QUOTE(shrekiuke @ 2007 06 24, 13:37)
Pasimečiau tarp vežimėlių

na gyvai mačiau tik x-lander ir BBC

o emmaliunga ir Peg Perego neteko matyti. Tai važiuosim už kelių savaitėlių į Vln ir žėsim. Nes noriu su lopšiuku. Dabar gal gal galit pasalyti kelis dalykus. Kokios kainos yra Peg Perego? Ir koks Peg Perego modelis turi didžiausią lopšį? Kur Vilniuje galima pasižiūrėti BBC vežimėlius, nes mačiau, kad yra tik Akropolyje. Ačiū didelis bus

o šiaip net nežinau, jau lyg buvom apsisprįende BBC pirkt, linkom prie jo, man labai patinka Emmaliunga, tik kad jų gyvai nemačiau ir gal truputi brangoka. Šiaip kaip dėl svorio ir dėl spalvų man labai patiko Peg Perego. O sx-lander net nežinau, kai mačiau gyvai man lyg ir nieko, bet kažin kaip jų kokybė, na jie kaip ir pigiausias variantas, bet nežinau kiek kainuoja Peg Perego vežimėlių pilnas kompeltas
Pegperego Culla modelio lopsys didziausias. Uz BC lopsinius erdvesnis. Kiek zinau, Kotrynoj Vilniuj galima juos matyti
Papildyta:
QUOTE(Chloe @ 2007 07 04, 23:25)
Šiandien buvau Akropolyje apžiūrėti BBC ir Graco (Žaislų planetoje). Ir tiesa pasakius Graco sužavėjo mane žymiai labiau, aišku jie yra lengvi universalai su minkštu lopšiu, bet užtat lengvi ir jų dizainu ir manevringumu buvau sužavėta žymiai labiau nei Bebe confortu.
Aišku, kam yra reikalingas kietas lopšys, tai gali rinktis BBC, bet man atrodo, kad čia labiau mados reikalas.
Kažkaip perskaičiau visą temą, buvau nusiteikusi, kad pirksiu arba kažką iš BBC arba Graco, bet po realaus pamatymo BBC įspūdžio nepadarė, nepasirodė jis man vertas tos kainos.
Del BC pritariu. Kai rinkomes, tai apsisprendima nuleme, kad BC nepirkti labai prasta BC sportine dalis- maza, visiskai neissitiesianti. Kele abejoniu ir vaziuokle- ypac del nelygiu saligatviu.