Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Saule_S @ 2011 09 22, 09:17)
Sveikos, priimkit dar vieną šio serialo gerbėją  4u.gif
irgi kaip ir visos jūs likau sužavėta pasižiūrėjus pirmąją seriją, ir kol viso neįveikiau, negalėjau atsitraukti nuo kompo  biggrin.gif MB jau kelias knygas perskaitė, tai sakė, kad daug ką įdomaus praleidžia ir kažkiek pagražina  smile.gif neatlaikė mano komentarų: "oi ne, šitas negali žūti, oi tik ne ji, ji turi likti gyva" ir išsisakė, kad beveik visi jie žus, labai keis aktorius, bet bent jau knyos tai  thumbup.gif  nei kiek siužeto nepagadina. Niu reik tikėtis, kad taip ir bus  ax.gif tik vat sakiau dabar palauksiu kol pasirodys visas sezonas ir iškarto visą ir siųsiu, nes kai savaitę reikėdavo laukti serijos, tai  doh.gif

Iš kur žinote.kad keis aktorius,juk dar antro sezono net nenufilmavo,o knygose to kažkaip neturėtų būti parašyta..? smile.gif
Labai norėčiau tas knygas perskaityti,bet mano anglų kalbos žinios per skurdžios tokiam kūriniui būtų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2011 09 22, 15:01)
Naujas sezonas bus kitu metu pavasari. Bent jau Amerikoj prasides. Man geriau su rusu vertimu ziureti, tai teks dar ilgiau palaukti (greiciausiai iki kitos vasaros arba rudens sad.gif  doh.gif )

Visiška nesąmonė. Pirmąjį sezoną online žiūrėjau lygiagrečiai su amerikiečiais. Vertimas būdavo po paros,o su subtitrais tą pačią,arba sekančią dieną įmesdavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 22 rugsėjo 2011 - 14:43
QUOTE(egesichora @ 2011 09 22, 15:44)

Papildyta:
Visiška nesąmonė. Pirmąjį sezoną online žiūrėjau lygiagrečiai su amerikiečiais. Vertimas būdavo po paros,o su subtitrais tą pačią,arba sekančią dieną įmesdavo. mirksiukas.gif

O aš tai kokius du mėnesius laukiu paskutinių dviejų serijų titrų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 22, 05:44)
Iš kur žinote.kad keis aktorius,juk dar antro sezono net nenufilmavo,o knygose to kažkaip neturėtų būti parašyta..? smile.gif

Man atrodo, kad Saule_S turejo omeny, kad nauji aktoriai bus pastoviai pristatomi, nes senieji vienaip ar kitaip zus ar bus nuzudyti. Is pagrindines Stark'u gimines, berods tik vienas seimos narys teisgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 09 22, 16:45)
O aš tai kokius du mėnesius laukiu paskutinių dviejų serijų titrų unsure.gif

panaršykite po rusų online saitus. Lovekinozale.good-zonoj turėtų tikrai jau seniausiai būti. Bijau pameluoti,bet supermamkose tema net nekvepėjo kai jau visą buvau peržiūrėjusi. Žiūrėjau net su titrais,nelaukdama vertimo. Beje,rusiškas vertimas tikrai geras įgarsinimas.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 22, 18:15)
panaršykite po rusų online saitus. Lovekinozale.good-zonoj turėtų tikrai jau seniausiai būti. Bijau pameluoti,bet supermamkose tema net nekvepėjo kai jau visą buvau peržiūrėjusi. Žiūrėjau net su titrais,nelaukdama vertimo. Beje,rusiškas vertimas tikrai geras įgarsinimas.

Rusų geriau nei anglų, bet visgi laukiu lietuviškų titrų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 09 22, 17:11)
Man atrodo, kad Saule_S turejo omeny, kad nauji aktoriai bus pastoviai pristatomi, nes senieji vienaip ar kitaip zus ar bus nuzudyti. Is pagrindines Stark'u gimines, berods tik vienas seimos narys teisgyvens g.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif taip taip, butent tai ir turejau omeny ax.gif gal nevisai tiksliai issisakiau blush2.gif beveik visus iszudys ir del to bus nauju veidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 22, 15:44)

bigsmile.gif nu nors viena gera žinia lotuliukas.gif O tai maniau nupušiu su savo anglų kalba žiūrėdama originalą doh.gif
Man vyras parsiunte 1 sezono visas 10 serijų su rusišku vertimu. Kokybė tikrai nebloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 09 22, 19:52)
bigsmile.gif  nu nors viena gera žinia  lotuliukas.gif  O tai maniau nupušiu su savo anglų kalba žiūrėdama originalą  doh.gif
Man vyras parsiunte 1 sezono visas 10 serijų su rusišku vertimu. Kokybė tikrai nebloga  thumbup.gif

aš irgi žiūrėjau su rusišku vertimu man rodos Losto studija verčia šį serialą, o tai lyg tais yra viena geriausių vertėjų thumbup.gif jei neklystu, sekmadieniaias pasirodydavo angliškai serija, o aš trečiadienį jau siųsdavausi su pilnu vertimu mirksiukas.gif bet, kad ta savaitė labai prailgdavo, kol sulaukdavai naujos serijos, tai jau sakiau pakentėsiu viso sezono, o paskui per naktį žiūrėsiu. ax.gif O ir knygas MB skaito rusiškas, nes angliškų sako neįmanoma skaityt dėl parašymo sudėtingumo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi didele gerbeja sito serialo, ir, zinoma, knygu. 1 sezona tikriausiai kaip dauguma jusu, jau perziurejau ir labai labai patiko. O knyga "Game of Thrones" neperseniausiai pradejau skaityti.

Kazkas minejo, kad knyga labai sudetingu stiliumu parasyta. Del sito galeciau pasigincyti. Gal mano anglu kalbos zinios siek tiek geresnes, bet yra begales knygu, kurias noreciau perskaityti, ir niekaip neiskaitau, nes buna per sudetinga. O sitos knygos skyriai gana trumpi, nevartojami sudetingi zodziai. Tad po skyriaus ar dvieju visai normaliai skaitosi.

Serialas nuostabus wub.gif Aktoriai labai gerai parinkti ir neblogai atitinka knygos herojus.

Taigi, laukiam naujo sezono, o tuo metu toliau skaitau knygas bigsmile.gif
Atsakyti
Labai patiko. Laukiu sekančio sezono smile.gif
Atsakyti
Planuoju pamėgint pažiūrėt, labai labai domina :>
Atsakyti
Tai vaaa, pagaliau aną savaitę visą sužiūrėjau pirmą sezoną. Ir.. O dievulėliau : O Kaip nerealiai užkabino, laukiu nesulaukiu sekančio sezono. Kažkaip negalėjau pagalvot, kad atsirastų man įdomesnis ir labiau patinkantis serialas už The Walking Dead, bet šitas, tai tiesiog visa galvą lenkia.
Vietomis pašiurpino ir šiaip, neišmetu iš galvos tos minties, kad visas šitas reikalas/istorija bus itin liūdna įvykių bėgyje (knygų neskaičiau, nežinau visko, bet kelis spoiler'ius girdėjau jau, tai jie širdies tikrai nepaglostė). Viliuos, antras sezonas bus toks pats super.

QUOTE(Summer @ 2011 09 04, 21:17)
Pirmos knygos lietuviškas vertimas planuojamas kitų metų Kalėdoms. Ar bus verčiamos kitos, priklausys nuo to, kaip pirks pirmąją. Turint omeny, kad ana nebus pigi vien dėl apimties (paperback'as 800 su virš psl.)...nenustebčiau, jei tuo ir baigtųsi g.gif

O iš kur čia tokios žinios, kad bus verčiama knyga? Nes niekur nerašo lygtais apie tai. Nors labai norėčiau.
Atsakyti