Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Jei buciau Lietuvoj tai tikrai butu maziau problemu. Ir elektros prietaisai super butu ir vitaminai, idejos su albumu bei su akiniais isvis thumbup.gif . Tik deja, toli mano bobulyte, tiksliau as pati toli, tad neiseis jomis pasinaudoti.
Bet vistiek labai labai visoms aciu. Dabar jau bent uz kazko turesiu uzsikabinti.

O seneliui tai as gera pypke nusprendziau padovanoti. Gales pypkiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2005 05 11, 23:36)
Jei buciau Lietuvoj tai tikrai butu maziau problemu. Ir elektros prietaisai super butu ir vitaminai, idejos su albumu bei su akiniais isvis  thumbup.gif . Tik deja, toli mano bobulyte, tiksliau as pati toli, tad neiseis jomis pasinaudoti.

O tai kaip tu nori ja sveikint, jei tavęs nėra? Vis tiek gi, jei pervedinėsi pinigus, kad koks atstovas nupirktų, tai gali ir akinius nupirkt, nu?
Atsakyti
As tai siulyciau dovanot vitaminus, nupirk kokiu nors ir nusiusk, nes supranti visai nesvarbu, kad tokiu yra lt, bet gi sitie tai is uzsienio. Mano mociute, tai mano net visus atvirukus ant sienos prisikabinus (nugi anukes, o dar zinai kai retai mato, nu vien zodziu). Dar priklauso aisku nuo bobulytes. Nors siaip seniem zmonem kazkaip mieli tie vaistai pasidaro jiems visokiu reikia tai ir atrakcija, tiesa dar maciau yra tokios ciotkos dezeles vaistams susideliot tipo kad nepamirstum isgert, ten gali susideliot kuriuos ryte kuriuos vakare, nes man atrodo lt tokiu dezuciu nemaciau. Tiesa as va ir turiu ideja, ka savajai vesiu: tai va zinai senu zmoniu labai gi kojos sala, tai yra tokios kaip ir kojines, kur isideda atrodo tokie pusliukai, kuriuos pasildai pries idedama, ir paskui tipo jie kojas ilgai sildo. Taigi ciotkas dalykas, as maciau juos bodyshopo amerikes puslapyj, bet maciau yr ir kitu firmu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 05 12, 10:01)
O tai kaip tu nori ja sveikint, jei tavęs nėra? Vis tiek gi, jei pervedinėsi pinigus, kad koks atstovas nupirktų, tai gali ir akinius nupirkt, nu?

Nea, pinigu nepervedinesiu. Noriu siusti jau "gatavas" dovanas iskart abiems. O tai liudna bobulytei bus, jei senelis dovana gaus, o ji ne...

Sutinku, kad vitaminai gera dovana, tik vat dabar tiek ju per motinos diena gavo, kad tikrai ilgam uzteks. Cia mama pasakojo, kaip visi vaikai vitaminu priveze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 05 11, 16:28)
Mano močiutės 80-metis buvo jau prieš keturis metus, o dovaną jį laiko garbingiausioj vietoj. Kadangi tokiam senam žmogui jau kaip nieko ir nebereikia - sugalvojom su broliu padaryti gyvenimo albumą - priskanavom jos nuotraukų: ką radom nuo mažens iki dabar, suradom tokioj knygutėj kur sveikinimai krūvą eilėraščių - pritaikėm nuotraukoms, pirmą ir paskutinį eilėraštį padarėm super gražius apie nueitą kelią - pirmas berods skambėjo - pažvelk atgal, kiek Tu močiut visko patyrei ir t.t., o paskutinis - ačiū Tau už viską, lialialia, lauksim šimto metų ir t.t., atspausdinom, susegėm viską spirale, viršelyje išdidinom jos pačią gražiausią jaunystės nuotrauką ir prie stalo paskaitėm pirmą ir paskutinį eilėraštį ir padovanojom. Ir gėlių aišku. Va tokia dovana buvo, kadangi viską spausdinom firmoj ant nuotraukinio popieriaus atsiėjo apie 40 litų. Tėvai jai dovanojo chalatą, o giminės ir artimieji visokių vazų, ar dar kokio bieso.

Sakyčiau įdeali dovana thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va šiandien gavau pakvietimą į mylimo krikšto tėvelio 50 - metį. Labai malonu, bet be visų "kuo apsirengti, kaip susišukuoti" labiausiai kankina klausimas - ka padovanoti????? g.gif Daug galvų geriau nei viena, taigi prašau jūsų visų patarimo. 4u.gif
P.S. Gimtadienis už pusantros savaitės, dovanai žadu skirti apie 100 lt, jubiliatas lėto būdo, gerietis toks thumbup.gif .
Labai laukiu pasiūlymų ir iš kart labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Nagi merginos, pamėtėkit kokią idėją 4u.gif Ką pačios savo tėveliams ar giminaičiams tokia proga dovanojot? g.gif
Atsakyti
MACIAU PARDUOTUVEJE LAIKRODI LAIKANTYS DU DRAMBLIAI. NET PAGALVOJAU KAD BUTU GRAZI DOVANA BET KOKIAM VYRUI.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2005 06 19, 15:48)
MACIAU PARDUOTUVEJE LAIKRODI LAIKANTYS DU DRAMBLIAI. NET PAGALVOJAU KAD BUTU GRAZI DOVANA BET KOKIAM VYRUI.

O kokioj parduotuvėj? ax.gif
Atsakyti
Klausiau krikšto tėvelio "aplinkos" žmonių, kas jam verting būtų, tai nieks nesako cry.gif
Jis pas mus toks ypatingų polinkių neturintis, na namą dabar savo rankom stato ir tai jam atrodo patinka, bet plytų juk nepadovanosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 20 birželio 2005 - 21:30
QUOTE(lauri:) @ 2005 03 06, 21:24)
Nezinau ar sudomins, bet gal ta proga kokį pinigėlį padaryt, pvz.:50 Lt kupiūrą su tavo tecio atvaizdu įrėmintą. Mes darem savo  vadovui, foto nuotraukas darancioje firmoje, tetruko vieną dieną, kainavo apie 15 Lt, ir labai labai patiko.O jei dar koki palinkejimą, kad sia grazia proga net Lietuvos bankas specialių banknota isleido....Manau būtų orginali ir asmeniska dovanelė.

Ei o kur taip daro??????????????
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2005 06 19, 13:23)
Nagi merginos, pamėtėkit kokią idėją 4u.gif Ką pačios savo tėveliams ar giminaičiams tokia proga dovanojot? g.gif

Mes dovanojom stiklinius šachmatus thumbup.gif Na, mėgstančiam žaisti jais smile.gif Tai dabar situacija tokia- mano tėtis juos laiko kaip interjero detalę (gražiai atrodo tongue.gif ), o pas vyro tėtį jais žaidžiama, kai nuvažiuojam thumbup.gif
Dar galima dovanoti diplomatą, jei jis vaikšto su tokiu daiktu 4u.gif
Arba kokią knygą- albumą
Atsakyti