Įkraunama...
Įkraunama...

bebe confort vežimėliai

QUOTE(*Bonita* @ 2009 05 01, 14:54)
Bet jei pragmatiškai, ką tik pamačiau Bebe Confort vežimui Trophy akciją superinę  blink.gif Čia rasit info

user posted image

o gal kas zinot ar tikrai jau ten tokia nuolaida? gal jis tiek ir anksciau kainavo? ten uz ta kaina komplektas be automobilines kedutes g.gif
Atsakyti
Juanita, anksciau kainavo tikrai beveik 2300 lt, dabar labai apsimoka, visu tukstanciu pigiau, mano drauge pirks si komplekta, kai gaus, parasysiu, kaip ten jis smile.gif Windoo mes esam tureje, tai super! Automobilyje galima segti, yra saugos dirzai. Praktiskai naujas kompektas uz deveto kaina wink.gif
Atsakyti
esam nusipirke visa komplekta 3in 1, esam lb patenkinti, lb patogus kaip ir teveliams taip ir vaikiukui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 05 05, 10:01)
esam nusipirke visa komplekta 3in 1, esam lb patenkinti, lb patogus kaip ir teveliams taip ir vaikiukui.  thumbup.gif

Na va kaip fainai, as siandien pardaviau high trecka, tai dabar sketuko ieskau, gal kas turit BBC sketukus, gal ka rekomenduotumet? Gerai, kad siandien lyja, lauke dar nebuvom, o ir neturim su kuo vazinet g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Aš taip pat turiu visą komplektą BBC. Vežimėlis turi ir pliusų ir minusų.Man labai patinka lopšys Windoo, kai gimė mano vyrukas(sausio mėn.) lopšys mašinoje buvo nepamainomas. thumbup.gif Nelabai įsivaizduoju, kaip vežti ką tik gimusį kūdikį automobilinėje kėdutėje žiemą, kai jis suvyniotas į kaldrytę g.gif Patogi nešimui rankena. Ventiliacija, mažylis niekada neprakaitavo.Važiuoklė mūsų triratė ( sunki), bet gyvename nuosavame name, tai netrukdo. Važiuoklė puikiai susilanskto, todėl bagažinėje vietos užima nedaug doh.gif Dabar , kai atšilo naudojame ir automobilinę kėdutę, mažyliui patinka thumbup.gif Sportinuko neišbandėme , negaliu komentuoti.
Vežimėlis žinoma brangus, bet kol kas nesigailiu sumokėtų pinigų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2009 05 06, 16:05)
Na va kaip fainai, as siandien pardaviau high trecka, tai dabar sketuko ieskau, gal kas turit BBC sketukus, gal ka rekomenduotumet? Gerai, kad siandien lyja, lauke dar nebuvom, o ir neturim su kuo vazinet  g.gif

sveikos..
o kaip sekesi pardavineti?ir jei ne paslaptis uz kiek pardavei ? blush2.gif
nes mes savo irgi pardavinejom gan ilgokai unsure.gif
Atsakyti
ax.gif man irgi įdomu, už kiek bus galima parduoti padėvėtą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2009 05 16, 20:06)
ax.gif man irgi įdomu, už kiek bus galima parduoti  padėvėtą  blush2.gif

sakykim aš už savo BBC komlektą ( high trek, windoo ir kėdutė ) mokėjau kažkur 2900 lt ( tiksliai nepamenu ), šiai dienai lopšio jau nenaudoju, tai galėčiau kaip ir vieną pardavinėti, auto kėdutė ir didesnė jau nupirkta, ją ir galėčiau pardavinėti. tai šiai tik sportinuku nauduojuosi biggrin.gif

galvoju pardavinėti viską kartu, tačiau dar gerus metus nauduosius sportinuku, tačiau nežinia kokia bus važiuoklės būklė blink.gif ( dėl pačios sėdimosios tai neabejoju, bet vat važiuoklė man kelia neramumų, o auto kėdutė bei lopšys, tai idealios būklės, dėl jū rami, jei atsirastų pirkėjų tikrai nerastų prie ko prikibti ) , nes juk gali ir paklerti ar dar kas nors, tai nesinorėtų žmonėms meluoti, kad ji ideali ir pan, tik pirkit ( juk pasitaiko pardavėjų meluojančiu verysad.gif ),tai vat jei važiuoklė dar gerus metus išliks nebloga, tai manau pardavinėsiu viską už pusė kainos - t.y.1500lt. bet nežinia kokia situacija bus po metu, jei dabar krizė, tai gal už tokią kainą ir nieks nepirks, bus gal per brangu ar dar kas....tai gal pigiau pardavinėsiu, nes kiek pažiūrinėju kartais naudotų vežimėlių kainas tai jos tikrai ne itin didelės šiai dienai ( bent jau man taip atrodo g.gif )

Atsakyti
mes naudojam High Trek. Nerealus vezimaitis, tiksliau dzipas thumbup.gif tiesa, gal vietos dubcei ir noretusi daugiau, taciau tai nera trukumas. Vieninteli trukuma galeciau isskirti svori, todel kelionem lektuvu nusipirkome papildomai sketuka. taciau visur kitur naudojam tik treka. Lopsi naudojom Windoo, superinis variantas daug keliaujantiems automobiliu, nes nezinau kito tokio saugaus, stipriai prisitvirtancio lopsio masinoje, kaip sis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2009 04 24, 17:46)
Mamytes, reikia patarimo, kadangi gyvenu mieste ir bute be lifto, tai renkuosi tarp dvieju vezimu BBC Lolos Up ir PegPerego Pliko. Gal galit pasakyt kuris daugiau pliusu turetu, nes tikrai labai aktualu mirksiukas.gif

Pati turiu LOOLA UP, esu ja labai patenkinta. Šiaip ji sunkesnė už PegPerego Pliko, bet turi šiokią tokią amortizaciją, kurią galima reguliuoti ( kad minkščiau ar kiečiau važiuotų). Aš irgi rinkausi tarp šių dviejų vežimų, bet vis dėlto pasirinkau LOOLĄ, kol kas esu patenkinta. Kas dėl kietoko važiavimo, kietokai važiuos ir tas, ir tas, nes ratai nedideli. Manau PegPerego gal ir kiečiau važiuos, nes kiek pamenu, nėra tos vadinamos amortizacijos. O šiaip, idealaus vežimo nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 20 gegužės 2009 - 08:06
QUOTE(Aurelia @ 2009 05 06, 16:05)
Na va kaip fainai, as siandien pardaviau high trecka, tai dabar sketuko ieskau, gal kas turit BBC sketukus, gal ka rekomenduotumet? Gerai, kad siandien lyja, lauke dar nebuvom, o ir neturim su kuo vazinet  g.gif

Mes turime BBC Viva+ su vientisa rankena. Kadangi nesame naudoję kitokio skėtuko, sunku palyginti. Iš pradžių, kai persėdom iš sportinuko į skėtuką, šis mums pasirodė labai nepatogus. Keikėm abu su vyru, bet greitai pripratom. Ratukai nėra mažučiai, tad lengvai visur pravažiuojam. Geras dalykas- buomelis. Labai patogu vežimėlį nešti. Aš jį užsikabinu ant peties, o kita ranka galiu padėti vaikui lipti žemyn. Taip be problemų nulipam iš 4 aukšto. Priekiniai ratukai sukiojasi, bet mes visada juos užfiksuojame. Nemokame kitaip važiuoti doh.gif Bent jau mums labai nepatogu. Tiesa vežimėlio medžiaga nepraktiška. Apsipešiojo.
Atsakyti
Sveikos mamos,
apsiziurejau kad siuo metu vyksta BBC Trophy akcija ir visa komplekta galima isigyti beveik uz padeveto vezimuko kaina. Kadangi internetiniame puslapyje pateikta labai mazai informacijos apie siuos vezimukus prasau jusu patarti ir pakomentuoti ar sis vezimukas atitinka mano reikalavimus. Labai noreciau, kad
-vezimukas butu lengvas;
-turetu dideli lopsi;
-butu patogus sulankstyti ir nereiketu kiekviena karta dedant i masinos bagazine nuimineti ratu ir keiktis smile.gif
-sportine dalis turetu visiskai gulima padeti;
-butu patogus vaziuoti ne tiek saligatviais, tiek visokiais duobetais keliais ir takeliais.
beje, vezimukas turetu buti tik 4ratis, o ta akcijine kaina visai nesikandzioja...
Gyvename miesto pakrasty, o netoliese yra grazus parkas, taciau takeliai paprasti, zvyruoti. O be to vaikiukas gims 08 men tad lopsio prireiks per visa ziema, o kazkaip nesinori tiek investavus vel ieskoti sportinuko...
Prasau jusu mamos pagalbos isirenkant vezimuka. Parasykit komentarus is savo puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giliuxe: 22 gegužės 2009 - 10:08