QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 21:38)
Nu zinok kai su manim susitiksi, prizadu, kad nutuoksi, kad cia as
Geri jusu, mergaites, sapnai

O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj
Aha tave pazinsiu manau

Ir tu busi storule kuriai ant dienu i gimdykla o jis vis nerimauja del to kad pozymiu

per mazai
Ir abi su pilvuzais i desine i kaire trauket: vienas namuose as darau ka noriu.......
QUOTE(sanzile @ 2011 08 19, 22:42)
Kad ir iskeliau siems namuciams pralaimejimo veliava, bet vistiek seku jus

Pralinksmino Jusu sapnai

Nors sugadinsiu visa linksmuma, bet negaliu nepapasakoti, kokie keisti ir baisus sapnai mane lanko jau eile metu.. Ne daznai, bet kars nuo karto susapnuoju, kad turiu vaikeli. Bet neissivaziduojate, kaip baisiai viskas pasisuka sapno pabaigoje..: vaikelis mirsta- sunyksta del to, kad niekaip negaliu jo pamaitinti, begu, ieskau, bet negaliu surasti maistelio. Arba tiesiog ji kazkur pametu, o jis mirsta.. Arba beziurint- besigerint pavirsta i labai negrazu padariuka

Taip baisiai viska sapne isgyvenu, atsikeliu visa pavargusi

Vis pagalvoju, kad galbut cia man zenklas, kas as pastoju, bet pati nesuvokdama persileidziu..
O va pusseseriai issapnavau, kad tures leliuka. Ir ka manot, ji tuo metu, kaip tik itarinejo jog jau laukiasi
Isivaizduoju kaip neramu tokius sapnus sapnuoti, bet kiek kur skaiciau mirtis sapne nereiskia labai blogai, tiesiog kazkokias laikinas nesekmes, sanzile linkiu susapnuoti grazu sapna ir tada neuzilgo pamatyti II ir isgirsti apie aukstus HCG
O as visai vaikuciu nesapnuoju, bet va zemyna uz mane susapnavo ir to gana