renkosi tarp treko ir lolos naujausios

, puikiausiai telpa su vokeliu tecnic ir dar apklotas šiltai ir aprengtas su kombinezonu, nors tikrai vaikas ne iš mažųjų
 , puikiausiai telpa su vokeliu tecnic ir dar apklotas šiltai ir aprengtas su kombinezonu, nors tikrai vaikas ne iš mažųjų   . Puikus vežimas, ratai dideli
. Puikus vežimas, ratai dideli   , vienintelis minusas šito vežimo - sunkumas, bet ir tas ne bėda, kai nereikia iš aukštai tampyti. Daugiau nieko blogo per 8 mėn. nepastebėjau
 , vienintelis minusas šito vežimo - sunkumas, bet ir tas ne bėda, kai nereikia iš aukštai tampyti. Daugiau nieko blogo per 8 mėn. nepastebėjau   

Ypas gerai rieda per visokius nelygumus, akmenines trinkeles.
  Ypas gerai rieda per visokius nelygumus, akmenines trinkeles. Ieškau ieškau, bet kažkaip sudėtinga su šitos rūšies vežimais pas mus... Quinny zappą visos labai peikia, sakau, gal šitas būtų geresnis? Tindi rindi forume išgyrė labai, bet kad tie patys Tindi rindi jais ir prekiauja...nepriklausomos nuomonės norėtųsi
  Ieškau ieškau, bet kažkaip sudėtinga su šitos rūšies vežimais pas mus... Quinny zappą visos labai peikia, sakau, gal šitas būtų geresnis? Tindi rindi forume išgyrė labai, bet kad tie patys Tindi rindi jais ir prekiauja...nepriklausomos nuomonės norėtųsi   (įdomiausia, kad pačių BC puslapyje oficialiam šitų vežimų nėra...)
 (įdomiausia, kad pačių BC puslapyje oficialiam šitų vežimų nėra...) 
   . Ar ji iseme is gamybos/prekybos, ar jau pasenes modelis, nesuprasi, reiks prasyt vyro, kad parasytu uzklausa i BC francuziskai
 . Ar ji iseme is gamybos/prekybos, ar jau pasenes modelis, nesuprasi, reiks prasyt vyro, kad parasytu uzklausa i BC francuziskai  

,tik va kad svoris nemazas,ir sedine visai erdvi ko labiausiai dvejojau ir vokelis telpa,nu zodziu
 ,tik va kad svoris nemazas,ir sedine visai erdvi ko labiausiai dvejojau ir vokelis telpa,nu zodziu   

Padekit teisingai pasirinkti
  Padekit teisingai pasirinkti   

Ieškau ieškau, bet kažkaip sudėtinga su šitos rūšies vežimais pas mus... Quinny zappą visos labai peikia, sakau, gal šitas būtų geresnis? Tindi rindi forume išgyrė labai, bet kad tie patys Tindi rindi jais ir prekiauja...nepriklausomos nuomonės norėtųsi
  Ieškau ieškau, bet kažkaip sudėtinga su šitos rūšies vežimais pas mus... Quinny zappą visos labai peikia, sakau, gal šitas būtų geresnis? Tindi rindi forume išgyrė labai, bet kad tie patys Tindi rindi jais ir prekiauja...nepriklausomos nuomonės norėtųsi   (įdomiausia, kad pačių BC puslapyje oficialiam šitų vežimų nėra...)
 (įdomiausia, kad pačių BC puslapyje oficialiam šitų vežimų nėra...) 

as taip pat noriu isigyti BBC vezimaiti...vaziuokle isirinkau, tik va tas lopsio klausimas....cia paskaitinejus tai net nznau, kad daryt...lelius gims geguze, todel lopsys reikalingiausias man bus iki rugsejo galo, spalio
  as taip pat noriu isigyti BBC vezimaiti...vaziuokle isirinkau, tik va tas lopsio klausimas....cia paskaitinejus tai net nznau, kad daryt...lelius gims geguze, todel lopsys reikalingiausias man bus iki rugsejo galo, spalio  ir va kazin kuris geriau: Windoo ar Prelude
 ir va kazin kuris geriau: Windoo ar Prelude  susidariau vaizda, kad turint ar ta, ar ta lopsiuka, vaikiukui iki 6 men praktiskai nereikia auto kedutes, nes galima sekmingai su lopsiukais transportuotis, ar as klystu
 susidariau vaizda, kad turint ar ta, ar ta lopsiuka, vaikiukui iki 6 men praktiskai nereikia auto kedutes, nes galima sekmingai su lopsiukais transportuotis, ar as klystu  ?
 ?   

as taip pat noriu isigyti BBC vezimaiti...vaziuokle isirinkau, tik va tas lopsio klausimas....cia paskaitinejus tai net nznau, kad daryt...lelius gims geguze, todel lopsys reikalingiausias man bus iki rugsejo galo, spalio
  as taip pat noriu isigyti BBC vezimaiti...vaziuokle isirinkau, tik va tas lopsio klausimas....cia paskaitinejus tai net nznau, kad daryt...lelius gims geguze, todel lopsys reikalingiausias man bus iki rugsejo galo, spalio  ir va kazin kuris geriau: Windoo ar Prelude
 ir va kazin kuris geriau: Windoo ar Prelude  susidariau vaizda, kad turint ar ta, ar ta lopsiuka, vaikiukui iki 6 men praktiskai nereikia auto kedutes, nes galima sekmingai su lopsiukais transportuotis, ar as klystu
 susidariau vaizda, kad turint ar ta, ar ta lopsiuka, vaikiukui iki 6 men praktiskai nereikia auto kedutes, nes galima sekmingai su lopsiukais transportuotis, ar as klystu  ?
 ?  
 , aš vis dėl to naudojau kėdutę, ramiau man kai lelių joje veždavau
 , aš vis dėl to naudojau kėdutę, ramiau man kai lelių joje veždavau   . Mes turėjom Windoo, tilpo mano vaikinas iki beveik 6 mėn, o buvo tikrai nemažas, be to ilgiau ir nenorėjo gulėti, gi reik viską matyt ir žvalgytis
 . Mes turėjom Windoo, tilpo mano vaikinas iki beveik 6 mėn, o buvo tikrai nemažas, be to ilgiau ir nenorėjo gulėti, gi reik viską matyt ir žvalgytis   . Aš tik už Windoo, Preludas man toks senoviškas, spalvų nėra gražių
 . Aš tik už Windoo, Preludas man toks senoviškas, spalvų nėra gražių