Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(index @ 2011 11 11, 13:48)
mano irgi labai pradėjo augti nuo 20-os savaitės, šakės. Vyras tai vieną vakarą pamatęs, sako eiktu sau, vakar dar toks nebuvo, čia per naktį dvigubai išaugo  lotuliukas.gif  Aš kas dvi savaites fotkinuos ir klijuoju į koliažą, tai kai pasižiūri..  biggrin.gif
Turėtume kokį albumiuką įmesčiau smile.gif

Ale žiūriu jau mūsų namai tuoj baigsis, reiks naujus kurt.

biggrin.gif
Reiks drinks_cheers.gif
Gavau pagalve. O jus jos neskalbet? Taip ir miegojot? Man kazkoks kvapelis sklinda nuo jos... Gal per ilgai maise buvo, reik isvedinti?...
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 11 11, 18:43)
biggrin.gif
Reiks  drinks_cheers.gif
Gavau pagalve. O jus jos neskalbet? Taip ir miegojot? Man kazkoks kvapelis sklinda nuo jos... Gal per ilgai maise buvo, reik isvedinti?...

nu net specialiai nuėjau pauostyt savo slieko, tai jis man jokio kvapo neturi, net mintis nebuvo kilus skalbt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 11 11, 18:06)
nu net specialiai nuėjau pauostyt savo slieko, tai jis man jokio kvapo neturi, net mintis nebuvo kilus skalbt smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Man tai kvapas sklido tik istraukus is maiso. Bet tas 'kvapas', tai ne smarve kokia, o toks gamyklinis kvapas...Nu nemoku paaiskinti biggrin.gif Bet kokiu atveju, jau jo nebera...Tai gal tikrai maisas 'aromata' pagadino biggrin.gif Jau gulim 'apsikabine' priesais TV...
Atsakyti
QUOTE(Garsėė @ 2011 11 11, 19:44)
biggrin.gif  biggrin.gif Man tai kvapas sklido tik istraukus is maiso. Bet tas 'kvapas', tai ne smarve kokia, o toks gamyklinis kvapas...Nu nemoku paaiskinti biggrin.gif Bet kokiu atveju, jau jo nebera...Tai gal tikrai maisas 'aromata' pagadino biggrin.gif Jau gulim 'apsikabine' priesais TV...

aa..supratau, aš matai neužuodžiau tada smile.gif
kokį užvalkaliuką išsirinkai? parašyk po to kaip tau naktelė su naujuoju draugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 11 11, 15:48)
mano irgi labai pradėjo augti nuo 20-os savaitės, šakės. Vyras tai vieną vakarą pamatęs, sako eiktu sau, vakar dar toks nebuvo, čia per naktį dvigubai išaugo  lotuliukas.gif  Aš kas dvi savaites fotkinuos ir klijuoju į koliažą, tai kai pasižiūri..  biggrin.gif
Turėtume kokį albumiuką įmesčiau smile.gif

Ale žiūriu jau mūsų namai tuoj baigsis, reiks naujus kurt.

man irgi maždaug nuo 20, taip džiaugiausi, nes vis gyd. sako mažas, mažas, o dabr tai jau nebejuokinga, jei ir toliau taip tai nzn į ką aš panaši po poros mėn. būsiu. Bijau ir fotkintis.

Jei kuri turit nestuke.gif foto įmeskit, kad ir čia ,na be veido... ax.gif

gerai jūs čia su tais savo sliekais ir šliužais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano tai vyras tarnauja už tą slieką, atsigula kaip man patogiau,aš pilvą atremiu, tik va vienas trūkumas-knarkia.

Šeip kartais pasiimu dormeo pagalvę, tai aną rytą atsibudau, ogi ne po mano pilvu ji, o po MB blink.gif atėmiau
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 11 11, 21:11)
aa..supratau, aš matai neužuodžiau tada smile.gif
kokį užvalkaliuką išsirinkai? parašyk po to kaip tau naktelė su naujuoju draugu biggrin.gif

Mano uzvalkaliukas - 'Pukuotukas' biggrin.gif O tavo? Pamaniau, kad spalvoti piesinukai lialiui bus idomesni... Na, miegas buvo geras: kojom ir rankom apsikabinau draugeli, galva atremiau ir luzau drinks_cheers.gif Viskas liuks ! Bet nakti pabudau nuo dusulio... Gal sloga prasideda? Bel lyg kvepuoju per nosi normaliai...

QUOTE(jurgita... @ 2011 11 11, 21:34)
man irgi maždaug nuo 20, taip džiaugiausi, nes vis gyd. sako mažas, mažas, o dabr tai jau nebejuokinga, jei ir toliau taip tai nzn į ką aš panaši po poros mėn. būsiu. Bijau ir fotkintis.

Jei kuri turit  nestuke.gif foto įmeskit, kad ir čia ,na be veido...  ax.gif

gerai jūs čia su tais savo sliekais ir šliužais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano tai vyras tarnauja už tą slieką, atsigula kaip man patogiau,aš pilvą atremiu, tik va vienas trūkumas-knarkia.

Šeip kartais pasiimu dormeo pagalvę, tai aną rytą atsibudau, ogi ne po mano pilvu ji, o po MB blink.gif atėmiau

biggrin.gif biggrin.gif Dalintis reikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano - gėlės. Savanaudiškai rinkaus, kuris man gražiausias biggrin.gif

dėl dusulio, tai mane dusina jau kelinta savaitė, kai sėdžiu, paguliu ant nugaros, ar net ant šono, gal spaudža kažką, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 11 12, 19:15)
Mano - gėlės. Savanaudiškai rinkaus, kuris man gražiausias  biggrin.gif

dėl dusulio, tai mane dusina jau kelinta savaitė, kai sėdžiu, paguliu ant nugaros, ar net ant šono, gal spaudža kažką, nežinau.

tas dusulys ir mane kamuoj ,ko pirmą kart nepatyriau. gyd. sakė, kad spaudžia kažkokią ten veną ir dažnai taip būna, kad trūksta oro klapatuoja širdis , silpna ir ant nugaros geriau nemiegot.
Kadangi man plečiasi kojų venos, graužia rėmuo, ir dar dusina kai ant nugaros guliu tai jos nurodymai tokie: gulėt tik ant šonų, apsikaišius pagalvėm aukščiau galvą (ko nekenčiu) ir aukščiau kojas doh.gif ar įsivaizduojat tokią gulėjimo padėtį? o miego? o kaip iki pavasario datempt?

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti