Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurios nori viską žinoti - III

Sveiki, esat susidurę su variklio plovimu? Nepraėjau TA, nes (viena iš priežasčių) variklis per daug tepaluotas. Pats tepalas, kad bėgtų tai nepastebėjau, nei laša, nei jo mažėja. Tai gal jį tiesiog nuplaut? Bet kodėl tada tepaluotas... Gali ten būti ne variklio tepalas? Pasiskaičiau, kad būna visokių problemų po plovimo.. unsure.gif Jei keisti tarpines, sako, lb brangus remontas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 04 19, 12:21)
Sveiki, esat susidurę su variklio plovimu? Nepraėjau TA, nes (viena iš priežasčių) variklis per daug tepaluotas. Pats tepalas, kad bėgtų tai nepastebėjau, nei laša, nei jo mažėja. Tai gal jį tiesiog nuplaut? Bet kodėl tada tepaluotas... Gali ten būti ne variklio tepalas? Pasiskaičiau, kad būna visokių problemų po plovimo.. unsure.gif Jei keisti tarpines, sako, lb brangus remontas.. unsure.gif

Beveik visi varikliai kazkiek tepalus leidzia,bet jei ant zemes nevarva-nieko baisaus.As paprastai plaunu po ziemos ir pries kita ziema,pernai issiploviau varikli ir iskart nuvariau i tech.apziura,apziurinejo labai atidziai,bet nerado nei laso prasisunkimo-o leido,po pusmecio tarpines keiciau doh.gif lotuliukas.gif Plaunu pati,turiu tam salygas darbe,darbines irgi plaunu pati ax.gif Siaip kai kuriose plovyklose(pvz.,Valstina...) yra teikiamos varikliu plovimo paslaugos,tik kad brangiai plesia jie... doh.gif O plauti reikia,nes del visokiu prasisunkusiu prisikaupusiu tepalu ir uzsidegti galima-uztai ir nepraleido...Plovimui geriausia nuvaryti silta masina (na,bet kokiu atveju,manau,kol davaziuosi-variklis susils),o po plovimo iskart uzvesti ir koki pusvalandi pavazineti,arba kad taip padirbtu ir gerai viskas isdziutu.Benzininem masinom butina uzdengti komutatoriu kad nepapultu vanduo(tai ta dezute kur zvaklaidziai susieina),o dyzelinem nieko nereikia dengti,jos vandens nebijo,bet tie,kas plauna-sita zino ax.gif Rizika aisku yra,bet purvinu varikliu vazineti irgi rizika,o ir nemalonu kai atsidarai kapota o ten purvina... ax.gif Man labiau patinka dyzeli plauti-pili po spaudimu nuo dusios,nereikia baimintis kad ka uzpilsi,o vat benzinine jau saugoti reikia,tai po to uzvedinejant biski nerimo buna-uzsives ar ne... biggrin.gif O plovyklos berniukai juokiasi-jei neuzvesi,isstumsim... doh.gif
Atsakyti
Ačiū denaxa, nusprendėm - varysim plautis, iškart dviejų mašinų. biggrin.gif Nebrangu čia, jei tik tiek užteks tai liuxas thumbup.gif o rytoj granatų gumas keis tai čia jau daugiau atsieis, bet dar džiaugiuosi, kad tik gumas. biggrin.gif O kokia gali būt kaina jei reikėtų tarpines keist dėl tepalo leidimo? Aš kai nesuprantu kaip ten turi atrodyt tas vidus tai man normaliai ar ten juoda, ar balta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 04 19, 23:09)
O kokia gali būt kaina jei reikėtų tarpines keist dėl tepalo leidimo? Aš kai nesuprantu kaip ten turi atrodyt tas vidus tai man normaliai ar ten juoda, ar balta. tongue.gif

Kaina priklauso nuo masinos,ir dar nuo to,kiek reikia ar nereikia nuardyti...ir dar priklauso kiek tarpine kainuoja-kainos labai skiriasi,tai pasakyti negaliu tiksliau.Bet jei ant zemes nelasa,o tik variklis biski tepaluojasi-nereikia nieko ten daryti,tik pilnai sintetiniu tepalu nepilk smile.gif O kai nuplausi-bus matyt,pro kur leidzia.Ir nebus juoda,pamatysi tikra variklio spalva... ax.gif
Atsakyti
sveiki ar galit man pasakyt biski api zibintus, man reikia keist viena zibinta. Paskambinau as i autosavartina, o jie ir klausia kokio reikia zibinto paprasto, ar dvigubo, kuom jie skiriasi? ir jaigu pas mane ten daleiskim stovtu dvigubas priekinis zibintas ar galima det paprastus vietoj ju, ar tiks?, noriu originalius idet,bet nerandu niekur, nes sako kinietiskus sunku idet buna g.gif ?nu zalia bandziau guglint, bet neradau paaiskinimu blush2.gif
Atsakyti
aš šian nevilty sad.gif
išmetimmas dukart viršyja normą, o komp. diagnostika nieko nemato, nes su auto kažkas netaip, "nesileidžia" apžiūrima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 05 09, 14:47)
sveiki ar galit man pasakyt biski api zibintus,  man reikia keist viena zibinta. Paskambinau as i autosavartina, o jie ir klausia kokio reikia zibinto paprasto, ar dvigubo, kuom jie skiriasi? ir jaigu pas mane ten  daleiskim stovtu dvigubas priekinis zibintas ar galima  det paprastus vietoj ju, ar tiks?, noriu originalius idet,bet nerandu niekur, nes sako kinietiskus sunku idet buna g.gif  ?nu zalia bandziau guglint, bet neradau paaiskinimu blush2.gif

Manau, kad pirmiausiai reikėtų pasakyti koks jūsų automobilis, nes dabar nelabai aišku ką reiškia tas dvigubas ar viengubas. Šiaip abu automobilio žibintai turi būti vienodi, jei yra galimybė, nuvažiuokite su pavyzdžiu, o kai jau žinosite koks pas jus žibintas, galėsite skambinėti telefonu.

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 16:29)
aš  šian nevilty sad.gif
išmetimmas dukart viršyja normą, o komp. diagnostika nieko nemato, nes su auto kažkas netaip, "nesileidžia" apžiūrima  doh.gif

Koks automobilis? Koks variklis? Koks kuras?
Pirmas patarimas būtų susirasti meistrus, kurie mokėtų remontuoti ir be kompiuterinės diagnostikos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2012 05 10, 15:16)
Manau, kad pirmiausiai reikėtų pasakyti koks jūsų automobilis, nes dabar nelabai aišku ką reiškia tas dvigubas ar viengubas. Šiaip abu automobilio žibintai turi būti vienodi, jei yra galimybė, nuvažiuokite su pavyzdžiu, o kai jau žinosite koks pas jus žibintas, galėsite skambinėti telefonu.

wolksvagen golf 3, benzinas, 1,6 variklis ax.gif as vakar paguglinau, tai radau tokiu kaip pas mane, parasyta priekinis zibintas, be jokiu ten navarotu smile.gif surasiu :irnesakyk:dar pasidomesiu, pajiekosiu, paklausinesiu ir rasiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arville: 10 gegužės 2012 - 13:30
QUOTE(stseb @ 2012 05 10, 13:16)
Pirmas patarimas būtų susirasti meistrus, kurie mokėtų remontuoti ir be kompiuterinės diagnostikos. smile.gif

VW Polo, 1,4 benzinas.

Tai va, buvom pas tą, kuris mum atrodė patikimas ir patikrintas.
Šian sutariau, kad priims ryt kitas pažiūrėt. Bėda, kad TA nepraėjau, tai negaliu eksplotuot, o rankinėje iki meistro tai nenunešiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 10, 15:47)
VW Polo, 1,4 benzinas.

Tai va, buvom pas tą, kuris  mum atrodė patikimas ir patikrintas.
Šian sutariau, kad priims ryt kitas pažiūrėt. Bėda, kad TA nepraėjau, tai negaliu eksplotuot, o rankinėje iki meistro tai nenunešiu. doh.gif

o as nufotografavau zibinta, vaziuosiu jieskot su nuotrauka:ax: nes paaiskint nemoku koks, o ides prie namu, o toliau sugalvosim ka nors, vaziosim kaip visi tai daro, o kas belieka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 05 10, 14:07)
o as nufotografavau zibinta, vaziuosiu jieskot su nuotrauka:ax: nes paaiskint nemoku koks, o ides prie namu, o toliau sugalvosim ka nors, vaziosim kaip visi tai daro, o kas belieka blush2.gif

aš kiek buvau užsukusi, tai pasakau modelį, metus ir visiem aišku kokio reik. blush2.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
Na jus man pasakykit, A/C turetu buti Air conditioner? g.gif Pagal masinos knyga lyg ir taip, tik schema labai smulki ir rusiskai...ir modeliams nuo '89-'98m.Tai B aiskina, kad nelabai tiketina kad pas '94m kibireli kondiske butu... ijungus ir isjungus niekas nepasikeicia g.gif Nu, jei kondiske, tai faktas, kad viskas pasibaige... bet kas dar gaetu buti A/C? ax.gif
Atsakyti