Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Babetta @ 2011 09 18, 23:30)
Caca* - kaip fainiai  thumbup.gif
o sedmaisiai is kur?  g.gif  blush2.gif + laaaaabai fainas lovai uzklotas. (man splava tokia mmm. kaip tik i mus miegama hihihi.gif

4u.gif
Sioje foto daugiau nieko is IKEA nera.Dar pas mano vaiki didzioji Malm komoda azuolo spalvos, kaip nekeista visai nesipjauna su naturalaus medzio baldais. thumbup.gif

Sedmaisiai is Juodojo alksnio, kazkada superine akcija buvo, tai prigriebem.Kokybiski.
Uzklotas siauras, viengulei lovai, tai gali but rami, kad tau netiks... biggrin.gif O pirkau visai neseniaiVikingo isparduotuvej Kaune, 25lt. kainavo
Atsakyti
Pavyko dasigauti iki Ikejos, dieve padek kiek zmoniu buvo, tad apziuret ko praset negalejau, nes reikejo surinkt prekytes kas pinigus pervede buvot, dar sau si bei ta nugriebt.
Zmoniu tai mase... aikstelej vos vieta radom - sukom ratais nezinau kiek laiko... Norejom Ektorp sofa isbandyti, tai stovejom eilej norinciu atsisesti !!!

Babetta, stalines lempas pamenu abi, nes kaip tik dukrai ziurinejau, lempos kaip lempos - kazko ypatinga pasakyt negaliu. As neemiau, nes viski viliuosi rasti kazka arciau klasikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 09 19, 11:22)
Norejom Ektorp sofa isbandyti, tai stovejom eilej norinciu atsisesti !!!

ar nusipirkote sia sofa?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 09 18, 23:30)
Caca* - kaip fainiai  thumbup.gif
o sedmaisiai is kur?  g.gif  blush2.gif + laaaaabai fainas lovai uzklotas. (man splava tokia mmm. kaip tik i mus miegama hihihi.gif

o gal kuriai teko su staline lempa susidurti?  doh.gif
sezdziu ir blaskausi. vistik sunku pagal nuotrauka rinktis

sita va uzkliuvo   ir sitas va
stalas musu baltas stalvirsis / kojos - siaip labai fainos kad aukstis reguliuojasi. dabar ant zemiausios nustatyta- po to ugters- kilstersim ir stala.

gal kuriai aktualu- radau pas juos gera kaina stalui rasomam apsauga thumbup.gif .
salia velgi kol kas patenkinti knygoms BILLY lentyna..

Mes pirkom i berniuku kambari lempas TERTIAL .Super esu labai patenkinta! tvirtinasi tiek horizontaliai tiek vertikaliai,galima prie lovos,rasomo stalo at palanges prisukti smile.gif
Atsakyti
Zanea, o kiek jums kelione kainavo ir truko 4u.gif as mastau, kaip cia daryti, kad kai vaziuosime, nebutu tiek daug zmoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 19, 13:03)
Zanea, o kiek jums kelione kainavo ir truko 4u.gif as mastau, kaip cia daryti, kad kai vaziuosime, nebutu tiek daug zmoniu blush2.gif

aš buvau pirmadienį, tai bent iki pietų aplamai tuščia buvo
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2011 09 18, 22:30)

o gal kuriai teko su staline lempa susidurti?  doh.gif
sezdziu ir blaskausi. vistik sunku pagal nuotrauka rinktis

sita va uzkliuvo  

Šita tai schmoll.gif . Skaityti ar pamokas ruošti - per mažas šviesos srautas. Kadangi mes ieškom mokinukui, tai šita atkrito vienareikšmiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimse: 19 rugsėjo 2011 - 12:50
Sveikutes, o gal kas pirko pagalves is IKEA? Domina pagalve, kuri naudojama miegui "ant sono" g.gif smile.gif
Atsakyti
Buvom ir mes šeštadienį Ikejoj. Atvažiavom priešpiet, tai žmonių nebuvo pernelyg daug, stumdytis ir grumdytis nereikėjo. Daugiausia žmonių, mano akimis žiūrint, buvo valgykloje (va ten tai eilės kaip reikiant!) biggrin.gif .
Pirkom baldus į sūnaus kambarį: Stuva spintas, Alex/Vika rašomąjį stalą ir dar daugybę smulkmenų thumbup.gif . Dukrai parvežėm štai tokį dalykėlį: http://www.ikea.com/...PE240710_S4.JPG. Labai super nuotraukytės atrodo thumbup.gif .
Kadangi pirmas blynas atrodo neprisvilo, tai artimiausiu metu planuojam vėl važiuoti. Jei kam ko nors reikia - rašykit į AŽ, galėtumėm parvežti.
Atsakyti
Atrodo, pagyvejo vaziavimas i paduotuve, o ne pirkimas per tarpininkus biggrin.gif
Atsakyti
Ne, sofos mes nenusipirkom - vis paziuredavom, o dabar as plana chuligana sugalvojau, kad laikas keisti baldus, tai rupejo atsisesti kaip ten smile.gif Jei parduosim senaji odini Juodojo alksnio komplekta, pirksim si, nors ir neprabangus, bet patogus smile.gif

Mes buvom sestadieni Ikejoj, apie 15 -16 val, buvo tikrai karsta zmoniu kiekio prasme, valgykloj nemaciau kiek zmoniu, nerupejo man ji smile.gif

Esu anksciau buvusi vidury savaites ryte, atsidaro 9 val, tai as jau 8.30 buvau salia smile.gif oj kaip fainiai pasivaiksciojau, niekas ant galvos nelipo. Jei reikia ramiai daug ka apziureti, o ne tik pasiimti daikta, tai vel vaziuociau is vakaro vidury savaites. Aisku kai as dirbu sau, tai galiu pasireguliuoti iseigines, kas samdosi - sudetingiau turbut istrukt vidury savaites g.gif

Keliones kastus ivertinti sunku, nes mes vaziavom is vakaro, nakvojom viesbuty, vakarieniavom restorane. Apsipirkom ne tik Ikejoj, salia didelis prekybos centras yra, berods M1, apsipirkom maistu visoki, buitines chemijos kas ten pigiau.
Neisivaizduoju kaip reiketu suvazinet ir apsipirkt per viena diena... Manau nuovargis butu nerealus, kelias toks siaip sau... Man saugumas svarbiau, tad rinkciausi kad ir brangiau, bet su nakvyne. Vien del pasirinkimo verta vaziuoti i Varsuva. Sau striukes, batu niekaip LT neissirinkau, o ten reikejo rinktis is patikusiu/tikiusiu variantu doh.gif Apie kainas patylesiu... be to cia Ikejos tema tai tuom ir baigsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2011 09 19, 14:32)
Buvom ir mes šeštadienį Ikejoj. Atvažiavom priešpiet, tai žmonių nebuvo pernelyg daug, stumdytis ir grumdytis nereikėjo. Daugiausia žmonių, mano akimis žiūrint, buvo valgykloje (va ten tai eilės kaip reikiant!)  biggrin.gif .
Pirkom baldus į sūnaus kambarį: Stuva spintas, Alex/Vika rašomąjį stalą ir dar daugybę smulkmenų  thumbup.gif . Dukrai parvežėm štai tokį dalykėlį: http://www.ikea.com/...PE240710_S4.JPG. Labai super nuotraukytės atrodo  thumbup.gif .
Kadangi pirmas blynas atrodo neprisvilo, tai artimiausiu metu planuojam vėl važiuoti. Jei kam ko nors reikia - rašykit į AŽ, galėtumėm parvežti.

STUVA pas mane dvi spyntos stovi thumbup.gif laaabai vykes pirkinys (kiekvienam bernui pirkau kad savo turetu spinta)

o ta nuotraukom kur kabinti- gal naturoj kur pas save jau pasikabinot- as pries pora dienu ziurejau toki- idomu kaip atrodo realiai sukabinta namuose

del lempos DEKUI merginos- manau imsiu TERTIAL. ana ten tokia jo. grozio daugiau nei naudos
Atsakyti