[quote=Jurmale,2011 09 24, 11:23]
Ks belieka, pasinersim i mokslus ir darba... Gero savaitgalio!!!
[/quote]
Tai kad situacija atvirkstine... nera nestumo dziaugsmo, nekyla rankos nieko kito imtis

Kaupiames merginos, pasikliaujam, kas spalis mums bus vaisingas
[/quote]
Kad tikrai pasisektu!!! To visoms ir linkiu
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2011 09 24, 12:10)
Sveikos gyvos. Na ką. Nesulaukiau, žinoma, 15 dieną savo mėnesinių. Užtad sėkmingai sulaukiau 22 dienos vizito pas gydytoją. Parsinešėm pirmą nuotraukytę. Jaučiuosi puikiai ir vienintelis simptomas, pagal kurį pajutau, kad laukiuosi (dar gerokai iki mmm, praktiškai iškart po pastojimo pajutau) - LABAI stiprus krūtinės tempimas. Nieko daugiau: jokių pykinimų, pilvo tempimų, tepliojimų O testas teigiamas buvo dar likus 4 dienoms iki lauktų mėnesinių. Noriu pasakyti: neverta ieškoti nėštumo požymių. Jei jų reikia ieškoti - greičiausiai nesilaukiate. Jei laukiatės - požymiai neieškomi išlenda su didžiausiu griausmu. Ir visai nebūtinai bus visi požymiai, kurių tikitės sulaukti

Gal tik vienas vienintelis, bet jis bus toks ryškus, toks stiprus, kad mintis "aš laukiuosi" ateis be žodelio "gal". Visoms stiprybės, kantrybės, RAMYBĖS ir stebuklo
JBS, Nuosirdziausi sveikinimai!!!!!
Papildyta:
QUOTE(žliūgė @ 2011 09 24, 16:13)
mirkstu pirmoj temos žinutėj gal pusdienį.
-mmm turėjo atkeliauti rugsėjo 15 d. tačiau jos pasirodė rugsėjo 8. lyg ir normalios, tik gal mažiau gausios.
-kelias dienas labai skauda krūtinę.
-mieguistuma jaučiuosi ir labai šalta.
protu suvokiu, jog menki šansai

, bet... reiktų apsiramint ir nesitikėt, ar ne?
Zliuge, man zinok ta pati situacija, tik man menesines 2 dienom atejo anksciau - taip pat stebejau kad tik butu patepimas, taip pat kazko tikejausi

Bet... Eck, tikekimes kita menesiuka?
Papildyta:
QUOTE(mazulyte27 @ 2011 09 25, 20:51)
Man lygiai tas pats, taip blogai lyg butu pagirios ir taip kasdiena, dar plius miego labai vis norisi...ir vikas tik del mazycio gyventojo viduje

ot kokie

na bet ka padarysi, reikia kentek kazkiek kad sulaukti mazo stebuklelio savo rankose

ir draugas mano varksas kencia nuo manes nuo pykcio priepoliu

ui...
Papildyta:
nezinau ar tai pades , bet as pastojau kai maziausiai to tikejausi , kai nebegalvojau apie nieka, apie vaisisngas dienas apie nieka, ir stai dabar laukiuosi , dar ne daug ir nzn ar viskas gerai, bet tai ivyko...

tai siulau ismesti mintis nors sunku... bet tai padeda ir ne is vienos tai girdejau... tai tikriausiai tai tiesa ...

laikomes ir bandom!
Mazulyte27, didziausi tau sveikinimai!!! Tikesimes greitu laiku ir mus taip sveikins
Papildyta:
QUOTE(Kitte @ 2011 09 26, 08:07)
As anksciau taip ieskojau simptomu ir atrode, kad jie yra, bet sulaukiau mm

o si menesiuka jau koks skrandis bjaurus ir pykina, bet kad neprisisvajoti- kalte verciu maistui

nors nezinau kaip yra, nes mm tik mazdaug po savaites
Kitte, tikekimes geru naujienu