QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 12 23, 19:40)
LABAS!

eh...gerai, beda ta, kad man labai sunku pasirinkti tinkamas spalvas....Todel is vis bijau dazytis ryskiau , dazniausiai renkuosi tik tusa, rusva arba bespalvi blizgi ir juoda laineri virsutiniam vokui.Kazkaip butu akys melsvos ar pilksvos, ar rudos, butu paprasciau, o jos zalsvai gelsvai rusvos...zodziu neaiskios ir retos spalvos, ieskant info kokiai akiu spalvai kas tinka savaja sunkiai atrandu.Taciau turiu arti simto ivairiausiu seseliu atspalviu ir vis pasidazius atrodo,kad kazkas neteisinga, kazkas galetu tikti labiau...Ir nerandu pritaikymo maskuojancioms priemonems, nors gavau dovanu (nevykusi dovana) , tai pat kreminei pudrai, galima be ju apseiti? spalvai pagyvinti tepuosi B.B is garnierio ir viskas.Ir kas liecia blusherius, shimerius, bronzatus...kokius atspalvius rinktis?

nes esu apvaloka,sviesiaplauke, noretusi veideli reminti vistiek kazkaip, kad 'neisplauktu' per zandus

taigi, as be makiazo :
Sveiki,atleiskit,kad taip ilgai teko laukti atsakymo,buvau atitrukus nuo temos,Povilas matau taip pat

Taigi,ateinu su atsakymu.
Pirmiausia žvelgiant į Jus esate ryškus pavasarinis tipažas,akys gelsvai žalsvos,oda šviesi ,plaukai aukso spalvos,tad norėdama pasirinkti spalvas,pažvelkite į savo bruožų šilumą,akims nuostabiai derėtų chaki spalva,šviesaus aukso atspalviai,auksine be raudono pigmento,šviesiai žalsva.Skruostukus siūlyčiau spalvint persiko tonais,kuris labai derėtų prie bendro Jūsų tipažo,lūpoms tinkami taip pat persiko,permatomi lūpų blizgiai.
Apie odą: žiūrint į nuotrauką,oda neatrodo problematiška,tačiau paakių zonoje reikėtų pabandyti rinktis lengvos tekstūros maskuoklį,antakius siūlyčiau paryškinti rudu pieštuku.
Akims siūlyčiau nebrėžti pravedimi per visi akį nuo akies kampučio iki pabaigos,siūlyčiau pabandyti pravedimą nuo vidurio iki akies išorinio kampelio,taip optiškai akys labiau atsivers.Beje,nebijokite dažytis ryškiau,esate labai gražių bruožų.