Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

jurgitux1978, laukiam dideliu HCG skaiciuku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 06, 11:58)
Labas rytas. Manau vaistukai skiriami kiekvienai labai individualiai. Kadangi pas mane bedos ne su ovuliacija ir gleivine visad uzauga ideali (nors storio taip ir nepasako niekad  biggrin.gif - tiesiog pati nesu klausus), man po IUI skyre Estrofemo ir Dupho po 1 tab/d.  blush2.gif O ka skyre tau?

Man didelis sarasas: 4 dienas Estrofemo 3x per diena, toliau 4 dienas 2x per diena, o paskui po viena. Dupho po 1 tablete nuo 3 dienos po IUI. Gal cia man per daug. Gleivine sake kad puiki. Na bet as juk ne gydytoja smile.gif
O Estrofema irgi jums gert iki mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinde: 06 rugsėjo 2011 - 11:18
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 12:14)
Trečiadieni bus lygiai  dvi savaites po IUI neturetu but per anksti testui, o penktad. reiktru daryt HCG jei nesdulauksiu tu nelabuju  ax.gif 

Pas mane problemos su kiausintakiai,abudu yra pataisyti taciau vienas yra isverstas tai neaisku ar jis dar yra funkcionalus, nors S sake yra maciusi ir blogesniu situaciju ir merginos pastoja. Žinoma kaip visada ir pries IUI ir per IUI sako kad viskas lb grazu ir gerai tik kad tu graziu rezultatu nera  unsure.gif

Pas mane tos pacios problemos... schmoll.gif ir tik del to dideliu vilciu i teigiama rezultata nededu verysad.gif Sakau, pabandysiu pora IUI ir jei nieko - teks kraustytis i IVF skyreli schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 06, 12:17)
Man didelis sarasas: 4 dienas Estrofemo 3x per diena, toliau 4 dienas 2x per diena, o paskui po viena. Dupho po 1 tablete nuo 3 dienos po IUI. Gal cia man per daug. Gleivine sake kad puiki. Na bet as juk ne gydytoja smile.gif
O Estrofema irgi jums gert iki mmm?

Estrofema geriau toliau po IUI tik sumazino doze nuo 2 iki 1 tab/d. O Dupha gerti pradejau tik nuo 6 dienos po IUI po 1 tab/d. O pas tave dozes tikrai ne vaikiskos g.gif . Bet tau gal ne pirma IUI?
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 06, 12:19)
Pas mane tos pacios problemos... schmoll.gif  ir tik del to dideliu vilciu i teigiama rezultata nededu verysad.gif  Sakau, pabandysiu pora IUI ir jei nieko - teks kraustytis i IVF skyreli schmoll.gif

Aš tai realiai irgi neleidziu sau galvoti kad viskas bus gerai, bet sirdies gilumoj tikiuosi geru rezultatu, viltis miršta paskutine smile.gif
galesim kartu kraustitis i IVF ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 06 rugsėjo 2011 - 11:25
Tik svarstau dabar, man iki HCG dar 10 dienu, o Estrofemo like tik 4 dienoms, gydytojos nebepaklausiau, ar pirkti nauja pakuote ir testi toliau, ar taip ir nutraukti ji g.gif Reiks skambinti jai turbut unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 06, 12:23)
Aš tai realiai irgi neleidziu sau galvoti kad viskas bus gerai, bet sirdies gilumoj tikiuosi geru rezultatu, viltis miršta paskutine smile.gif
galesim kartu kraustitis i IVF  ax.gif

Sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 06, 12:26)
Tik svarstau dabar, man iki HCG dar 10 dienu, o Estrofemo like tik 4 dienoms, gydytojos nebepaklausiau, ar pirkti nauja pakuote ir testi toliau, ar taip ir nutraukti ji  g.gif Reiks skamel, binti jai turbut unsure.gif
Papildyta:
Sutinku 4u.gif

Man taip pat truko estrof. bet as pirkau, o man duphastono truks, gal anksciau darytis HCG? kada butu jau lygiai dvi sav po IUI...
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 09 06, 12:22)
Pas mane tos pacios problemos... schmoll.gif  ir tik del to dideliu vilciu i teigiama rezultata nededu verysad.gif  Sakau, pabandysiu pora IUI ir jei nieko - teks kraustytis i IVF skyreli schmoll.gif
Papildyta:
Estrofema geriau toliau po IUI tik sumazino doze nuo 2 iki 1 tab/d. O Dupha gerti pradejau tik nuo 6 dienos po IUI po 1 tab/d. O pas tave dozes tikrai ne vaikiskos g.gif . Bet tau gal ne pirma IUI?

IUI tai man pirma, bet net nezinau kodel toks planas po jos
Atsakyti
laukiam laukiam skaičiukų jurgitux1978 4u.gif

mergytės kas šiandien pas S keliauja vakare? ax.gif

spinde kada IUI? į sąrašiuką?

Kitty3 kelintas tavo IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 06 rugsėjo 2011 - 13:40
galit mane merginos geltoninti nieko gero HCG 0,100 verysad.gif labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus ax.gif
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta. tai ka laukiu mmm ir vėl varau pas gyd tartis ka daryti ar verta IUI ar tiesiai prie IVF
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 14:41)
galit mane merginos geltoninti  nieko gero HCG 0,100 verysad.gif  labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus  ax.gif
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta. tai ka laukiu mmm ir vėl varau pas gyd tartis ka daryti ar verta IUI ar tiesiai prie IVF

4u.gif 4u.gif 4u.gif gal saulyt bandyk dar, aišku ką daktare dar pasakys
tik nepasiduodam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 06 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 15:41)
galit mane merginos geltoninti  nieko gero HCG 0,100 verysad.gif  labai liūdna, na bet tikėkim kad kažkuri greitai pramuš tos ledus  ax.gif

Oj kaip liudna verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet tik tu laikykis ir nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif kita cikla butinai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 06, 14:41)
kažkaip rimtai manau eiti prie IVF tik kažin ar darys, nes tik viena IUI atlikta.

Mergyt laikykis 4u.gif liudna si diena jums, bet reikia judet toliau tikslo link mirksiukas.gif

Na ziurint kokios problemeles pas jus, bet manu, kad gyd siulys dar bandyt IUI, nes pastojimo procentas lb mazas su sia procedura tik 10-15 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 06 rugsėjo 2011 - 15:16