aš jau kurį laiką naudoju Bourjois Healthy Mix, mano oda mišri į riebumą, net nežinau, tikėjausi kažko geresnio. prieš tai naudojau Lily Lolo mineralinę, bet pabalau ir užsimaniau išbandyt tą išgirtąją Healthy Mix. nedaug esu naudojus pudrų, galiu palyginti tik su keliomis, pvz., Inglot ar L'oreal true match, tai man Bourjois HM blizgesys išlenda daug greičiau, tiesą sakant, man jau pasitepus ją ant veido, kažkaip blizga - ta prasme nėra matinė ji man; kai naugojant anas pudras blizgesys išlysdavo po kokių 2 val, o su šita anksčiau. ir nėra mano oda super riebi, ta pudra kažkaip man neįsigeria

šiaip maskuoja ganėtinai normaliai sakyčiau. tai va, nemanau, kad kartosiu, nes man svarbu, kad išlaikytų matiškumą. kitokiųū priekaištų pudrai neturiu - neatrodo kaip kaukė, normaliai pasiskirsto, maloni konsistencija. tai, manau, čia jau kaip kam - arba susidraugauji su ja, arba ne

reikės man grįžt prie Lily Lolo - įsigyt šviesesnę žiemai (dievaži, tas moteriškas smalsumas bandyt vis kitas priemones...).