O mes buvom direktoriaus jubiliejuje, tai labai patiko laikiklis taurei, jis prisitvirtina prie lėkštės

aga

QUOTE (bonda @ 2004 06 25, 09:41) |
![]() ![]() |
Issinesti tikrai leidzia. Dar i spec. plastikinius indus susdeda

QUOTE (bonda @ 2004 06 25, 10:04) |
dar variantas prie atskiru staliuku, manau, irgi yra neblogas ![]() |
visiskai sutinku

ypac jei vestuves trunka ne viena diena-nes tikrai yra nepatogu ir greitai pavargsti

o atskiri staliukai tai

Mano drauges vestuvese buvo svediskas stalas. Norejo, kuo sustriau, o gavosi bardakas...visi vaikstinejo kas kur, jokios tavrkos....po to labai gailejosi jaunieji, kad taip dare...sake, nebuvo vienybes tokios
Todel mes po tokio patarimo nedarem svediskai, o darem tradicini ilga stala, ir buvo liuks

Todel mes po tokio patarimo nedarem svediskai, o darem tradicini ilga stala, ir buvo liuks

Mes taip pat mastėme apie švedišką stalą...............
Ir nutarėme daryti tradicinį, sėdimą stalą..........
Ir nutarėme daryti tradicinį, sėdimą stalą..........

QUOTE (Ausrora @ 2004 06 26, 22:35) |
Mano drauges vestuvese buvo svediskas stalas. Norejo, kuo sustriau, o gavosi bardakas...visi vaikstinejo kas kur, jokios tavrkos....po to labai gailejosi jaunieji, kad taip dare...sake, nebuvo vienybes tokios ![]() Todel mes po tokio patarimo nedarem svediskai, o darem tradicini ilga stala, ir buvo liuks ![]() ![]() |
tai va vistiek po bendro prisedimo,paskui visi soka ir isislaksto kas sau!
Teisingai Bonda - vestuvės yra vestuvės

svediskas stalas gerai, kuomet valgomi tik uzkandziai daug bendraujama ir sokama
bet kai numatomi karsti patiekalai, sakomi tostai tuomet geriau tradicinis
bet kai numatomi karsti patiekalai, sakomi tostai tuomet geriau tradicinis

as manau vestuves turi buti vestuves o ne kokia prezentacija.
is pat pradziu mes darome tradicini stala kokias 2-3 val, kai visi pavalgys bus paruostas svediskas stalas, nes sveciu tada tikrai 10 kart prie stalo nekviesi ir man atrodo visi ir taip bus prisivalge. o kas nores sau pats pasides ko ir kiek jam reikia
is pat pradziu mes darome tradicini stala kokias 2-3 val, kai visi pavalgys bus paruostas svediskas stalas, nes sveciu tada tikrai 10 kart prie stalo nekviesi ir man atrodo visi ir taip bus prisivalge. o kas nores sau pats pasides ko ir kiek jam reikia