Įkraunama...
Įkraunama...

Švediškas ar tradicinis stalas?

O mes buvom direktoriaus jubiliejuje, tai labai patiko laikiklis taurei, jis prisitvirtina prie lėkštės thumbup.gif
Atsakyti

aga thumbup.gif labai fainas tas dalykas. Tada patogu, o as buvau tokiam kai nebuvo nei kur pasideti, nei kaip pavalgyti... zodziu kosmaras

Atsakyti
dar variantas prie atskiru staliuku, manau, irgi yra neblogas wink.gif bet manau, kad vestuvem, tai tikrai turi buti, kur atsisesti normaliai pavalgyti... per kitus balius galima svediskai...
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 06 25, 09:41)
biggrin.gif leidzia, leidzia ir pas mus issinest, kas liko... o liko daug... biggrin.gif

Issinesti tikrai leidzia. Dar i spec. plastikinius indus susdeda smile.gif Po to nalie dar pora dienu galima su tuo visu turtu baliavoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 06 25, 10:04)
dar variantas prie atskiru staliuku, manau, irgi yra neblogas wink.gif bet manau, kad vestuvem, tai tikrai turi buti, kur atsisesti normaliai pavalgyti... per kitus balius galima svediskai...

visiskai sutinku smile.gif
ypac jei vestuves trunka ne viena diena-nes tikrai yra nepatogu ir greitai pavargsti smile.gif)))
o atskiri staliukai tai thumbup.gif kad ir stovint

Atsakyti
Mano drauges vestuvese buvo svediskas stalas. Norejo, kuo sustriau, o gavosi bardakas...visi vaikstinejo kas kur, jokios tavrkos....po to labai gailejosi jaunieji, kad taip dare...sake, nebuvo vienybes tokios g.gif
Todel mes po tokio patarimo nedarem svediskai, o darem tradicini ilga stala, ir buvo liuks biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat mastėme apie švedišką stalą...............
Ir nutarėme daryti tradicinį, sėdimą stalą.......... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Ausrora @ 2004 06 26, 22:35)
Mano drauges vestuvese buvo svediskas stalas. Norejo, kuo sustriau, o gavosi bardakas...visi vaikstinejo kas kur, jokios tavrkos....po to labai gailejosi jaunieji, kad taip dare...sake, nebuvo vienybes tokios g.gif
Todel mes po tokio patarimo nedarem svediskai, o darem tradicini ilga stala, ir buvo liuks biggrin.gif thumbup.gif

tai va vistiek po bendro prisedimo,paskui visi soka ir isislaksto kas sau!
Atsakyti
Teisingai Bonda - vestuvės yra vestuvės clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
svediskas stalas gerai, kuomet valgomi tik uzkandziai daug bendraujama ir sokama
bet kai numatomi karsti patiekalai, sakomi tostai tuomet geriau tradicinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vabalas @ 2004 06 27, 16:18)
svediskas stalas gerai, kuomet valgomi tik uzkandziai daug bendraujama ir sokama
bet kai numatomi karsti patiekalai, sakomi tostai tuomet geriau tradicinis wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - gerai issireiksta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as manau vestuves turi buti vestuves o ne kokia prezentacija.
is pat pradziu mes darome tradicini stala kokias 2-3 val, kai visi pavalgys bus paruostas svediskas stalas, nes sveciu tada tikrai 10 kart prie stalo nekviesi ir man atrodo visi ir taip bus prisivalge. o kas nores sau pats pasides ko ir kiek jam reikia
Atsakyti