Įkraunama...
Įkraunama...

Peperomija

QUOTE(Palergonija @ 2006 03 13, 19:23)
Vogtos gėlės geriausiai auga  mirksiukas.gif

tos kur sukeliau pirmoj žinutėj dažniausiai sutinkamos,o tą kur įmečiau kad aš auginu,tai pirmą kart mačius buvau,ir iškart išsiprašiau,dabar ir vaikiuką turiu,galiu pasidalint kas nori  mirksiukas.gif dar nedielis,bet užaugs  drinks_cheers.gif

galim pasikeisti ataugėlėm. Mano tokia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 13, 10:16)
O aš auginu ir tokią  ax.gif

user posted image

Ir aš prieš kelias savaites gavau šios gėlytės vaikiuką, jau su šaknytėm.Pasodinau ir lygtai prigijo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 14, 13:57)
galim pasikeisti ataugėlėm. Mano tokia.
user posted image

Tokią kaip tavo,pati turiu,bet jei nori manosios,galėsi pasiimt,kaipersodinėsiu,pranešiu,nes dar truputį ankstoka mirksiukas.gif
Atsakyti
žiūrėkit kokių dar jų radau nuotraukų blink.gif

user posted image
user posted image

čia
pačios akis paganykit,nes visų nuotraukų neįmanoma sukelt 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien botanikos sode žydinčią, temokėjau tik 2 Lt. thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dovanų va tokią gėlytę ir nežinau kas ji per viena blush2.gif tad nežinau kaip ją prižiūrėti... ax.gif gal kas tokią auginat? Pasidalinkit patirtimi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adlim'a: 09 rugpjūčio 2006 - 17:40
QUOTE(Adlim'a @ 2006 08 09, 18:39)
Gavau dovanų va tokią gėlytę ir nežinau kas ji per viena  blush2.gif  tad nežinau kaip ją prižiūrėti...  ax.gif  gal kas tokią auginat? Pasidalinkit patirtimi  mirksiukas.gif

user posted image

na is lapu galima spresti ,kad ji bus is sukulentu gimines.Tai turbut megsta vandeni.Bet tiksliai tai nezynau g.gif ,gal kas dar patars.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 09, 20:19)
na is lapu galima spresti ,kad ji bus is sukulentu gimines.Tai turbut megsta vandeni.Bet tiksliai tai nezynau g.gif ,gal kas dar patars.

Tai, kad sukulentai bijo perlaistymo rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 08 09, 18:39)
Gavau dovanų va tokią gėlytę ir nežinau kas ji per viena  blush2.gif  tad nežinau kaip ją prižiūrėti...  ax.gif  gal kas tokią auginat? Pasidalinkit patirtimi  mirksiukas.gif

user posted image

Peperomija (lot. Peperomia).

Kažkada auginau, bet perlaisčiau, tai nupuvo.
Pasižiūrėk knygose info apie jos priežiūrą.
Atsakyti
Taip, peperomija, daug metu auginu, nereikalauja ypatingos prieziuros. Ant palanges kur labai saule (pietinej pusej) patarciau nelaikyt (bent jau vasara), nes tada lapeliai suglemba arba gali nudeginti, o as ir pavesi auginu, vienzo kur padedu ten jai gerai, kad ir toliau lango tik tada lapeliai mazesni buna, ir demeliu maziau bus jei saules truks. Tresiu trasom kur lapuociam augalam skirtos, nors ji ir zydi, tokiais zirgineliais kaip lazdynai pavasari. Sekmes auginant 4u.gif

Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Kadangi esu vėžiukė, kuri laaaabai mėgsta perlaistyt gėles blush2.gif teks save perauklėt ir susidaryt kokį grafikėlį kada laistyt šią gražuolę blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adlim'a: 10 rugpjūčio 2006 - 13:07
as irgi auginu tokia gelyte ir laikau pietinej pusej ant palanges, o ji ten gerai jauciasi ir pries savaite pradejo zydeti, nors toki ten ir ziedai kai pagalvoji tai lazdeles kazkokios doh.gif
Atsakyti