QUOTE(metaliste @ 2011 08 28, 00:14)
as nesusiprainau, kaip cia issireiskei, as tiesiog nesuprantu, perskaitei kazkur nesamone, kuri jau seniausiai istyrineta pertyrineta ir rysio jokio nerasta, kaip tik drysciau teigti autistu mamos dievina taip vaikus, kad jus savo sveiku gal nedievinat. tai pati ir ieskok informacijos, jei tokia protinga bandai primesti, tai netiesa ka cia tauski.
kokia nepatogi tiesa, atsitokek, tu uz mane gal geriau zinai kaip as myliu savo vaika?
man ziauriai liudna ir skaudu del tokiu va kaip tu, kurie nesupranta ir rasineja nesamones, dar pasakyk kad dauniuku mamos irgi kaltos, ir cerebriuku irgi kaltos
duokit man ir mano vaikui ramiai gyventi, mes jum gyvenimu nereguliuojam,a s ji myliu ir mylesiu nepaisant koks jis yra nes tai mano vaikas, lauktas myletas, gana tu zvilgsniu, tu pasaipu, aiskinimu kad as esu "salta" mama, del to mano vaikas autistas. palikit mus ramybeje, jei nesugebat priimti.
lazda turi du galus, ziurek neprisikukuok tik, buna zinai pagimdai sveika, o cia liga kokia ar avarija, tada ka kaltinsi? menuli, zvaigzdiu issidestyma ar autistu mamas?

kokia nepatogi tiesa, atsitokek, tu uz mane gal geriau zinai kaip as myliu savo vaika?
man ziauriai liudna ir skaudu del tokiu va kaip tu, kurie nesupranta ir rasineja nesamones, dar pasakyk kad dauniuku mamos irgi kaltos, ir cerebriuku irgi kaltos

duokit man ir mano vaikui ramiai gyventi, mes jum gyvenimu nereguliuojam,a s ji myliu ir mylesiu nepaisant koks jis yra nes tai mano vaikas, lauktas myletas, gana tu zvilgsniu, tu pasaipu, aiskinimu kad as esu "salta" mama, del to mano vaikas autistas. palikit mus ramybeje, jei nesugebat priimti.
lazda turi du galus, ziurek neprisikukuok tik, buna zinai pagimdai sveika, o cia liga kokia ar avarija, tada ka kaltinsi? menuli, zvaigzdiu issidestyma ar autistu mamas?

nekreipkit demesio i pasisaipymus,tiesiog spaukit i akis, nei vienas nenugyvens jusu gyvenimo tik jus pati, ar jie jums duona uzdirba, kad drista saipytis,o jei ir taip butu, vadinasi zmogus yra zemo intelekto, netolerantiskas, bei nesuprantantis kito skausmo, stiprybes jum ir sekmes jusu vaikeliu

neretai apdovanoti neeiliniais sugebėjimais kokiai veiklai, dažnai - absoliučia klausa (Bethovenas buvo autistas). Jie pastebi tam tikrus dėsningumus, sugeba informaciją susisteminti, tad kai kurie būna puikūs matematikai, inžinieriai, bibliotekininkai. Ir jei ką pradėjo - atliks kruopščiai ir iki galo.
iš tiesų autistai jaučia ypatingą ryšį su gyvūnais ir galėtų idealiai juos prižiūrėti. "Tiesa, kad autistai visada atsargūs, įsitempę, stresuoja ir geriau jaučiasi gamtoje negu tarp žmonių. Tačiau, be jokios abejonės, jie sugeba mylėti ir būti laimingi. O su autistu vaiku užmegzti kontaktą įmanoma, tik daug sunkiau. Šis, žinoma, myli savo tėvus, bet nemoka tų jausmų atskleisti arba rodo juos savaip