Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 13:26)
Mes irgi neuzzymejom tuo metu,o dabar gailiuosi.Siaip nieko niekuom neitarineju,bet popierius pasirasytas,jie patys gali uzzymet kas patogu ir nieko tu neirodysi,kad varnele uzdejai ne tu.Neatsiliepsi laiku,ir embrionai bus isdovanoti.Na reikia tiketis,kad taip nevyks,bet realiai tai imanoma tikriausiai....  g.gif

O man klausimas iskilo g.gif Bet cia juk ne donoriniai emrionai gaunasi, nes kiausialatses tavo, sperma MB, juk nera tokio pasirinkimo pas juos kad abi puses donorines. Kazkaip cia idomiai gaunasi. Ar as cia kazka ne taip suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 08 24, 13:11)
O man klausimas iskilo g.gif Bet cia juk ne donoriniai emrionai gaunasi, nes kiausialatses tavo, sperma MB, juk nera tokio pasirinkimo pas juos kad abi puses donorines. Kazkaip cia idomiai gaunasi. Ar as cia kazka ne taip suprantu smile.gif

Na taip,donoriniai embrionai...

Matyt yra,jei yra pasirinkimas padovanoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 13:06)
Kaip jautiesi ? Jau baigi perlipti pirma rizikos laikotarpi 12 savaiciu, gal jau pakeisi uzrasa i "1/3 pregnantbigsmile.gif

O cia ideja thumbup.gif lotuliukas.gif

gerai jauciuosi,poryt jau stukteli 12 savaiteliu.Kazkas nerealaus,nes ilga laika tai buvo mission impossible.
Tai jau nutraukinesiu po truputi vaistus,dar pridaviau tyrimus i Cikaga kilerems,na ir pagal tai jau spres ar reiks dar ko iki nestumo galo ar ne.

Ta proga virusiukai -aaaaaaaaaaapccyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 14:13)
Na taip,donoriniai embrionai...

Matyt yra,jei yra pasirinkimas padovanoti g.gif

Niu blyn, nesuprantu. Pas juos parasyta: IVF su spermos donoru - 690ls, su donoro kiausialastem - 2810ls. O cia jau su dovanotom gaunasi ir svetimos kiausialastes ir svetima sperma g.gif Ai ko gero cia man vienai toks durnas klausimas iskilo, bet idomiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 08 24, 13:19)
Niu blyn, nesuprantu. Pas juos parasyta: IVF su spermos donoru - 690ls, su donoro kiausialastem - 2810ls. O cia jau su dovanotom gaunasi ir svetimos kiausialastes ir svetima sperma  g.gif Ai ko gero cia man vienai toks durnas klausimas iskilo, bet idomiai.. smile.gif

Nu tai jiems koks skirtumas,sodinti saldytus jusu ar kitu.Jau cia abieju poru apsisprendimo ir apmokejimo (jei tai legalu) reikalas.Mokesi kaip uz saldytu sodinima ir viskas.
Juk jei spermos donora savanori susirastum tai neimtu jie pinigu kaip uz donorine sperma.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 15:18)
Ta proga virusiukai -aaaaaaaaaaapccyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  wub.gif  wub.gif

Imu ta virusiuka ir ne viena, jis man rytoj labai pravers smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gerai jauciuosi,poryt jau stukteli 12 savaiteliu.Kazkas nerealaus,nes ilga laika tai buvo mission impossible.
Tai jau nutraukinesiu po truputi vaistus,dar pridaviau tyrimus i Cikaga kilerems,na ir pagal tai jau spres ar reiks dar ko iki nestumo galo ar ne.

Nu faina tada, ir apskritai zaviuosiu visu situo tavo IVF planu, tiek tyrimu, tiek papildomu vaistuku, viskas sureguliuota, viskas laiku wub.gif

Imu!!!! - Tikiuosi apsargdinsi tu mane situo dideliu virusu thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 08 24, 15:33)
Imu ta virusiuka ir ne viena, jis man rytoj labai pravers smile.gif  4u.gif

Susiparinau, kad vel praleidau kazka??? Kodel tau rytoj pravers g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, grazuoles, vaisinu visas tortuku user posted image bigsmile.gif wub.gif 4u.gif ...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 11:18)

Gaudau. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 24, 15:41)
Sveikos, grazuoles, vaisinu visas tortuku user posted image  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif ...
Gaudau.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Cia tavo tikras, kur siandien skanausi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 24, 15:41)
Sveikos, grazuoles, vaisinu visas tortuku [url=http://www.radikal.ru]

Žemyna_mėlynake patys nuosirdziausi linkejimai tortadienio proga 4u.gif happybday.gif Tegul realybe tampa pati didziausia tavo svajone 4u.gif

Kerzaka tik siandien perskaiciau...labai gaila, laikykis 4u.gif

Afrodite69 ramybes ramybes 4u.gif Ir graziu dideliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti

Kaip nerealu thumbup.gif ir kaip laikas greitai bega smile.gif labai dziaugiuosi uz tave!
Tik kileriu tyrimus kartojai, ar dar kuriuos nors? As vis mastau ar man verta vaziuoti pakartojimui, nes ir taip aiskus planas - lieps kartoti ta pati. Na, nebent vertetu patikrinti, kaip tas Bykovos LIT itakoja musu LAD.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 08 24, 13:53)
Kaip nerealu  thumbup.gif ir kaip laikas greitai bega smile.gif labai dziaugiuosi uz tave!
Tik kileriu tyrimus kartojai, ar dar kuriuos nors? As vis mastau ar man verta vaziuoti pakartojimui, nes ir taip aiskus planas - lieps kartoti ta pati. Na, nebent vertetu patikrinti, kaip tas Bykovos LIT itakoja musu LAD.

Kileriu ir TNFa.Siule ir LAD,tik as arsisakiau,pasakiau,kad LIT i Ryga taip ar taip vaziuosiu,tai neverta darytis.Na nelabai jam ta ideja patiko,sako,gal tau jo visai nereikia t.t. Ai,skrydziai jau uzsakyti,tiek to-vaziuojam.O po to dar karta reikes,ir jauciu,paleis ji mane.
Del TNF irgi uzklausiau,pas mane normaliai buvo.Na,pasake,kad nestume gali uzkilti ir tada leistu ne intralipidus,bet IVIG.I mano argumentus,kad gal geriau aklai leistis intralipidus iki ten kazkelintos savaites,irgi ta pati pasake,kartais buna visko.Aplamai,jis ta diena kazkoks piktokas buvo.Tai ir nuleidau krauja tyrimams,jei viskas gerai tai gerai,o jei ne,ziuresim ka galima padaryt.Siandien vaziuoju leistis intralipidu.O ir siaip,nemanau,kad kas blogai bus.Brangus tyrimai,bet jau geriau apsidrausti,nei veliau gailetis.

Dar durnas klausimas,kazin galima Bykovos paprasyt,kad parodytu tyrimus rezus pries naudojant donorine LIT,ar tikrai infekciju neturi g.gif

Tavo vietoj as vaziuociau.Nors dar butu galima pasidometi ar toki LAD nebutu imanoma Rygoj kur pasidaryti.Nes per pirma konsultacija manes Treijsas apie juos uzklause,matyt zino,o jei zino tai gal ir daro kur?Tik dar siuo kart nespjauciau i leidziama progesterona,nes tavo CD19+CD5+ aukstos buvo.UK jis cia ziauriai brangus,man dienos doze gal 35 litai isejo,bet yra rusisko leidziamo pigaus.Gal butu galima susirasti ir jo paklaust nuvaziavus ar tinka? g.gif

Kuo toliau i sita miska lendu,tuo labiau suprantu,kaip lengva viska nurasyti nepaaiskinamam nevaisingumui,o viskas taip lengvai issiprendzia padarius konkrecius tyrimus,ir pagal juos parinkus gydyma.Kainuoja daug,bet visa tai taip verta.Tai veikia,ir ne man vienai,o begalei moteru.Tiek to,ne is pirmo karto,bet veikia.Taip,kad linkiu dideles dideles sekmes,as kazkaip tikiu,kad pasiseks.Juk kas iesko tas randa,ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytės, gal galit man pasakyti, kam darė IVF su narkoze? ne punkciją , o pati įsodinimo procedūrą, parašykit į a.ž. (arba jei atsimenat mergyčkos nika kas darė )
ačiu 4u.gif
Atsakyti