Mes važiavom liepos mėnesį, bet ėmėm ne mašina visą kemperį, o prikabinamą priekabą, nes žymiai pigiau, parai nuoma kainavo 70 lt. Bet va apsiskaičiavom su kuru, per mažai paskaičiavom išlaidom kuro, mat tempant vagoną mašina suryja geeroookai daugiau kuro, ir pasina buvo per silpna, reikėtų jau džipo, bet kadangi Lenkijoje labai robojamas greitis, tai mums užteko. Nedidelei priekabai nereikia E kategorijos, užtenka i B, todėl vairavau ir aš, dabar sakau, kad galiu visur važiuot, nes variau ir per Varšuva ir per Krokuvą... O anksčiau niekad tokio sąstato nebuvau vairavus... Mes važiavom tik 5 dienom, aplankėm krokuvą ir Veličką -labai patiko. Keliai dabar Lenkijoj labai geri-geresni net nei Lietuvoj ir vis dar visur tvarkomi, tiesiami viadukai... Mes sutilpom 5 žmonės, bet jau taip permiegoti be komforto sakyčiau, bet kai jauni tai...

Nes šiaip realiai mūsų vagonėly buvo 3 miegamos vietos. Miegodavom kolonėlėse, vieną naktį miegojom kempinge Krokuvoje, bet nulupo 35 eurus už vieną naktį-netgi ne parą, tai daugiau taip nemiegojom-per brangu buvo. Vagonėlispatogu tuom, kad mes pvz Krokuvoje atsikabinom jį nuo mašinos, palikom saugomoj aikštelėj (berods 5 eurus už parą sumokėjom) ir išvarėm į miestą-nes taksai labai brangūs (na ir pas mus jau nepigu), o kai dar mato, kad nevietinis esi...ratais vežioja.
Grįžtant taip nerealiai išpuo;ė pailsėti prie ežeriuko... Važiuojant į priekį pamatėm ežerą ir paežerėj pristatytų kemperių, pagalvojom, kad grįžtant ten apsistisim nakvynei, o pasirodė, kad ten tie kemeriai pastatyti, aptverti net tvorelėm, su darželiais... žodžiu tokie ale vasarniai žmonių apie ežerą. Na išvažiuojam iš ten ir galvojam kur čia tą ežerą privažiuot iš kitos pusės... Sutinkam lenką , klausiam kur čia kempingas yra, o jis mum rodo į savo nuosavo namo kiemą ir sako-važiuokit pas mane (šiaip ne taip susišnekėjom, nes žmogelis apart lenkų jokios kitos kalbos nemoka). Mes klausiam kiek kainos, o jis sako nemokamai...

Tai nusivarėm prie paties ežero, nusimaudėm, nunesėm šeiminikui buteliuką, tai jis mums net šašlikinę atvilko ir dar anglių davė

Buvo ir medinis stalas su suoliukais, nu super buvo... taip gerai pailsėjom paskutinį vakarą... Visur gerų žmonių būna
O šiaip varavau tik aš su vyru, tai iš tikrųjų vargina, kai vieną parą atvairavau 11 val iš eilės, tau jau nebesinorėjo man atvažiavus ir tos naktinės Krokuvos eit pažiūrėt...
Papildyta:Tiesa draugai važiavo panašiu maršrutu prieš kokį mėnesį, tai keliavo lengvuoju automobiliu ir nakvojo nakvynės namuose, maždaug po 30 lt žmogui išėjo berods nakčiai. tai kai paskaičiavom mūsų namuko nuomą ir kurą papildomą, tai išeina tas pats, bet sakyčiau patogiau su lengvaja važiuot.