sausa ta Forever tikrai labai labai... aišku išlieka tai super, atrodo, kad nenuvalysi jos su niekuo, prisilietimam atspari, tas man patiko bet tik riebiai odai aš ją siūlyčiau iš savo patirties
Sakykit, jei mano oda yra mišri, bet orams atšalus iškart išsausėja. Tarkime ar Guerlain Parure Extreme neišryškintų tų išsausėjusių vietelių? Ar tokiu atveju geriau rinktis Parure aqua?
sausa ta Forever tikrai labai labai... aišku išlieka tai super, atrodo, kad nenuvalysi jos su niekuo, prisilietimam atspari, tas man patiko bet tik riebiai odai aš ją siūlyčiau iš savo patirties
Fleur, o neturit kur pamėgint Laura Mercier Silk Creme Foundation? Pagal visa tai ką išvardinot, manau tiktų idealiai o ir šiaip, keista, kad beveik niekas jos nenaudoja, man tai ji kažkas nerealaus
Siandien testuoju Clarins Skin Illusion. Atspalviai labai apgaulingi, indelyje maniskis 120 atrode bus per tamsus, bet ant odos stebuklingai pasviesejo. Odos netempia, riebumas irgi neislindo. Odos spalva islygino. Lengva. Beveik nemaskuoja.