Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 18:49)
kadangi apsilankau lietuviškose fotografijos parodose, man būna įdomu paskaityti apie autorių tokius trumpus faktus - kas jis toks, iš kur kilęs, kada pradėjo fotkint, nuo ko pradėjo, kas jį domina, koks jo išsilavinimas, kuo dar domisi. o tada jau keliolika sakinukų jo paties minčių apie tai, kas jam yra fotografija.. kad tau būtų lengviau parašyti tuos keliolika sakinukų, paskaityk kūdroje vieną interviu su mergina, kuri laimėjo kūdros vieną konkursą, ten jos daug klausiama apie tai, ką jos gyvenime reiškia fotografija, gal tai padės Tau (atsakant į analogiškus klausimus) suformuluoti žinią, kurią nori pasiųsti žiūrovui? interviu  ČIA 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 23, 18:49)
aj jau say parodė nuorodą manau geresnę  blush2.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 23, 18:49)

Būk gera įdėk dar kart, nespėjau net atsidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 23, 17:49)

man patiko, kaip ji atsakinėjo į klausimus. manau, kad įdomu būtų tokius dalykus paskaityti parodos aprašyme. tai toks tarsi asmeniškesnis parodos pristatymas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 08 23, 13:01)
DxOMark

pasirink veidrodi koki nori palyginimui. Apacioj rinkis "mesurements" matysi triuksmu matavimus (SNR 18%, dynamic range ir t.t. uzeik su pele ant tos spalvotos juostos salia grafiku, pastumdyk aukstyn/zemyn - matysi nuotrauka ir kas keicias).
Cia tik sensoriaus galimybes parodytos, kas per stiklas prie to olympuso - nzn.

ačiū, techmasteri bigsmile.gif 4u.gif
šiandien buvau parduotuvėj, tai vis tik galvoju veidrodį, tik žiūrėjau kainų intervale Pentax K-r (berods), Canon ir Nikon visi labai panašūs iš pigesnių, tai reikės nagrinėtis ir žiūrėtis, kurį labiausiai apsimoka.. Modelių neprisimenu šiuo metu tikslių, tai tolesnės diskusijos pradėt nenoriu, bo vėl supyks kas nors. Bet ačiū už šį tinklapį, manau, jog bus naudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 23, 18:52)
Ačiū mergaitės 4u.gif
Papildyta:

Būk gera įdėk dar kart, nespėjau net atsidaryt biggrin.gif

čia ne fotografijos paroda tai gal nelabai tinka http://www.facebook....1...e=1
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 18:53)
man patiko, kaip ji atsakinėjo į klausimus. manau, kad įdomu būtų tokius dalykus paskaityti parodos aprašyme. tai toks tarsi asmeniškesnis parodos pristatymas. 4u.gif

Perskaičiau. Dėkui. Man patinka tokio tipo interviu. Neseniai kalbino mane vienas rankdrabių žurnalas, gražus interviu gavosi, bent man, bet jis toks gan nekonkretus, kai klausiama ar fotografija gali atskleisti kvapus, o Tu atsakai, kad būtum laiminga jei Tavo fotografijas užuostų biggrin.gif , na supranti, toks apie nieką konkretaus , taip aš moku lotuliukas.gif
O va parodai, turiu supratimą, kad reiktų kažko konkretaus ir truputį apie kvapus biggrin.gif , taip?
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 23, 15:55)
susibariau su pusbrolio zmona  doh.gif , pasakiau  tiesiai sviesiai kad man ju vestuviu foto negrazios , nu bet rimtai baisios o jiems grazu,  doh.gif kazkoks fotografas  Gediminas Kartanas juos fotkino

ar tau gaila, kad jiems gražu? negadink jiems prisiminimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 23, 18:00)
Perskaičiau. Dėkui. Man patinka tokio tipo interviu. Neseniai kalbino mane vienas rankdrabių žurnalas, gražus interviu gavosi, bent man, bet jis toks gan nekonkretus, kai klausiama ar fotografija gali atskleisti kvapus, o Tu atsakai, kad būtum laiminga jei Tavo fotografijas užuostų biggrin.gif , na supranti, toks apie nieką konkretaus , taip aš moku lotuliukas.gif
O va parodai, turiu supratimą, kad reiktų kažko konkretaus ir truputį apie kvapus biggrin.gif , taip?

na įvertink, kokio tipo auditorija žiūrės parodą. jeigu kokie traktoristai, tai jiems geriau rašyti, kad gerai gamini valgyti ir ypač - šašlykus, o namie gali virti miežinį alų, bet nespėji, nes reikia ravėti pomidorus šiltnamyje. o jeigu kokia kultūringesnė ar moterų gausiau lankoma vieta, tai apie fotografijos kvapus itin tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 19:04)
na įvertink, kokio tipo auditorija žiūrės parodą. jeigu kokie traktoristai, tai jiems geriau rašyti, kad gerai gamini valgyti ir ypač - šašlykus, o namie gali virti miežinį alų, bet nespėji, nes reikia ravėti pomidorus šiltnamyje. o jeigu kokia kultūringesnė ar moterų gausiau lankoma vieta, tai apie fotografijos kvapus itin tiks biggrin.gif

Dėkui, supratau, parašysiu, kad žiauriai mėgstu alų ir kvepinuosi Davidoff kvepalais, nes jie kvepia brenžiuku biggrin.gif
Atsakyti
as pasebejau, kad Say portreuose akys yra pirmoje vietoje,na alei vienos merginos akys ziauriai "gilios",ir labai grazio, israiskingos ir kalbancios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 23, 18:14)
as pasebejau, kad Say portreuose akys yra pirmoje vietoje,na alei vienos merginos akys ziauriai "gilios",ir labai grazio, israiskingos ir kalbancios rolleyes.gif

nu tai teip, ten gi stebuklas, vardu fokusas biggrin.gif

gali būti, kad šiandien baigsiu skenuoti, tai ryt sėsiu tvarkyti visų, pabaigsiu, sudėsiu..

rodos, liksiu skolinga vienai merginai, nes jos portretas visiškai neišėjo dėl mamiyjos ypatumų ir mano išsiblaškymo. išėjo double expo, bet tokia nevykusi, nerodoma, todėl jai asmeniškai siūlysiu susitikti ir pažadu portretą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va, nusipirkau kelias juostas, ale ir brangiai gaunasi lt doh.gif šiaip gal kas būtų kas kooperuotųsi vėl siųstis iš ebay juostų urmu?
Atsakyti
Uzstrigau ties 3 ir 4 namu darbais blush2.gif
Arba as kazka netaip supratau arba kazka netaip darau... as pati jokio skirtumo tarp 3 ir 4 uzduoties fonu nematau unsure.gif Gal kuri is jusu gales man pagelbeti. O stai kaip viskas atrodo:

3.
user posted image

4.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raspberry*: 23 rugpjūčio 2011 - 19:11