Sveikos,
na mes irgi apsilankem Ikejoj. Darbo reikalais vyras vaziavo. Tai buvom tarp Varsuvos ir Gdansko beveik pusiaukeleje. Tai mums primygtinai patys lenkai liepe vaziuoti i Gdansko Ikea. Sake jei norim uzstrigti kamsciuose tai vaziuokit i Varsuva. Tai mes ir nuvarem i Gdanska. Sako kad pasirinkimas toks pat.
Man atrodo kad nuo Vilniaus iki Gdansko yra toliau nei iki Varsuvos.
Tai kita karta nezinau kur vaziuotume...
Bet Gdanske irgi viskas tiko ir patiko. BUvom pirma karta. Tai kaip kvaileliai labai daug laiko sugaisome prie ekspoziciju. Na mums ideju labai daug nereikia, kai beveik viska gali rasti kataloguose arba www.
Kad butume zinoje butume vare tiesiai prie savitarnos ir nebutu poto taip nuvarginusi 9 valandu kelione namo.
Labai dziaugiuosi, kad neskubejau pirkti per tarpininkus, o pirma apziurejau.
Billy lentynas - kategoriskai atmeciau - MANO NUOMONE - pigu ir MAN visai negrazu. Kaip su kirviu kapotos. Bet cia mano nuomone.
Planavau Trofast pirkti balta. Bet irgi atmeciau, kai pamaciau gyvai. Kazkas panasaus i Billy. As maniau kad bus nudazyta pusine baltai ir tiek, pasirodo ten is plokstes daryta. Pirkom pusine.
PLanuose buvo pirkti vaikiska spinta is serijos Stuva. Bet MB uzsispyre ir sake kad LYGIAI tokias pat man padarys pigiau. Nors netikiu kad padarys lygiai tokias pat. Bet dabar laukiu jo irodymu... Ir laukiu bent vieno neatitikimo, kad tik irodyciau kad reikia pirkti is Ikea. Ir jei nors 100 lt pigiau tebus - tikrai neatmetu galimybes, kad vaziuosim visgi pirkti i Ikea. Man labai patiko.
Buvo man asmeniskai graziu sviestuvu - bet vyras uzbambejo kad uz toki s... tiek nemokes (buvo stikliniai gaubtai tai ir kaina, ne kaip plastmasiniu...) Manau kad veliau vistiek ikalbesiu pirkti
O taip prisipirkom leksciu, vaiksikos patalynes ir kitu menkniekiu i virtuve. Vaikams zaisliuku, dezuciu smulkmenom susideti.
Ai tiesa labiausiai apsidziaugiau, kad pataikem po pigiaja nusipirkti lauko baldus. Buvo sudeti paskutiniai likuciai ir kainos pamazinots. Tai nusipirkom medines kedes uz 89 zl (kainavo
99 pln) ir medini stala uz 239 zl (kainavo
399.99 pln). Kedes berods pasiemem is sales paskutines, o stala priespaskutini. Dziaugiames kad paskutinem vasaros dienom - dar galesim fainai pasedeti lauke
Surasiau cia romana, bet gal kazkam labiau pades apsisprest.