Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Merginos, atleiskit uz durna klausima smile.gif
Ar i sita trofasta paskui galima irgi ideti lentynas vietoj stalciuku
user posted image
Kaip i sita pvz?
user posted image
ar ten tie begiukai tik bliudams? smile.gif
Kokius jus emet?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 14, 11:08)
Ir tikrai baltu noreciau. Bet maze megsta papaisyti "sragiu" sianbei ten. Truputi del to baiminuosi.

ir puiku! padekoruos pati mirksiukas.gif
QUOTE(goodly @ 2011 09 14, 12:25)
labai svarbi sudėtis. Ėmėme tik kur užpildas ančių plunksnos, pūkai + 100 proc. medvilnė.

o ši pvz.  užpildas polisteris  g.gif
http://www.ikea.com/...oducts/00132128

na va, as butent sita issirinkau.. nenoriu pukiniu. lajocelis sudomino g.gif
Atsakyti
Algyeten tiebegiujai isistato ir prisisuka dviem varstais i ispjauta iranta lentynose. tai jei nori ideti lentynele, tiesiog isiimi begiuka, nes taip lentyneles tvirciau laikysis manau, nei i begiuka statomos g.gif tik lentyneles kazkaip brangiai kainuoja, palyginus su stalciais g.gif Reiktu tiesiog pasiziureti lentyneliu ismatavimus, ploti ir bus aisku, bet anau, kad tikrai ne i begiuka statosi, nes begiukas plastmasinis 4u.gif
Atsakyti
Nugi aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

as su klausimeliu profems smile.gif

toj auksciausioj trofast lentynoj per viduri sutvirtinimas eina, ir nera begelio stalciui. tai klausimas iskilo, ar tie tarpai lygus?

user posted image

nes bandau deliotis stalciukus:
viengubas
viengubas
viengubas
dvigubas
dvigubas
dvigubas
trigubas

ar tilps? blush2.gif g.gif

labai prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, pas ka geriau butu uzsisakyti smulkmenas Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 09 14, 21:24)
jo matau kad plastikas, bet kiek esu nete maciusi irengtu vaiku kambariu, labai ju daug kur yra. kodel jos tokios pouliarios?smile.gif

pas mano panele ne taburete, o kedutes:
user posted image

lengvos, gerai valosi, stabilios, sedziu ir as ant ju kai uzsiimenejam kuo nors su ja kartu, atlaiko - jau daugiau metu niekas neisklibejo
Papildyta:

sestadieni planuoju but Ikea/Torgowek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 15, 13:56)
user posted image

lengvos, gerai valosi, stabilios, sedziu ir as ant ju kai uzsiimenejam kuo nors su ja kartu, atlaiko - jau daugiau metu niekas neisklibejo
Papildyta:
sestadieni planuoju but Ikea/Torgowek  cool.gif

Koks jaukus kambariukas!!!!! wub.gif Gal galima daugiau nuotraukyciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 09 15, 13:58)
Koks jaukus kambariukas!!!!!  wub.gif Gal galima daugiau nuotraukyciu?  ax.gif

aciu 4u.gif
vaiku kambario temoj kazkada buvau idejus, nenoriu cia tersti temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 15, 12:56)
http://i154.photobuc...AI/IMG_1800.jpg

Papildyta:
sestadieni planuoju but Ikea/Torgowek  cool.gif

Kaip man gražuuuu wub.gif wub.gif wub.gif Pritariu rrr?, gal būtų galima daugiau nuotraukų? (kad ir per AŽ, jei nenorit viešai rodytis ax.gif ). Tiesiog pamačiau jūsų nuotraukoje savo panelės būsimą kambarį - ten baldų nėra dar (per maža, gyvena su mumis rolleyes.gif ), bet ištapetuota oranžiniais tapetais ir laminatas tos pačios spalvos, kaip ir pas jus bigsmile.gif thumbup.gif Ir galvoju pagrinde pirkti baltus baldelius, o tuos Mammut serijos - gal rožinius ar (ir) salotinius g.gif Kiek matau - realybėje tai labai linksmas derinukas gavosi, būtų gerai dar daugiau pamatyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na, kadangi maziosios kambary daugiau daiktu is Ikeja parduotuves (lova, uzuolaida, kilimas, staliukas su kedutem) ikeliu dar kelias foto
Aciu uz komplimentus, viska dariau su meile ir begaliniu uzsidegimu. Dabar darau kriksto dukroms kambari, tai vel dairausi i Ikeja smile.gif
user posted image
user posted image

ta laikina spintute irgi ieskau kokia is Ikejos pakeisti g.gif
Atsakyti
lullby, tarpai vienodi manau..nes pagal vaizda viskas paskaiciuota, kad tilptu arba daug vienetiniu stalciu, arba atitinkamai aukstesniu. Beje vienetiniai slaciai, ne tokie jau ir zemi 4u.gif
Zaneta, o gal galetumet paziureti, tiesiog kokybe kai kuriu baldeliu blush2.gif Mes uzsakem lova dvigule malm, tai vat norisi pasitikrinti, ar ji tvirta, ar bus galimybe ideti dvigubas groteles 160cm plociui doh.gif nes jei ne, tai tada ta uzsakyma atsauktume ir ziuretume kitos lovos g.gif
Dar salia Aspelund baltos spintos ar deretu kiti vaikiski baldeliai savo baltumu..tiesiog atsiusciau nuorodas i az, kad butu aiskiau blush2.gif
Atsakyti