QUOTE(Seven devils @ 2013 06 20, 22:56)
Čia dėl to išsižadėjimo tai turbūt turi minty, kad jis daugiau kaip šnipas buvo, o ne kaip perėjūnas iš vienos idealogijos į kitą. Dėl sekso - tai aš supratau, kad jie ten jo visokio turėjo - aišku, už savo anglų kalbą rankos nukirsti neduočiau... Bet kaip supratau, jie poruodavosi su skarmalais, šalia kitų miegančių laukinių, o čia gavosi toks kaip ir pavienis atvėjis, kai jie liko visai nuogi ir absoliučiai vieni. Bent taip aš jau supratau.
Šiaip kas mane erzina - serialas kažkiek nukrypsta nuo knygų - tai nesamų veikėjų įneša, vardus veikėjų kaitalioja, kam tą jaunąją karalienę reikėjo nužudyti, gi knygoje paliko gyvą...
Scenos su drakonų motina kažkaip gaunasi tokios epinės - tikrai pasistengta, bet man ji kaip personažas, nežinau, nuobodoka tokia. Aš visomis keturiomis už Tyrioną... Tik dabar žiūrau ir galvoju, kaip jie čia išsivartys su jo meiluže, kuri seriale tokia nuoširdžiai atsidavus atrodo
Aaaa, vadinas toji Šėja velnio nešta ir pamesta, taip ir maniau, kai ji tik pasirodė seriale

Ji turi matyt savų kėslų sostinėje

Pažiūrėjau tris sezonus serialo, labai patiko, bet dabar žiūriu visas serijas nuo pradžių ir daug daugiau visko suprantu, ko nesuprasdavau žiūrėdama pirmą kartą