Įkraunama...
Įkraunama...

Peperomija

Taigi,gal kas auginat šią mielą,nedidelę,bet daug rūšių turinčia gėlyte g.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Auginau, bet deja nunyko, galvoju vėl įsigyti g.gif
Atsakyti
Aš turiu, tik mano gerokai kitokia - lygiais storais splavotais (geltona) lapais. Visai nieko, nereikli, gerai auga. Net žydėjo (tiesa, žiedai grožiu nepasižymi) smile.gif
Atsakyti
O aš auginu ir tokią ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2006 03 11, 21:00)
Aš turiu, tik mano gerokai kitokia - lygiais storais splavotais (geltona) lapais. Visai nieko, nereikli, gerai auga. Net žydėjo (tiesa, žiedai grožiu nepasižymi)  smile.gif

Aš turiu. Pasivogus buvau flenciuką. Tai žydėjo ilgai ir gražiai. Tier žiedai net kaip skieutėrės buvo, dideli ir platūs. paskui porą metų po žydėjimo aš jos nepersodinau, tai lapukai pasidarė maži ir žiedukai vos įžiurimi. Šiemet persodinau ir iš karto pradėjo augti didesni lapai, manau ir žiedai bus didesni. Gėlė nereikli, bet labai trapi.Mano panaši į tą kur Palergonijos žinutėj viršuje dešinėje.
Atsakyti
Turiu sios gelytes lapeli - jei pamerksiu ji i vandeni ar isleis sakneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 13, 16:38)
Aš turiu. Pasivogus buvau flenciuką. Tai žydėjo ilgai ir gražiai. Tier žiedai net kaip skieutėrės buvo, dideli ir platūs. paskui porą metų po žydėjimo aš jos nepersodinau, tai lapukai pasidarė maži ir žiedukai vos įžiurimi. Šiemet persodinau ir iš karto pradėjo augti didesni lapai, manau ir žiedai bus didesni. Gėlė nereikli, bet labai trapi.Mano panaši į tą kur Palergonijos žinutėj viršuje dešinėje.

Vogtos gėlės geriausiai auga mirksiukas.gif

tos kur sukeliau pirmoj žinutėj dažniausiai sutinkamos,o tą kur įmečiau kad aš auginu,tai pirmą kart mačius buvau,ir iškart išsiprašiau,dabar ir vaikiuką turiu,galiu pasidalint kas nori mirksiukas.gif dar nedielis,bet užaugs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 11, 21:14)
Taigi,gal  kas auginat šią mielą,nedidelę,bet daug rūšių turinčia gėlyte  g.gif

Auginu darbe tą raudonais lapais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 13, 10:16)
O aš auginu ir tokią  ax.gif

Nežinojau, kad ir šita gėlytė pepromija
Atsakyti
Aha,peperomija,domėjaus literatūroj,internete,nuotrauką iš interneti įkėliau,100% tiesa mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=ina',2006 03 13, 19:21]
Turiu sios gelytes lapeli - jei pamerksiu ji i vandeni ar isleis sakneles? 4u.gif
[/quote

Žiūrint kurios,jei tos,kur pačiam viršui nuotraukos,tai drąsiai,jei kitos,reiktų ūgliuką šaknyt 4u.gif
Atsakyti
O as auginu Peperomia pereskiifolia. Man ji visai nepanasi i visas kitas peperomijas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 03 14, 10:20)
O as auginu Peperomia pereskiifolia. Man ji visai nepanasi i visas kitas peperomijas  4u.gif

user posted image

Aha,žinau aš ją,gržiai atrodo,ir tikrai nepanaši į kitas peperomijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 14, 10:32)
Aha,žinau aš ją,gržiai atrodo,ir tikrai nepanaši į kitas peperomijas  4u.gif

Jinai tokia vijokline. Labai graziai svyra. Va dar viena nuotraukele kazkur internete radau:
user posted image
Greitai ruosiuosi ja persodinti. Planuoju susodinti vienam vazone su gebenem 4u.gif
Atsakyti