QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 16:53)
Pas mane siemet pirmokai. Kazka turiu rugsejo pirmajai sugalvot su pelyte, nes kai buvo pirmosios pamokeleds tai pas mus buvo atejus pelyte ir atsisveikinom paskui su ja iki rudens, tai dabar reiks kazka su pelyte siet, gal kas mestelsit kokia minti
Aurute, o kur tas nuotraukas kelsim?? As pernai fotografavau, jei rasiu foto galeciau ikelt
Tai labai šaunu. Peliukas ateina į pirmą klasę... aš praitoj temoj rašiau apie voveriuką, kuris pas mane ėjo į pirmą klasę... labai pavykus pamokėlė buvo... Kaip jis į kuprinę prisikrovė visokių daiktų, kurie gal ir nebus reikalingi mokykloj, kaip jam nuotaika subiuro, kad kuprinė tapo labai sunki... o pelėda patarė jam į mokyklą atsinešti galvą... užrašytos pasakos neturiu... sekiau ir kuprinę kroviau...
Mūsų pašte. Spaudi ant "Nuotraukos", paski susirandi reikiamą albumą ir keli nuotraukas. Aš jau esu padarius albumą "rugsėjo pirmoji" ir yra įkelta ir mano pernykštės nuotraukos, ir kitų merginų. Mano tai tie laiveliai ant sienos.
QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 17:09)
O darbelis toks- dovanele busimam pirmokui . Peliukas ant skalbiniu segtuko, i to peliuko burnyte isegsiu rugsejo antrosios pamoku tvarkarasti ir ka reikia tai dienai atsinesti.
Lauksim nuotraukos
QUOTE(klaipedike @ 2011 08 19, 20:17)
Turiu šaką jau prieš 10 metų nudažytą baltais dažais,tai puikiai panaudoju metų kaitai(lapai, žiedai,snaigės,..), šventėm (Valentino d. -širdelėm, Velykom - margučiais...). Keičiu jos vietą (vazoje , virs lentos užkišu, kai pabosta į kolidoriuje pastatau

.
Nupaveiksluok. man mintis labai patiko. Reiks ieškot šakos.
Jeigu nori būt laimingas, laimę nešk kitiems
Ir tada ji paslaptingai grįš ir mums patiems.