Įkraunama...
Įkraunama...

Milanas

QUOTE(alyvose @ 2014 12 29, 13:08)
Be trenitalia yra dar trenord traukiniai

drinks_cheers.gif

Įsivaizdavau, kad pastarieji yra rodomi prie trenitalia. Bet jei ne, tai tik padidina pasirinkimą. Nes kiek prisimenu, Trenord bent jau Lombardijoje valdo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2014 12 28, 20:49)
Pažiūrėkit trenitalia.it pasirinkite Milano visos stotys (tutte le stazione) ir matysite, iš kokių į kokias bei kokiu laiku važinėja traukiniai. Taip pat ar yra persėdimų.
Kiek matau, iš Milano Centrale traukiniai važiuoja į visus jūsų nurodytus taškus,

Como mieste yra ne viena stotis. Giovani - pagrindinė. Prie pat ežero bus Nord.
Kituose jūsų nurodytuose miestuose  traukiniu nebuvau nuvykusi.

Dekoju smile.gif tikiuosi jusu nurodytam puslapy bus galima pasirinkti anglu kalba,nes su italu man nekaip biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas patars dėl aprangos einant į La Scalą? Ar būtina suknelė, bateliai (bus dar žiema), kostiumas vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2015 01 18, 15:15)
Gal kas patars dėl aprangos einant į La Scalą? Ar būtina suknelė, bateliai (bus dar žiema), kostiumas vyrui?

Paprasta, pačiame La scala puslapyje atsakymas apie aprangą:

Dress code at La Scala

Gentlemen are advised to wear black suit for premiere and are in any case always advised to to wear a jacket and tie. In general, we ask that you wear clothing that is in keeping with the decorum of the opera house.

Manau, kad moteriai šalia kostiumuoto su kaklaraiščiu vyro pačiai bus nesmagu su džinsais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 18 sausio 2015 - 18:17
Ačiū, dabar aišku 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite ir galite parduoti ar dovanoti Milano žemėlapį? 4u.gif
Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Winter Garden: 21 sausio 2015 - 07:39
QUOTE(Winter Garden @ 2015 01 21, 08:37)
Gal kuri turite ir galite parduoti ar dovanoti Milano žemėlapį?  4u.gif
Vilnius.

Mėtosi namie ne vienas, bet aš Klaipėdoj. Nesugalvokit mokėt kam nors už žemėlapius, kiekvienam viešbuty (netgi nuomojame bute, kuriame gyvenau pernai) nemokamai duoda. Svarbu išssiaiškinkit prieš skrendant kaip pasiekt viešbutį
Atsakyti
Gal galėtų man a.ž. dėl žemėlapio parašiusi mergina parašyti dar kartą, per klaidą ištryniau Jūsų žinutę blush2.gif doh.gif

Nemažai keliauju, žinau, kad žemėlapius oro uostuose ir viešbučiuose dalina nemokamai, bet aš norėčiau dar Lietuvoje šiek tiek pasiruošti ir ant žemėlapio pasižymėti, ką kur aplankyti. Taip gerokai greičiau, nei nuvykus gaišti laiką kažko ieškant žemėlapyje.

Už nuorodą ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2015 01 22, 10:56)
Gal galėtų man a.ž. dėl žemėlapio parašiusi  mergina parašyti dar kartą, per klaidą ištryniau Jūsų žinutę blush2.gif  doh.gif

Nemažai keliauju, žinau, kad žemėlapius oro uostuose ir viešbučiuose dalina nemokamai, bet aš norėčiau  dar Lietuvoje šiek tiek pasiruošti ir ant žemėlapio pasižymėti, ką kur aplankyti. Taip gerokai greičiau, nei nuvykus gaišti laiką kažko ieškant žemėlapyje.

Už nuorodą ačiū 4u.gif

Tai atsispausdinkit iš interneto platybių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2015 01 22, 10:05)
Tai atsispausdinkit iš interneto platybių wink.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip visada darau, ir Milano su Bergamu apžiūrai taip pat pasiruošiau, dar patogiau, gali smulkiai ar stambiai žemėlapio gabalą "išsikirpt", atstumą sau pasižymėt, nuspręst - pėstute ar važiuot, jei važiuot - kur stotelė, ir t.t.
Atsakyti
gal kas netyčia žinot, kokio dydžio bauda Milane už pravažiavimą limituoto eismo zonoje? g.gif
Atsakyti
Gal kas gali patirtimi pasidalyti, kaip geriau važiuoti iš Bergamo (ne oro uosto, o miestelio) į Milano centrą - traukiniu ar autobusu?

Nusipirkau skrydį į Milaną, kuris, pasirodo, yra labiau į Bergamo, ir man miestelis baisiai mielas pasirodė, todėl planuoju pirma po jį pamaklinėti ir tik tada važiuot į Milaną.

Ir dar klausimas dėl Bergamo oro uosto. Prisiskaičiau internete baisybių apie skrydžio laukimą jame ir labai ilgas eiles į check-in'ą. Aš net ir dideliuose oro uostose ilgiau 40 minučių check-in'o eilėj nesu stovėjusi, o radau atsiliepimų, kad čia eilės būna iki 1,5 val. blink.gif Mano skrydis į Lt 6:40 ryte, norėčiau oro uoste praleisti kuo mažiau laiko. Ar kas nors skrido tokiu laiku? Ar daug žmonių būna?
Atsakyti