Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

smile.gif+2011 09 28, 15:02-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 28, 15:02)
Sveikutes, man tai nera pakeiciamo i la Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 30ml/2g  thumbup.gif

už tokią kainą - tikiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 28, 15:49)
už tokią kainą - tikiu  doh.gif  biggrin.gif

kaina nieko nepasako,daug kam ji ir netinka
Papildyta:

Nei Aqua, nei Extreme. Nes kiek palyginau dabar foto internete, tai ir buteliukas kitoks buvo - ne stiklinis g.gif Kainą puikiai prisimenu. Gal ten buvo kokia pirminė Parure versija, kurią tobulinant atsirado Aqua ir Extreme? unsure.gif Bet kad jau geri trys metai ten ir tos Kristianos nebėr, tai tikrai prieš ketverius buvo.
[/quote]
na,pirminiu versiju tikrai nebuvo ir tuo metu tikrai senos jos negalejo buti,kazka,panasu painiojat g.gif
Atsakyti
[quote=vetruze,2011 09 28, 16:27]
kaina nieko nepasako,daug kam ji ir netinka
Papildyta:
Nei Aqua, nei Extreme. Nes kiek palyginau dabar foto internete, tai ir buteliukas kitoks buvo - ne stiklinis g.gif Kainą puikiai prisimenu. Gal ten buvo kokia pirminė Parure versija, kurią tobulinant atsirado Aqua ir Extreme? unsure.gif Bet kad jau geri trys metai ten ir tos Kristianos nebėr, tai tikrai prieš ketverius buvo.
[/quote]
na,pirminiu versiju tikrai nebuvo ir tuo metu tikrai senos jos negalejo buti,kazka,panasu painiojat g.gif
[/quote]

antroje vietoje creme de lamer ir trecioje Chanell - ilgai taupiau bei norejau la praire ir nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
[quote=suilele smile.gif,2011 09 28, 17:00]
[/quote]

antroje vietoje creme de lamer ir trecioje Chanell - ilgai taupiau bei norejau la praire ir nusipirkau blush2.gif
[/quote]
puikus produktas,jei tik tinka,super smile.gif
Atsakyti
Kol kas neturiu nusiskundimu, labai drebejo ranka, bet nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 26, 17:15)

Vitulka, o chanel pro lumiere kokiai odai?  blush2.gif

į sausumą, ant riebios odos jos neįsivaizduoju ax.gif
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 26, 17:27)
Kur dar matet chanel pro lumiere sviesiu atspalviu Vilniuje? Ozo Douglas ir Panoramos Kristianoj nebera.

kad vargiai rasi, gi jos nebegamina ...
Atsakyti
naudojau Max factor miracle touch (spalva Natural 70) pudrą, bet jau artėju prie pabaigos.. Tad leidžiuos į paieškas 4u.gif mano oda mišri, būna pasausėjimų aplink nosį ir žandus, o T zonoje dienos eigoje išlenda blizgesys.. Norėčiau, kad nebūtų super sunki, užtenka vidutinio maskavimo. Kaip studentė negaliu išleist kalno pinigėlių, tai gal kažką parekomenduosit blush2.gif
Atsakyti
aš jau kurį laiką naudoju Bourjois Healthy Mix, mano oda mišri į riebumą, net nežinau, tikėjausi kažko geresnio. prieš tai naudojau Lily Lolo mineralinę, bet pabalau ir užsimaniau išbandyt tą išgirtąją Healthy Mix. nedaug esu naudojus pudrų, galiu palyginti tik su keliomis, pvz., Inglot ar L'oreal true match, tai man Bourjois HM blizgesys išlenda daug greičiau, tiesą sakant, man jau pasitepus ją ant veido, kažkaip blizga - ta prasme nėra matinė ji man; kai naugojant anas pudras blizgesys išlysdavo po kokių 2 val, o su šita anksčiau. ir nėra mano oda super riebi, ta pudra kažkaip man neįsigeria doh.gif šiaip maskuoja ganėtinai normaliai sakyčiau. tai va, nemanau, kad kartosiu, nes man svarbu, kad išlaikytų matiškumą. kitokiųū priekaištų pudrai neturiu - neatrodo kaip kaukė, normaliai pasiskirsto, maloni konsistencija. tai, manau, čia jau kaip kam - arba susidraugauji su ja, arba ne lotuliukas.gif reikės man grįžt prie Lily Lolo - įsigyt šviesesnę žiemai (dievaži, tas moteriškas smalsumas bandyt vis kitas priemones...).
Atsakyti
Atnešu atsiliepimą apie Dior Nude smile.gif Pirmas įspūdis buvo gana neigiamas, kadangi pabandžiusi ant rankos Kristianoj aš ją visai kitaip įsivaizdavau - tokią skystą, gana lengvą, suteikiančią gyvumo veidui. Savąją pirkau SM išparduotuvėj, tai jau ji buvo šiek tiek patirštėjus, todėl tolygiai man ją paskirstyti ant veido buvo gana sunku, plius dar ir atspalvį nelabai atitaikiau, tai gavosi tokie oranžiniai plėmai (turėjau eiti nusiprausti) blink.gif vakar suteikiau jai antrą šansą, tepiau teptuku,labai atidžiai, tai vaizdu likau visai patenkita, bet per daug nesužavėta: veidas gana natūraliai atrodo, bet sausesnes vietas paryškino, na ir gana greit nuplaukė... Reziumuojant nemanau, kad pirkčiau pilną pakuotę - neverta man ji savo kainos atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 01, 12:54)
Atnešu atsiliepimą apie Dior Nude smile.gif Pirmas įspūdis buvo gana neigiamas, kadangi pabandžiusi ant rankos Kristianoj aš ją visai kitaip įsivaizdavau - tokią skystą, gana lengvą, suteikiančią gyvumo veidui. Savąją pirkau SM išparduotuvėj, tai jau ji buvo šiek tiek patirštėjus, todėl tolygiai man ją paskirstyti ant veido buvo gana sunku, plius dar ir atspalvį nelabai atitaikiau, tai gavosi tokie oranžiniai plėmai (turėjau eiti nusiprausti) blink.gif vakar suteikiau jai antrą šansą, tepiau teptuku,labai atidžiai, tai vaizdu likau visai patenkita, bet per daug nesužavėta: veidas gana natūraliai atrodo, bet sausesnes vietas paryškino, na ir gana greit nuplaukė... Reziumuojant nemanau, kad pirkčiau pilną pakuotę - neverta man ji savo kainos atrodo rolleyes.gif

aciu uz komentara drinks_cheers.gif
man jau krikstianoj ji ant rankos vos pasitepus pasirode ne tokia faina kaip chanel ax.gif tai dabar tikrai turbut brauksiu is wish-list'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 01, 13:23)
aciu uz komentara  drinks_cheers.gif
man jau krikstianoj ji ant rankos vos pasitepus pasirode ne tokia faina kaip chanel  ax.gif  tai dabar tikrai turbut brauksiu is wish-list'o  biggrin.gif

Na žinai, nepabandžius nesužinosi. Šiaip gal pasiprašyk Kristanoj pabandymui, vdrug patiks, bet manęs tai nesužavėjo, ypač tas dengimasis ant veido smile.gif
Atsakyti
O as atvirksciai Dior Nude esu labiau patenkinta nei Clinique anti blemish..maniske Nude dar visai nauja tai dengiasi labai lengvai ir lygiai, o Clinique visu pirma atspalvi per sviesu nusipirkau, o antra atrodo mano oda rieboka, bet ji nosi taaaip nudziovina doh.gif , kad visa apserpetojus atrodo..
Nors pliusas anti blemish'ui toks, kad su ja praktiskai visa diena odyte 'sausa' atrodo, o su Nude gana greit kakta riebi pasidaro..
Atsakyti