QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 15, 08:16)
Pastebėjau

ir išties esu patenkinta. nes LT gydytojais buvau nusivylus. Kai grįžom iš UK, ir prasidėjo ištisiniai uždegimai, pakeičiau gal 9 ginekologus... Nei vienas nesugebėjo rast kas man yra.

Net kai pradėjau sakyti, kad ir nepastoju kuris laikas, nors labai stengiamės, man buvo pasakyta, kad per daug turbūt galvoju apie pastojimą, ir užsiblokuoja man psichologiškai.

O pas šį gydytoją kai nuėjau, po pirmos apžiūros pasakė, kad man endometriozė, ir iš kart paskyrė oparuotis.
O pas mane cistą jau prieš daug metų matė..vienintelis gydytojos klausimas buvo ar neplanuoju pastoti? po to išrašė KT keliems mėnesiams(sakė cistų kelios yra). kai vėl profilaktiškai po to lankiausi, tai nei karto gydytoja nepasakė, kad ta viena likusi cista gali man tiek bėdų kelti, kad tai gali virsti rimta liga..tik kai nebepavyksta pastoti, parašė siuntimą į ligoninę pasikonsultuoti..ir numetė frazę:"aš mėnesiui einu atostogauti, o tu susitvarkyk ir po mėnesio pasirodyk pas mane"..
vos neišgriuvau..tai va, pakeičiau gydytoją, pradėjau daug domėtis kas ir kaip čia man gali būti. išvada tokia..nereik aklai visais pasitikėti, reik viskuo domėtis ir rūpintis pačioms.