Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurios nori viską žinoti - III

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 22, 13:18)
na va. neuzsivede doh.gif  servisas sake, kad 99% bus kuro filtras rolleyes.gif

O kada paskutini karta ji keitei? reikia kasmet,patartina pries ziema... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 22, 14:16)
O kada paskutini karta ji keitei? reikia kasmet,patartina pries ziema... ax.gif

as su masina vazineju metus, ir nekeiciau schmoll.gif nu bliamba, reikes keisti, bet jeigu ir tas nebepades, tai jau ir nebezinau, ka daryt, nes pinigu sukista jau gerokai virs 1000 lt, o masina nesiveda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 22, 15:29)
as su masina vazineju metus, ir nekeiciau schmoll.gif nu bliamba, reikes keisti, bet jeigu ir tas nebepades, tai jau ir nebezinau, ka daryt, nes pinigu sukista jau gerokai virs 1000 lt, o masina nesiveda doh.gif

As paprastai kai keiciu tepalus-tuo paciu ir visus filtrus kokie tik yra...antifrizas keiciamas kas du metus,stabdziu skystis irgi-bet sito daugelis,kiek zinau,niekad nekeicia... doh.gif Siaip,kad dyzelis ziema vestusi,turi buti tvarkingi-akumuliatorius,zvakes,purkstukai ir kuro siurblys... jei sitie mazgai tvarkingi-turetu buti viskas gerai... g.gif
Atsakyti
akumas, zvakes pas mane keisti, nauji, lieka kuro siurblys, kuro filtras ir purkstukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 22, 14:48)
Siaip,kad dyzelis ziema vestusi,turi buti tvarkingi-akumuliatorius,zvakes,purkstukai ir kuro siurblys... jei sitie mazgai tvarkingi-turetu buti viskas gerai... g.gif

O kaip manot, jei aš dvi dienas nejudinau mašinos (šį savaitgalį), tai jau jai pakankama priežastis nesivesti? Pirmadienį jau niekaip man nepavyko su ja susitart doh.gif
Mašina pakankamai nauja ir tvarkinga, bet mano nemėgstamas o vyro garbinamas dyzelis doh.gif
Savo senutę kia su 8 metų senumo akumuliatoriumi užvesdavau per visus didžiausius speigus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 01 22, 21:00)
O kaip manot, jei aš dvi dienas nejudinau mašinos (šį savaitgalį), tai jau jai pakankama priežastis nesivesti? Pirmadienį jau niekaip man nepavyko su ja susitart  doh.gif
Mašina pakankamai nauja ir tvarkinga, bet mano nemėgstamas o vyro garbinamas dyzelis  doh.gif
Savo senutę kia su 8 metų senumo akumuliatoriumi užvesdavau per visus didžiausius speigus.

nerimta priezastis... schmoll.gif maniske vedasi ir pora savaiciu pastovejusi per salcius,dyzeline irgi vesdavosi...arba akumuliatorius,arba gal kokia zvake nesildo arba sildo neteisingai-del to gali neuzsivesti...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 22, 21:23)
nerimta priezastis... schmoll.gif  maniske vedasi ir pora savaiciu pastovejusi per salcius,dyzeline irgi vesdavosi...arba akumuliatorius,arba gal kokia zvake nesildo arba sildo neteisingai-del to gali neuzsivesti...

akumuliatorių patikrino, sakė viskas gerai su juo,
vadinas teks riedėt į servisą
Atsakyti
man ir akuma pakeite, ir zvakes, ir va... vakar vaziavau, siandien jau stovi masiniukas ir ne krust unsure.gif
Atsakyti
patarimas: pries ziema pasikeiskite tepalus (pagal gamintoju rekomendacijas,o ne koki servise ipils),oro,kuro,tepalo filtrus,zvakes.Pasiziurekit generatoriaus krovimo itampa.
Ryte pries vedant ijunkit kelioms sekundems sviesas taip suzadinsit akumuliatoriu,butinai isminkit sankaba. Jei dyzelis,keliskart pries vedant pasildykit zvakes.Kaip ir visi pagrindiniai dalykai smile.gif
Atsakyti
ateinu vel pasitarti su protingais zmonem smile.gif masinoj turiu padangu slegio davikli. ir vienakart man is akies paziurejus, nusprendziau, kad vienoj padangoj vis tik truksta slegio, nors daviklis dar nieko nemete, nuvaziavau, truko nedaug, tai pripuciau, kita diena vaziuojant uzsidege tas daviklis, pamaniau, kad tiesiog nusimuse, nes pripuciau vakar be reikalo faktiskai ir nunulinau ji.
dabar vel ziuriu i padangas, kad gal jau butu metas papildomai pripusti, tai vat mat kls toks: ar laukti kol daviklis uzsidegs, ar vis tik vaziuoti ir pripusti?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 09, 11:03)
ateinu vel pasitarti su protingais zmonem smile.gif masinoj turiu padangu slegio davikli. ir vienakart man is akies paziurejus, nusprendziau, kad vienoj padangoj vis tik truksta slegio, nors daviklis dar nieko nemete, nuvaziavau, truko nedaug, tai pripuciau, kita diena vaziuojant uzsidege tas daviklis, pamaniau, kad tiesiog nusimuse, nes pripuciau vakar be reikalo faktiskai ir nunulinau ji.
dabar vel ziuriu i padangas, kad gal jau butu metas papildomai pripusti, tai vat mat kls toks: ar laukti kol daviklis uzsidegs, ar vis tik vaziuoti ir pripusti?

Na,jei manai,kad vis tik truksta-aisku,geriau nuvaziuoti,patikrinti ir pripusti kiek truksta...visokie davikliai paprastai uzsidega tada,kai jau kazko kaip reikiant truksta-nebutina juk laukti tokios stadijos... ax.gif Davikliai faktiskai yra skirti tiems kurie visiskai nesigaudo technikoje ir nera linke masinos priziureti... ax.gif bet kai tikrini-tikrink visas padangas,kad vienodas slegis visose butu... smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti, ar realu, kad galines stabdziu kaladeles susidevejo nuvaziavus 8 tukstancius kilometru? Vazinejant santuriai, t.y. nedraskant masinos.
Atsakyti