QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 23:49)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Ziuresiu ka ryt gausiu, sakysiu, kad duotu kazka labai gero.
Nu ir ka radai nusipirkti?
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 18, 10:25)
baik prisigalvot

Viskas bus gerai ir be papildu, juo labiau, kad jau per velu kazko ierskot ir kazka daryt

Man atrodo, kad Beta1, rase, kad jinai nieko nedare, o rezultata turi
Jo Beta1 si paskutini sekminga karta sake kad nieko nevartojo, nu tik foli manau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 18, 10:32)
Afrodite69 aciu

Bet taip sakant zmogus planuoja, o Dievas jo planus griauna

Ka tik skambinau i LV, tai atrodo, kad mano startus ir visa kita teks nukelt dar menesiui, po Treijso atostogu. Kai siandien paskambinau, tai jis pasake, kad jau dabar nespesim iki jo atostogu, tad tektu viska uzbaigti jo kolegai. Arba galim viska nukelti dar menesiui. Mano MB renkasi antra varianta, nes nori, kad Treijsas viska atliktu. O as dar nieko nenusprendziau, dabar tik zliumbt iseina

Atrodo, kad to issvajoto tikslo niekaip ir niekada nepasieksiu
Kamelija2 - neverk, nestresuok, pasikalbekit su TB ir nuspresit. menuo tikrai neilgas laikas, prabegs ne nepastebesi. Tikejimas daktaru tikrai labai savrbu, o atrodo TB tik treijsu ir tiki. As irgi kaip tu spurdeciau kad tik greiciau, nes gi va net mokamam pasirasiau kad tik nereiktu laukti iki kito vasario. Bet jei iskiltu dilema del dakataro, ir jei vienas is tu daktaru labai geras o kitu tu ne nezinai, tai dar labai gerai pagalvociau ar neverta ta menesiuka nukelti
O as mergaites ka tik grizau is daktaru. Turiu viena nelabai gera zinia - tipo paskutinis kraujo tyrimas parode kad nedaug imuniteto raudoniukei turiu (nors pries daugiau kaip metus darytas testas parode kad viskas puiku). Daktaras dave dvi galimybes arba skiepintis, kas nukeltu ivf arba stengtis nekontaktuoti su zmonemis kurie serga raudoniuke. kadangi dakataras nemane kad tai labai blogas rezultatas pasirinkau testi ivf ir saugotis raudoniukes, bet jau dabar galva pilna abejoniu, gal blogai pasirinkau. Gal vel sutryzniojau

Daktaras dar sake, kad niekas negali pasakyti, gal dabar pakartojus kraujo testa vel imunitetas butu normalus. Nu zodziu gal cia esancios ekspertes man ka patars ir nuramins arba dar labiau isgasdins.
Tai va Gonal pradedu rytoj. Klausinejau labai daug del papildu ir visu zibor, clexane, ir fraxiparine - daktaras sake, kad iki punkcijos galiu toliau naudoti, nakvisu alieju, pregancare conseption, ir kitus. Dievazi mergaites mes cia daugiau zinom apie tuos vaistus ir papildus. As daktaro paklausiau, ar man nereiketu kazkokiu krauja skystinanciu vaistu, jis sako ne nes neturejai persileidimo. tai sakau jus lauksit kol turesiu ir tada paskirsit? tai biski pasimete. sakau daug mergaiciu kurioms pasiseke naudojo daugiau nei tik foli ir progesterona, Tai tada jam dingtelejo, kadangi mano HCG buvo 12 o tai tipo teigiamas, nors ir cheminis nestumas, jis man prirase steroidus, kurie tipo padidina implantacijos galimybes. Nu bet sakes, tai jei nebuciau bambejus ten jam apie viskas nieko jis net nemaste kad ka skirti ir pan. Tada dar sakau, skaiciau kad q10 nuo stimuliacjos jau negalima, tai jis tik klausiamai paziurejo i mane, tipo jis nezino nieko apie tai.
Nu ir prirasiau as cia

Zodziu trumpai, nuo ryt Gonal, tesiu supercure, geriu steroidus po 2tabl ryte ir vakare, tesiu nakvisu alieju ir pregnacare conseption, ir biciu pieneli, o visa kita nutraukiu (t.y. Q10, vyras gales pagerti

ir D3) ir dar uzsirasau i akupunktura. Va kokia litanija

Prasau visa zinancias ekspertes man pritarti arba mane isbarti jei kokia nesamone darau