QUOTE(Ahama @ 2011 12 30, 20:17)
O ar siaip matosi? Ar tik rentgene? Na bet ir supuolusios tau viso bedos is karto...
Man tai ranku pirstai kai kurie nelabai kaip atrodo, tai kazi, matyt irgi ateity operacijos reik tiketis...
pas mane antras pirstas,sekantis po didziojo,abiejose pedose yra labai uzasirietes...o kiti,tai kaip ir normaliai,mano kuklia nuomone,nors chirurge sake,kad ir kiti deformuoti jau kazkiek.tik mazyliai ir didieji normalus.o siaip pedu kauliukai visi gerai atrodo,tik gal ciurnoj sanariniai tarpai pasiaureje,bet cia as taip manau,tai nezinau ar tikrai taip yra.paklausiu ortopedo.idomu kaip uzfiksuos tuos pirstus po operacijos.tikiuos,kad tik tuos pirstus imobilizuos.kad tik visos kojos i langete neidetu...gal dar galvoju klustelsiu del visu kitu savo sausgysliu kojose...pries pusmeti sitas ortopedas pas kuri eisiu,nusiunte mane pas neurologijos skyriaus vedeja,tada sitas siaip vel atgal pas ortopeda siunte,nes pasake,kad cia tipo elementariai reikia chirurginiu budu ilgint sausgysles.bet po to pas ortopeda as taip ir nebenuejau,nes ja, reik siuntimo is II lygio,tai daug pacackiu..