...tik man dar idomu ar dayti pas jus hormonai ir vyro tyrimas tada jau butu tikrai aiski situacija
oi aciu lauraz5 uz palaikyma

viska atrodo suprantu , kad vyras nenusisuka tevai, uosviai palaiko, tik labai sunku, kai aplink vien laimingos mamos ar besilaukiancios , dziaugiuosi kartu su jomis. neseniai ir brolis susilauke mergytes, tai vis klausia, kada mes, tai taip sirdi suspaudzia ... na mes broliams dar nesakem kas per situacija pas mus
na o hormonus tai kiekviena men jau puse metu tikrinu , tiesiog savarankiskai nes idomu kaip ten pas mane. prolaktino buvo per daug . tai labai tikejausi kad tik ta problemyte, bet... atrodo jau situacija pasikeite ir jis normose bet geriu vaistukus. progesteronas ir atrodo visad bent 40 budavo. tik si men nukrito iki 30 tai kazkaip suneramino nes pries kelis men buvo 55. na man operaves gydytojas sake, kad lyg ir pks yra (nors men reguliarios ir normalios) , tad ir kiausidei (atrodo desineje) drilinga dare. na bet nei viena gine (ju buvo dvi) ir viena vaisingumo spec to nemate . sake progesteronas aukstas ovuliacija vyksta jokiu pks nera - isvada vaisingumo spec. na bet lh ir fsh santykis yra virs 1 tai tikrai vien metu artejo net iki 2. bet nieko nedariau ( o ka gali daryti kai niekas nesako kad tai blogai) tik kiekviena men vis tikrinu, ziuriu . net kraujo centre vardo nebeklausia tik koki tyrimuka sikart

. na ten dirbanti moteryte ir sunkiai susilauke savo mazyles tai ji patare kreiptis i vilniu pas spec ir nebesiterlioti siauliuose. bet va kad nuvaziavau tai taip saltai prieme o as tikejausi daugiau: net nepaklause ar kada buvau pastojus ar dariausi isvalyma ir pan tai kazkaip ... net nezinau (aciu dievui jokiu isvalymu nebuvo ir nestumo ne karto). ir isvis liepe dar pusmeti palaukti. na o as grizau i siaulius ir nulekiau dar pas viena tai ji LP ir suorganizavo. na kazkaip keista su ta ovuliacija lyg ir jauciu kad ji vyksta ir progesteronas rodo, kad taip, tik kodel testukai jos nerodo? tik tokius vaiduokliukus tom dienom , bet skaiciau kad tai nesiskaito

. bet tie vaiduokliukai tai tik tom dienomis ir pasirodo (kelias dienas) net nezinau

. dabar dar ir bt matuoju na paziuret ar keiciasi temp. si men atrodo buvo pakitus tik labai nezymiai pakilo per 0.3 padalas

. o su MB tai namu darbus atlikinejom tai kaip priklauso

ir vaisingom dienom ir ne . kazkaip po operacijos jauciu didesni poreiki

vyras tuo patenkintas

. na o spermos tyrimas, tai buvo atliktas pats pirmasis , sake kad geri ats. vyras sako jau puse metu praejo gal reiktu pakartot

. vis delto abu gerem antibiotikus nes pas mane rado tu brudu uroplazmu, bet daugiau nebesitikrinom. gydytojas sako butu gerai pasitikrint ar isnyko, o gine sake, kad visai nebutina. tipo ju isvis gali nesitikrint svarbiausia kad chlamidiju nebutu ir viskas, kazi kaip yra istikro.

na surasiau jau visa istorija

ka darem per pusmeti. tik galiu pasakyti kad taip isamiai turbut pirma karta pasakoju ir atrodo jau ir sirdy maziau grauzaties

.
o istikro viska apie hormonus, kas liecia mane del ivairiu lygu, tai is jusu brangiosios daugiau suzinojau nei is gydytoju

. tai paskaitau parejus is gines, tada zinau ko nuejus kitakart klausti, kuria linkme pokalbi sukti . nes jei nieko nezinai, tai nieko ir nezinai ko klausti, o jei neklausi, tai jos ir nesivargina per daug pasakoti.

. o einu tai visad privaciai. na aciu mergytes jums uz pagalba ir aciu kad isklausot

.