Sveikos.
QUOTE(astatortas @ 2011 08 23, 19:50)
nea, tikrai ne naujokė. Tiesiog eksternu praėjusi profė

Nu toks jausmas, kad mes buvom susitikę
QUOTE(GITANA.B @ 2011 08 23, 20:42)
Sveikutes.Jus man durnai isaiskinkit kodel kai noriu torta sutepta kremu su zelatina aptepti sviestiniu kremuku,man tas sviestas ciauzo ir nepasidengia normaliai?
net sukikenau.. čiaužo

na tai nėra sukibimo, už tai
čiaužo. Moment' klijų gal
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 23, 21:44)
Per jumi net neturiu kada lipdyt figureliu
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 23, 23:13)
Gliukozės nesu pirkusi vaistinėje , o va glicerino - taip , bet konsistencijos su konditerijai skirtu nėra ką lyginti , per puse vaistinių skystesnis .
skiedžia, gyvatės, pusiau
QUOTE(neli @ 2011 08 24, 11:36)
Senokai čia nebuvau, ale ne saldu čia, ne saldu
Tau gaunas nuostabiai ryškūs tortai. Teminis "Kazino" po šiai dienai neišeina iš galvos.
QUOTE(rutyte11 @ 2011 08 24, 15:12)
žinant. kad realybėj tortai geriau atrodo negu fotkej, tai geruliai tortai.
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 24, 18:20)
bet kazkas su beze pasidare..
na va kai šitą perskaičiau, tai iškart aišku pasidarė. Pilt lauk reikia, kai tik pamatai kad
kažkas pasidarė. Nes nervai PO TO, pamačius ant torto nuošliaužas, kainuoja brangiau nei pora kiaušinių ir cukraus sauja. Padarau beze ir pasidarau kelis dzibukus.. bile kur.. ant dubenio krašto, kuriame plakiau, šiaip kur ant lėkštelės, kol išplaunu indus, jeigu stovi dzibai, vsio. tinka beze..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...