Įkraunama...
Įkraunama...

Jubiliejai (įvairūs)

Laba diena supermamos,

padekit, gal kas nors turi kokiu graziu sveikinimo zodziu 100 metu jubiliejaus proga?
Jaunatvisko polekio juk nepalinkesi smile.gif
Atsakyti
NA man reikia sveikinimo 80-mečiui močiutei, taipogi suku galvą ir jokių minčių nerandu, nei sveikinimo žodžių, nei dovanos. Užsakėm tortą, galvojom per TV, bet nesutariam su giminėm, o viena nesveikinsiu... Gal kas šventėt artimų žmonių garbingus jubiliejus? LAbai dėkinga būčiau už idėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2006 11 09, 11:20)
NA man reikia sveikinimo 80-mečiui močiutei, taipogi suku galvą ir jokių minčių nerandu, nei sveikinimo žodžių, nei dovanos. Užsakėm tortą, galvojom per TV, bet nesutariam su giminėm, o viena nesveikinsiu... Gal kas šventėt artimų žmonių garbingus jubiliejus? LAbai dėkinga būčiau už idėjas smile.gif

Labutis na pasakysių g.gif as velyvas vaikas blush2.gif ir mamos gimtadieni 80 atšventem prieš pora metų g 4u.gif egužės men.
Na ji pas mus kaip pati sako as ne sena as pagyvenus lotuliukas.gif , o kai gydytojai sako na ka jus norit amžius g.gif sako jus ne amžių gidykit o liga ir viskas ok bus, tai medikai ir užpyksta kartais bet tai ne apie tai g.gif
tai ta diena uzsakiau kavinej kur groja gyva muzika staliuka as mama, brolis nuvažiavom po darbo pasėdėjom tevuko nebeturim (brolio žmona ir anukai nesupyko jie atejo šeštadieni su visom dovanom ir tortais ) pasedejom pora valandelių išgerem šompano o paskuj pasivaikščiojom po senamiesti Kazimero bažnyčioj dar buvo koncertas paskuj užejom i Aušros vartus i koplytelė viršuje vakarinės pamaldos buvo .Mama buvo patenkinta labai . thumbup.gif Oi tiesa dar kavinukej mama pasveikinom su broliu gelyčiu įteikėm tai nežinau ar barmene ar savininke paklause gal gimtadienis ir nemokamai po didžiūlė porcija ledu su kava iteike dovanu lotuliukas.gif .Tokiam amžiuj kaip mama sako nieko nereikia ,o demesys tai svarbiausia blush2.gif O šeštadieni padarėm balių atejo ir mano broliene su vaikais ir mamos brolis tai pasėdėjom gražiai namuose Paklauskyt močiūtės gal nori kur nuvažiuot ar ka pamatyt na žinai kas supras tuos pagyvenusius kaip ir jaunima visada buna siurprizu. Prieš dešimtmeti mama labai norėjo i Kryžių kalna tai vis kalbedavo ot kaip gerai butu na tai vasara suvirtom i masinuke ir nuvaziavom pakeliui šašlykai gamta tai metams prisiminimu užteko. Na tiesiog ji pas mane judri, gyvybinga ir tokia nepasiduodanti nors po 4 insultu ir 2 infarktu netiki niekas va jau sako sudariau sutarti iki 90 thumbup.gif o ten kaip dievas duos . Taigi gal pravers mano rasliava drinks_cheers.gif
Atsakyti
va dar padariau kopy gal nesupyks autorė uogute @ bet man patiko labai šie žodžiai tai sau nusirašiau

Prasiau klajuno vejo parasyti
Tau laiska kvepianti lauku gelem
Padiktavau zodzius, bet jis pakilo skristi
Mintis visas isbarstes jis leke pakelem
Tada kreipiaus I debesi padangiu
Kad tau nunestu puokste spinduliu
O jis, neperspejes, isliejo lietu
Ir vel likau nebaigus sakiniu
Tad paprasciausiai paemiau lapeli
Atveriau sirdi ir siltas rankas…
’’…Te snara tau, mamyt, zali berzeliai,
Te pusys moja tau saka
Nelengvas, brangi mama - tavo kelias
Te buna sventine sita diena’’.
g.gif na mamyt galima pakeist i močiut g.gif
dar kažkuri forumietė raše labai gražius žodžius bet nerandu doh.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif as jieškojau sveikinimu mamai tai pakraupau vien beržialiai verkiantys, raukšlės, žyli plaukai ,nuveikti darbai , rodos viskas atgyvenai ir gulk ....

Atsakyti
4u.gif labai prasau pagalbos, gal kas galite pasiulyti graziu rimtu ir tinkanciu mamytei 50-mecio proga sveikinimu?????
gal patarimu kur ieskoti tokiu sveikinimu????? o gal jau esate tureje?????? labai lauksiu
Atsakyti
4u.gif prasau gal galite padetiiii, nejaugi niekas jokiu pasiulymu neturite?????????????????
Atsakyti
na, sveikinimu kaip zodziu mes seimoj ne itin vertinam -- kam ten is knygos ar interneto pilt., kad paskiau butu padeta i stalciu? neturi ka nuo saves pasakyt, tai kitaip issireiksk. kai mamai buvo jubiliejus, mes su tevuku nupirkom jai prabangu laikrodi -- toki, kokio pati ji nebutu sau drisusi leisti. o tie sveikinimu zodziai -- banalu. svarbiausia -- demesys ir pastangos pradziuginti.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 11 16, 11:48)
na, sveikinimu kaip zodziu mes seimoj ne itin vertinam -- kam ten is knygos ar interneto pilt., kad paskiau butu padeta i stalciu? neturi ka nuo saves pasakyt, tai kitaip issireiksk. kai mamai buvo jubiliejus, mes su tevuku nupirkom jai prabangu laikrodi -- toki, kokio pati ji nebutu sau drisusi leisti. o tie sveikinimu zodziai -- banalu. svarbiausia -- demesys ir pastangos pradziuginti.

Su Dovana tai viskas gerai tongue.gif ,,,, bet zinai, noretusi kazka pasakyti ypatingo, eilemis,,, tieisiog juk esu dukra,,, tad ir ieskau graziu zodziu ,
Atsakyti

Šiandieną Jūsų metai sužydėjo
50 - dešimt įvairių žiedų ...
Čia visko būta : saulės, vėjo,
Daug praradimų ir vilčių ...
Nuėjot prasmingą ir ilgą kelią,
Pavargo rankos nuo sunkių darbų ...
Priimkit šiandien degančią ugnelę
Savo anūkų ir vaikų širdžių.
------------------------------------------------
Na tai kas, kad šitiek metų priskaičiuota,
Buvo jie prasmingi, gražūs, dideli.
Ne veltui gyventa, galit jais didžiuotis,
Eita, nesustota sunkiame kely.
Vėl skubės į priekį dienos tarsi puoton,
Vėl nejausit laiko, jo sraunios tėkmės,
Ir todėl svarbiausia, kad širdis dainuotų,
O tada ir laimė, ir sėkmė lydės.
-----------------------------------------------
Žmogus nepakeičiamas laike, nepakartojamas žemėje. Kiekvienas skleidžia gyvenime savo šviesą - ryškią ar blankią, tačiau ypatingą.
Istorija skaičiuoja šimtmečius, žmogus - metus, valandas, dienas. skubanti sekundė skaičiuoja žmogaus metus. Tau mielas (-a) ..(vardas), suskaičiavo 50. Tai ir daug ir mažai. Daug, jei matuosime nuveiktais darbais, mažai, jai kalbėsime apie žmogaus amžių. Na ir kas, kad 50. Tai tik du kartus po 25. Tai tik dvi ugningos jaunystės viename taške, tai prabėgusių ir ateinančių dienų prasmingo skrydžio apmąstymas. Sveikiname jubiliejaus proga ir linkime :
nepakartojamų akimirkų,
džiaugsmingų valandų,
prasmingų dienų,
laimingų metų !
----------------------------------------------------------------------------------
Lyg karoliukų vėrinį nuvėrė
Gyvenimas metus ant laiko siūlo.
Tegul visi jie brilijantais žėri ,
Tegul jie džiaugsmo šventę siūlo.
Dar visko bus – dar vėrinys neilgas,
Dar metų siūlas tiesiasi į tolį …
Lyg žemuogės vaikystėje ant smilgos
Džiaugsmu tespindi tie visi karoliai.
---------------------------------------------------------------------------------

Gal ir banalios tos eilės, bet galiu pasakyti iš savo patirties, aš dažniausiai iš keleto pasirenku tinkamiausias frazes ir pati susidėlioju kaip man patinka, kartais kažką pati nuo savęs pridedu 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai mamai reikia sveikinimus savais žodžiais pasakyti. Tai tikrai bus nuoširdu ir miela. O tai visokios eilės man tai kaip iš sveikinimų koncertų ax.gif g.gif blush2.gif
Aš suprantu, kai eilėmis sveikinami bendradarbiai ar pan., bet mamai... ax.gif
O jei nori eilėmis, tai aš nupirkčiau eilėraščių knygelę, kur bus tikrai daug gražių eilių, minčių ir žodžių.
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2006 12 01, 17:33)
Šiandieną Jūsų metai sužydėjo
50 - dešimt įvairių žiedų ...
Čia visko būta : saulės, vėjo,
Daug praradimų ir vilčių ...
Nuėjot prasmingą ir ilgą kelią,
Pavargo rankos nuo sunkių darbų ...
Priimkit šiandien degančią ugnelę
Savo anūkų ir vaikų širdžių.
------------------------------------------------
Na tai kas, kad šitiek metų priskaičiuota,
Buvo jie prasmingi, gražūs, dideli.
Ne veltui gyventa, galit jais didžiuotis,
Eita, nesustota sunkiame kely.
Vėl skubės į priekį dienos tarsi puoton,
Vėl nejausit laiko, jo sraunios tėkmės,
Ir todėl svarbiausia, kad širdis dainuotų,
O tada ir laimė, ir sėkmė lydės.
-----------------------------------------------
Žmogus nepakeičiamas laike, nepakartojamas žemėje. Kiekvienas skleidžia gyvenime savo šviesą - ryškią ar blankią, tačiau ypatingą.
Istorija skaičiuoja šimtmečius, žmogus - metus, valandas, dienas. skubanti sekundė skaičiuoja žmogaus metus. Tau mielas (-a) ..(vardas), suskaičiavo 50. Tai ir daug ir mažai. Daug, jei matuosime nuveiktais darbais, mažai, jai kalbėsime apie žmogaus amžių. Na ir kas, kad 50. Tai tik du kartus po 25. Tai tik dvi ugningos jaunystės viename taške, tai prabėgusių ir ateinančių dienų prasmingo skrydžio apmąstymas. Sveikiname jubiliejaus proga ir linkime :
nepakartojamų akimirkų,
džiaugsmingų valandų,
prasmingų dienų,
laimingų metų !
----------------------------------------------------------------------------------
Lyg karoliukų vėrinį nuvėrė
Gyvenimas metus ant laiko siūlo.
Tegul visi jie brilijantais žėri ,
Tegul jie džiaugsmo šventę siūlo.
Dar visko bus – dar vėrinys neilgas,
Dar metų siūlas tiesiasi į tolį …
Lyg žemuogės vaikystėje ant smilgos
Džiaugsmu tespindi tie visi karoliai.
---------------------------------------------------------------------------------

Gal ir banalios tos eilės, bet galiu pasakyti iš savo patirties, aš dažniausiai iš keleto pasirenku tinkamiausias frazes ir pati susidėlioju kaip man patinka, kartais kažką pati nuo savęs pridedu  4u.gif
4u.gif

Atsakyti
Ypatingi žodžiai gali būti tik iš širdies, ne iš knygų...pasakyk mamai, kokia ji tau brangi, prisimink ką nors šilto, gero, kas susiję su ja. jeigu labai norisi eilių, pati sueiliuok ką nors paprasto. bus žymiai gražiau ir nuoširdžiau, nei "obelų žiedai plaukuose", "vingiuoti gyvenimo keliai" ir pan.

aš čia nepiktai...tiesiog mano mama visada juokiasi iš sveikinimo koncertų ištrauktų eilių...
Atsakyti