QUOTE(Saule_S @ 2011 09 22, 09:17)
Sveikos, priimkit dar vieną šio serialo gerbėją
irgi kaip ir visos jūs likau sužavėta pasižiūrėjus pirmąją seriją, ir kol viso neįveikiau, negalėjau atsitraukti nuo kompo
MB jau kelias knygas perskaitė, tai sakė, kad daug ką įdomaus praleidžia ir kažkiek pagražina
neatlaikė mano komentarų: "oi ne, šitas negali žūti, oi tik ne ji, ji turi likti gyva" ir išsisakė, kad beveik visi jie žus, labai keis aktorius, bet bent jau knyos tai
nei kiek siužeto nepagadina. Niu reik tikėtis, kad taip ir bus
tik vat sakiau dabar palauksiu kol pasirodys visas sezonas ir iškarto visą ir siųsiu, nes kai savaitę reikėdavo laukti serijos, tai 

irgi kaip ir visos jūs likau sužavėta pasižiūrėjus pirmąją seriją, ir kol viso neįveikiau, negalėjau atsitraukti nuo kompo

Iš kur žinote.kad keis aktorius,juk dar antro sezono net nenufilmavo,o knygose to kažkaip neturėtų būti parašyta..?

Labai norėčiau tas knygas perskaityti,bet mano anglų kalbos žinios per skurdžios tokiam kūriniui būtų

Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2011 09 22, 15:01)
Naujas sezonas bus kitu metu pavasari. Bent jau Amerikoj prasides. Man geriau su rusu vertimu ziureti, tai teks dar ilgiau palaukti (greiciausiai iki kitos vasaros arba rudens
)

Visiška nesąmonė. Pirmąjį sezoną online žiūrėjau lygiagrečiai su amerikiečiais. Vertimas būdavo po paros,o su subtitrais tą pačią,arba sekančią dieną įmesdavo.