Įkraunama...
Įkraunama...

Kariuomenė

QUOTE(muminukas @ 2015 02 27, 19:37)
Atsakau tik pasikartodama. Arba inicijuojame referendumą dėl Konstitucijos keitimo.

Man rodos, nevarkite su dokumentais ir citatomis, nes oponentai turi savo giesmę, kaip rašė loja, "visi vaaaagyyyys", ir ją tegieda ir jų argumentai niekiniai Delfio komentatorių plintuso lygio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 02 27, 19:43)
Man rodos, nevarkite su dokumentais ir citatomis, nes oponentai turi savo giesmę, kaip rašė loja, "visi vaaaagyyyys", ir ją tegieda ir jų argumentai niekiniai Delfio komentatorių plintuso  lygio  mirksiukas.gif

O čia tai tikrai rimtas argumentas.
Atsakyti
QUOTE(Keywords @ 2015 02 27, 20:42)
Tikiuosi, žmonėms šios lengvatos bus įdomios ir pakaks savanorių. Nors reikia pripažinti, kad lengvatos niekaip neskatina į šią fizinę veiklą įsitraukti tų, kurie ir taip visuomenėje ne kažką teveikia.

O kas anot jusu, kazko veikimas visuomeneje?

Na tarkim, gatves valytojas, neperskaites nei vienos knygos, jis kazka veikia visuomenes labui?
Sio zmogaus gyvybe yra vertybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 vasario 2015 - 19:53
QUOTE(Keywords @ 2015 02 27, 19:44)
O čia tai tikrai rimtas argumentas.

Žinoma, kad jums labai rimtas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 02 27, 20:50)
Žinoma, kad jums labai rimtas tongue.gif

Ne, cia siek tiek kitokia pozicija.
Nesupranta, kad zmogaus talentai, igytos zinios, tai ne privilegija, o daugiau ipareigojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 vasario 2015 - 19:58
labiausiai bijau,kad paims šauktinius,o po to pradės juos siųsti į Ukrainą.Aš ne Vanga,bet kažkokia nuojauta sako,kad tokia skuba nieko gero nežada.Manau,kad gal reikėtų Tautos pasiklausti.Šiandien bendradarbis iš kart pareiškė,kad emigruos.Na va,dar vienu jaunuoliu bus LT mažiau:((((((Ir labai įdomu,kurie postringauja apie meilę tėvynei,kad ją įrodytum reikia patarnauti priverstinai,kai jų sūnus išveš.Ar čia kalba su tokiu užsidegimu tik tie ,kurie neturi sūnų??Nes šauktinis privalės vykdyti įsakymus,kitu atveju jei pabėgs bus persekiojamas kaip dezertyras ir teisiamas.
Mano nuomone,tai tarnauti reikia eiti savanoriškai.Ir kitas aspektas:kiek Lietuvai kainuos išlaikymas tokios kariuomenės?
Atsiprašau,jei kam nors neįtikau.Bet čia tik mano nuomonė,mamos,kuri turi sūnų.
Atsakyti
E. Lucasas: po šauktinių grąžinimo Lietuvą užimti reikėtų nebe 6, o galbūt 76 valandų

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...2#ixzz3SyBLgb5Q

o mums tiek ir tereikia-atsilaikyti tris dienas. Paskui jau pagalba ir liekame tuo, kuo esame gimę
Atsakyti
QUOTE(Keywords @ 2015 02 27, 19:42)
Tikiuosi, žmonėms šios lengvatos bus įdomios ir pakaks savanorių. Nors reikia pripažinti, kad lengvatos niekaip neskatina į šią fizinę veiklą įsitraukti tų, kurie ir taip visuomenėje ne kažką teveikia.

Matot, jei jau tikrai rimtai žiūrint ir ruošiantis karui, tai ar beprireiks tų lengvatų...
O jei nerimtai, tai ko čia parinamės tada iš viso? Kas nori lai tarnauja, kas nenori, lai slepiasi ir kam tokius įžeidinėti?
O jei ant rimto žiūrėti ir apie tikrą karą galvoti, tai negi gėda rimtai bijoti rimto karo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 02 27, 20:03)
E. Lucasas: po šauktinių grąžinimo Lietuvą užimti reikėtų nebe 6, o galbūt 76 valandų

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...2#ixzz3SyBLgb5Q

o mums tiek ir tereikia-atsilaikyti tris dienas. Paskui jau pagalba ir liekame tuo, kuo esame gimę

Garantuojate? cool.gif
Kaip man naivu tokios kalbos, kad net koktu darosi...
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2015 02 27, 21:02)
labiausiai bijau,kad paims šauktinius,o po to pradės juos siųsti į Ukrainą.Aš ne Vanga,bet kažkokia nuojauta sako,kad tokia skuba nieko gero nežada.Manau,kad gal reikėtų Tautos pasiklausti.Šiandien bendradarbis iš kart pareiškė,kad emigruos.Na va,dar vienu jaunuoliu bus LT mažiau:((((((Ir labai įdomu,kurie postringauja apie meilę tėvynei,kad ją įrodytum reikia patarnauti priverstinai,kai jų sūnus išveš.Ar čia kalba su tokiu užsidegimu tik tie ,kurie neturi sūnų??Nes šauktinis privalės vykdyti įsakymus,kitu atveju jei pabėgs bus persekiojamas kaip dezertyras ir teisiamas.
Mano nuomone,tai tarnauti reikia eiti savanoriškai.Ir kitas aspektas:kiek Lietuvai kainuos išlaikymas tokios kariuomenės?

Kodel jus painiojate tarybinius laikus su dabartimi?
Nuo pat pradziu, Lietuva dalyvaudama NATO misijose, siuncia tik profesionalus.

Kokia nauda siusti i Ukraina sauktinius, kurie mokysis 9 menesius kario amato?

Man supranami jusu kaip mamos pergyvenimai, bet nepasiduokite demagogu, putinojdu itakai. Ju darbas seti zmoniu samoneje abejones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 vasario 2015 - 20:08
QUOTE(Morta G. @ 2015 02 27, 21:02)

labiausiai apsimoka jums iš karto Rusijai prisiekti. O iš Lietuvos bėga ne lietuviai, o buduliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 27 vasario 2015 - 20:12
QUOTE(Morta G. @ 2015 02 27, 20:02)

Visiškai suprantamas nerimas, bet nereikia painioti tarnybos sovietų armijoje, kai prievarta kareivėlius varydavo į Černobilį arba Afganistaną. Nepriklausomos Lietuvos kariai savanoriškai vyko su misijomis į Afganistaną, ne paslaptis, kad pagal kontraktą užsidirbti. Norės vykti į Ukrainą savanoriškai, tai jau jų pasirinkimas ir darbas. Mano vyrui irgi teko tarnauti svetur ir, žinoma, man buvo labai neramu, bet tai jo darbas ir noras. Policininkai irgi dirba su rizika....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 27, 21:06)
Garantuojate? cool.gif
Kaip man naivu tokios kalbos, kad net koktu darosi...

liūdesys, kad kompanijos paverkšlent nerandate?
Atsakyti