viskas teisingai
QUOTE(kirbe @ 2011 08 20, 21:28)
suminkštėjo todėl,kad galai ykišti y torta atidrėko nuo grietinės kremo....nuo bet kokio kremo kakiek satidrėksta,todėl reikėtu tuos galus kur kišat y torta arba y šokolasda ymerkti arba apvynioti maistine plevele....
oi aciu jums labai labai, kita karta zinosiu
Na va-atnesu ir as savo nelaimeli.Buvo skirtas svarbiam zmogui uz pagalba,o pasirodo,kad jis isvaziavo atostogu..
Dabar teks valgyti patiems,nes iki antradienio juk nelaikysi ir nedovanosi parugusio..
Sokoladinis,braskinio skonio "muso" kremas,sviezios braskes..saldainiu mase

Kazko mazoka torciuku paskutiniu metu,kazkur didziosios kepejeles dingusios ar rodytis nebenori
Tik Olesta tai kai pavare tai pavare
Naitai,deimanciukai nuostabus,isties butu idomu suzinot kaip jie daromi(kokiose kasyklose toki grozi kas?)
Sokoladinis,braskinio skonio "muso" kremas,sviezios braskes..saldainiu mase

Kazko mazoka torciuku paskutiniu metu,kazkur didziosios kepejeles dingusios ar rodytis nebenori
Naitai,deimanciukai nuostabus,isties butu idomu suzinot kaip jie daromi(kokiose kasyklose toki grozi kas?)
QUOTE(Olesta @ 2011 08 20, 18:43)
ojetau, kad forma ryškiai per maža, ant 21 cm dėk:
3 kiaušiniai
138 g miltų
138 g cukraus
38 g aliejaus
arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
gausis trys normalūs biskvitai, o keps 35-40 min maximum
3 kiaušiniai
138 g miltų
138 g cukraus
38 g aliejaus
arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
gausis trys normalūs biskvitai, o keps 35-40 min maximum
dar karteli aciu
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 20, 19:18)
sirdingai aciu
Galeciau aisku daug ko pridaryt, jei tureciau konditerini maiseli su antgaliais
O kol neturiu, tai bandau sumastyt kaip cia papuost torta, nedengiant mase
Aciu uz issamu atsakyma
O ziuriu Olesta atsake, kad gelytes galima i sokolada pamerkt ir jos netistes
Galeciau aisku daug ko pridaryt, jei tureciau konditerini maiseli su antgaliais
O ziuriu Olesta atsake, kad gelytes galima i sokolada pamerkt ir jos netistes
na jei nera tam tikru irankiu tai galit daryti sokolado glazura, sokolado tvorele (piesti galit per kieta maisiuka prakirpusi kampa arba pasidariusi tutele is kepimo popieriaus), o mergaites moke kaip formeles paciai pasidaryti del pastilazo papuosimu- taip kad iseitis visad yra
QUOTE(dome @ 2011 08 19, 13:01)
Tinulia84, zinok man irgi nepatiko su grietine tai dabar visada darau tik su grietinele. Kai dariau su grietine,man nepatiko tas grietines rugstumas, ir ragavusieji kai kurie is karto pasake kad turbut su grietine. Tiesiog ne visiem ji patinka 
Hmmm... tai gal nemokate atitaikyti cukraus ir grietinės santykio? Aš esu kepusi ir su grietine, ir su grietinėle, ir medutį su lakštais, ir kirbės medutį. Sunku pasakyti, kuris man labiau patiko. Tikrai nesijautė, kad ten grietinė, ir mano močiutė visada su grietine daro, tai irgi niekada nejaučiu aš gryno grietinės skonio. Tai sakyčiau nenorėdama nieko įžeisti, kad ne visada receptas kaltas, o ir pati kepėja. Plius dėl drėgnumo... jau gi kirbės medučiui jo tikrai netrūksta, jau praktiškai kaip iš tų visų maximų, nors man parduotuviniai tortais retai būna skanūs, gryna sintetika, kur visai nejaučiu jokio skonio tik šleikštų saldumą.
QUOTE(Luella @ 2011 08 20, 23:26)
Hmmm... tai gal nemokate atitaikyti cukraus ir grietinės santykio? Aš esu kepusi ir su grietine, ir su grietinėle, ir medutį su lakštais, ir kirbės medutį. Sunku pasakyti, kuris man labiau patiko. Tikrai nesijautė, kad ten grietinė, ir mano močiutė visada su grietine daro, tai irgi niekada nejaučiu aš gryno grietinės skonio. Tai sakyčiau nenorėdama nieko įžeisti, kad ne visada receptas kaltas, o ir pati kepėja. Plius dėl drėgnumo... jau gi kirbės medučiui jo tikrai netrūksta, jau praktiškai kaip iš tų visų maximų, nors man parduotuviniai tortais retai būna skanūs, gryna sintetika, kur visai nejaučiu jokio skonio tik šleikštų saldumą.
pritariu, kad nuo pacios kepejos lb priklauso, man tai nesijaute grietine, tortas minkstas, dregnas gavos, tik i grietine gal kiek per daug rugsteles idejau, bet siaip man lb patiko, dbr net nzn kuris labiau, kirbes ar cipciuko
ohooooooooo, Neramuole, pavarei sunkiasvorių kategorijos
žinot, kuo man nepatinka kaspinai ant tortų apačių??? jie vizualiai žemina tortą, toks jausmas, kad tortas plonytis pasidaro, o iš tiesų taip nėra, gyvai tai žinau, kad kitaip atrodo, man irgi nepavyksta jų nufotografuoti taip, kad atrodytų labai gerai
jei būtų išvengta atlasinių kaspinų bangavimo efekto, būtų tobulai
antrojo labai gražios kalijos, gal tik norėtųsi jų išdėstymo kupolu ir viskvų svirimo žemyn vos vos
o liūtukas labai mielas
žinot, kuo man nepatinka kaspinai ant tortų apačių??? jie vizualiai žemina tortą, toks jausmas, kad tortas plonytis pasidaro, o iš tiesų taip nėra, gyvai tai žinau, kad kitaip atrodo, man irgi nepavyksta jų nufotografuoti taip, kad atrodytų labai gerai
antrojo labai gražios kalijos, gal tik norėtųsi jų išdėstymo kupolu ir viskvų svirimo žemyn vos vos
o liūtukas labai mielas
Merginos, padėkit man dar kartelį
Kaip lygiai perpjauti biskvitą apvalų? Su peiliu man jis nelygus gaunasi - viena pusė storesnė, kita plonesnė
Gal geriau su siūlu kažkaip bandyt? Kaip jūs pjaustot?
dantytu peiliu pjaunu, įgudimo reikalas, paprastu peiliu nemokėčiau, veltųsi man biskvitas, tik dantytu duonai arba kumpiui skirtu pjauti ilgu peiliu, su siūlu aš irgi nemoku. Pjaunu iš akies, papjaunu, pasuku papjaunu pasuku, niekad nepjaunu ištisiniu pjovimu, tik su pasukimais, ir apsuki lygiai ratą
oho,kiek groziu neramuole prinese!









