Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(Muka @ 2008 06 12, 11:06)
Aš auginau ir dabar pasisodinusi turiu ypatingo nieko nedarau  blush2.gif laistau kaip pomidors pažastu nepešioju, bet skaičiau kad reikia . Derlius iš 6-9 daigų kokia 5-7 baklažanai dideli na ir smulkmės truputukas  ax.gif

Niu pas mane tai rpoblema tokia jie mazi ir apatiniai lapeliai gelsta ir sudziuve nukrenta, tau taip nebuvo? Nezinau nei ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 12, 12:09)
Niu pas mane tai rpoblema tokia jie mazi ir apatiniai lapeliai gelsta ir sudziuve nukrenta, tau taip nebuvo? Nezinau nei ka daryti.

Siemet is vis kazkokia nesamone irgi dedasi su jais gelsta irgi bet niekada nebuvo bet ir su agurkais ta pati istorija g.gif
Atsakyti
jauciu siemet darzoves bus brangios,nes ziurekit kiek mums problemu su jomis,kazin kaip didiesiems ukininkams g.gif g.gif g.gif sekasi mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 13, 09:58)
jauciu siemet darzoves bus brangios,nes ziurekit kiek mums problemu su jomis,kazin kaip didiesiems ukininkams g.gif  g.gif  g.gif  sekasi mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

Na jei kalbi apie komercinius ukius, tai jiems problemu jokiu, jie vistiek tuos pomidorus po laselinemis augina , lasteles putimo budu, taip kad jiems nei sausros nei kenkejai nebaisus doh.gif

Na o va ekologiniams ukiams , gali visko nutikti, jei cia tikrai ne musu zioplumas , o kazkokia gamtos isdaiga.

Kaip jus matuojate zemes dregnuma, pagal kokius pozymius sprendziate, kad jau laikas augaliuka laistyti? Nes internete tiek info siuo klausimu , kad as jau baigiu akis isvarvinti prie kompo, o kuo daugiau skaitau tuolabiau atrodo , kad gyvenime laiku nepalaistysiu, arba perliesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 13, 11:08)
Na jei kalbi apie komercinius ukius, tai jiems problemu jokiu, jie vistiek tuos pomidorus po laselinemis augina , lasteles putimo budu, taip kad jiems nei sausros nei kenkejai nebaisus doh.gif

Na o va ekologiniams ukiams , gali visko nutikti, jei cia tikrai ne musu zioplumas , o kazkokia gamtos isdaiga.

Kaip jus matuojate zemes dregnuma, pagal kokius pozymius sprendziate, kad jau laikas augaliuka laistyti?  Nes internete tiek info siuo klausimu , kad as jau baigiu akis isvarvinti prie kompo, o kuo daugiau skaitau tuolabiau atrodo , kad gyvenime laiku nepalaistysiu, arba perliesiu. doh.gif

O cia metodika turi but kazkokia? g.gif As tai is akies nustatau kada laistyt - kai sausa tai ir laistau, kartais pries laistyma apkaupiu truputi tai ir matau jei apatinis sluoksnis irgi apdziuves tai ir laistau. Tik agurkus reikia vos ne kasdien laistyt.
Atsakyti
yes ,jau zirnius valgau clap.gif clap.gif ,vakar ziuriu,ogi jau uzauge,bet nera kad butu labai daug ju bigsmile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif as ce ne i tema bet norejau pasigirt is tos laimes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 06 13, 10:24)
O cia metodika turi but kazkokia? g.gif  As tai is akies nustatau kada laistyt - kai sausa tai ir laistau, kartais pries laistyma apkaupiu truputi tai ir matau jei apatinis sluoksnis irgi apdziuves tai ir laistau. Tik agurkus reikia vos ne kasdien laistyt.

Ne, man tik siaip idomu kaip matuojat ta dregnuma, as taip pat ziuriu is akies, bet skaiciau , kad reikia iskasti zemiu is kokiu 6-8 cm gylio ir ziureti ar ten zeme dregna. Bet juk ne visu augalu saknys vienodos , kaikurios labai pavirsines, tai jas matyt dazniau laistyti reikia. Nors pas mane ta zeme pavirsiuje labai sausa , bet 5 cm gylyje ten pakankamai dregna. Ta vat ir galvoju kaip cia elgtis ar laistyt ar ne g.gif kad nebutu nei per daug nei paer mazai.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 17, 10:41)
<...> Ta vat ir galvoju kaip cia elgtis ar laistyt ar ne g.gif  kad nebutu nei per daug nei paer mazai.

mulčiuok ir nebereikės nervuotis dėl paviršinių šaknų wink.gif
Atsakyti
o klausykit kaip kurmius naikint? blink.gif baigia visą mano darželį išrausti bash.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 17 birželio 2008 - 09:54
Undine, mano kaime ir buvo darže kurmių, bet pasisodinom tokią žolę, tik nežinau pavadinimo, išvaizda balandos tik visa bordo spalvos. Tai nežinau ar sutapimas, ar tikrai jos kurmiai nemėgsta, bet dingo. O ta žolė paskui, kaip piktžolė, visur išsisėjo. Dar į kurmiarausį deda žuvį(neva kvapo nemėgsta) arba suranda jo taką ir po juo įkasa indą ir gražiai užtaiso, kad įkristų.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 17, 10:47)
mulčiuok ir nebereikės nervuotis dėl paviršinių šaknų wink.gif

O kuo geriausia mulsciuoti - durpem tinka?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 17, 20:16)
O kuo geriausia mulsciuoti - durpem tinka?

teip mirksiukas.gif
Atsakyti