Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Ačiū ,yrka aciuks.gif
Bandysiu,kol dar ne visi lapai pagelto.
Atsakyti
QUOTE(Dilgė @ 2006 07 17, 12:40)
Ačiū ,yrka aciuks.gif
Bandysiu,kol dar ne visi lapai pagelto.

kad tik padetu mirksiukas.gif
ir siaip manau reikia stengtis laistant neapliet lapu, ir laistyt per karscius, pas mus yra duodamas vanduo, bet nelaistau su slanga, o pilu su laistytuvu... ax.gif
Atsakyti
na, darzininkes smile.gif as jau mintimis ruosiuosi siems metams smile.gif skaitau dabar kurdiumovo knyga protingas darzas, man labai idomi knyga ir zadu siais metais daug ka is vos pritaikyti. gal kuri jau bande igyvendinti ten pateiktas idejas? gal pasdalintumet patirtim? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri galit man padeti. Nusipirkau geltekliu ir pastarnoku ir nezinau ar juos jau galima seti, ar dar anksti? O kada sejat ankstyvasias morkas? ax.gif
Atsakyti
as siandien pasejau i lovelius brokolius su kalafijorais, bet dabar uzsiparinau, nes kazkur perskaiciau, kad kalafijorus butina seti jau i atskirus tuos popierinius vazonelius, nes nepakencia paprasto persodinimo blink.gif
kaip jus sejat?
Atsakyti
Mes visus kopustinius sejam i stiklini siltnami.Apdengiam agro plevele ir sudygsta.Kai sodint laikas pomidorus-iskasam atsargiai i i pastovia vieta pasodinam.
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2007 03 24, 21:18)
Sveikos
Gal kuri galit man padeti. Nusipirkau geltekliu ir pastarnoku ir nezinau ar juos jau galima seti, ar dar anksti? O kada sejat ankstyvasias morkas?  ax.gif

Gali drasiai seti 4u.gif
Atsakyti
O aš vakar pasėjau ridikėlių šiltnamyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 20:23)
Gali drasiai seti  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(širma @ 2007 03 26, 07:44)
O aš vakar pasėjau ridikėlių šiltnamyje  thumbup.gif

O koks pas tave siltnamis? As saviski raginu jau dengti siltnami, sakau pasisesim ridikeliu, salotu, o jis sako, kad dar anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2007 03 26, 19:31)
Aciu  4u.gif 
O koks pas tave siltnamis? As saviski raginu jau dengti siltnami, sakau pasisesim ridikeliu, salotu, o jis sako, kad dar anksti  g.gif

as vakar taip pat sejau ridikelius ,lapines salotas ,ankstyvuosius kopustus,truputeli poru i paprasta plevele dengta siltnami.Nakciai ant pasetos lysveles dar uzdedu agroplevele.Jei atsals veliau,kas labai itiketina,plevele laikysiu ir diena.Neturetu susalti.
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2007 03 26, 20:31)
Aciu  4u.gif 
O koks pas tave siltnamis? As saviski raginu jau dengti siltnami, sakau pasisesim ridikeliu, salotu, o jis sako, kad dar anksti  g.gif

Mano šiltnamis dengtas plėvele. Dengėme pernai, tačiau per žiemą plėvelė visai nesulpyšo. Pasėjusi dar uždengiau agro plėvele, nes dieną šiltnamyje buna karšta, tačiau naktys tai labai šaltos.
Atsakyti
tai ka daryti man su kalafijorais unsure.gif
jeigu sudigs ju visa galybe, o paskui persodinus numirs, tai man gal geriau dar daset i popierinius vazonelius g.gif
man mane siltnamio nera, tik daigus mastau agroplevele dengt g.gif
be svogunu ir prieskoniniu zoliu nieko nesu auginusi blush2.gif
Atsakyti