Ne, sofos mes nenusipirkom - vis paziuredavom, o dabar as plana chuligana sugalvojau, kad laikas keisti baldus, tai rupejo atsisesti kaip ten

Jei parduosim senaji odini Juodojo alksnio komplekta, pirksim si, nors ir neprabangus, bet patogus

Mes buvom sestadieni Ikejoj, apie 15 -16 val, buvo tikrai karsta zmoniu kiekio prasme, valgykloj nemaciau kiek zmoniu, nerupejo man ji

Esu anksciau buvusi vidury savaites ryte, atsidaro 9 val, tai as jau 8.30 buvau salia

oj kaip fainiai pasivaiksciojau, niekas ant galvos nelipo. Jei reikia ramiai daug ka apziureti, o ne tik pasiimti daikta, tai vel vaziuociau is vakaro vidury savaites. Aisku kai as dirbu sau, tai galiu pasireguliuoti iseigines, kas samdosi - sudetingiau turbut istrukt vidury savaites
Keliones kastus ivertinti sunku, nes mes vaziavom is vakaro, nakvojom viesbuty, vakarieniavom restorane. Apsipirkom ne tik Ikejoj, salia didelis prekybos centras yra, berods M1, apsipirkom maistu visoki, buitines chemijos kas ten pigiau.
Neisivaizduoju kaip reiketu suvazinet ir apsipirkt per viena diena... Manau nuovargis butu nerealus, kelias toks siaip sau... Man saugumas svarbiau, tad rinkciausi kad ir brangiau, bet su nakvyne. Vien del pasirinkimo verta vaziuoti i Varsuva. Sau striukes, batu niekaip LT neissirinkau, o ten reikejo rinktis is patikusiu/tikiusiu variantu

Apie kainas patylesiu... be to cia Ikejos tema tai tuom ir baigsiu