Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2013 03 26, 20:46)
CrazyGirlfriend, kaip tas bronzeris kur iš 4 spalvų? jaučiu ryžina...  g.gif

Aš tokį vieną sunaudojau, atsp Warm - tai man ant tamsesnės odos spalvos neduodavo (sumaišius visas 4 spalvas), tik blizgėjimą. Patiko, atrodydavo gan natūraliai, bet antrą kartą nepirkčiau, yra geresnių analogų už tą pačią kainą smile.gif Ir kvapas man nepatiko.
Atsakyti
Išmėginau iraš e.l.f. bigsmile.gif
įsigyjau
complexion brush - iš foto atrodė tie šereliai tokie pigūs doh.gif bet realiai labai fainutis, minkštutis, švelnutis wub.gif Naudoju biriai pudrai

user posted image

small angled brush - nerealus thumbup.gif ir antakiam, ir pravedimui - gaunasi nubrėžti prie pat blakstienų, ir net užpildyti pačią blakstienų liniją bigsmile.gif

user posted image

crease brush - mėginau tik kartą, dar neturiu nuomonės.
user posted image

Blush brush - man nepatogus, bet dar mėginsiu išmokti juom naudotis ax.gif

user posted image

Cool Bronzer - nemoku naudotis blush2.gif biggrin.gif

user posted image

Eyeshadow primer - puikus, labai lengvai išsiskaido, lyginant su Artdeco doh.gif

user posted image

Blush Tickled pink- patinka, pigmentuoti, nėra miltingi.

user posted image

Dar turėjau laką, bet naują naujutėlį sūnus visą išnaudojo grindims lakuoti doh.gif mad.gif

Žodžiu iš esmės esu patenkinta. Ypač kai tiek apie juos rewiev, tai gali daug pasiskaityti ir neprašauti. Nors ir prašovus ne taip gaila, kai taip pigu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 27 balandžio 2013 - 15:39
laba, sakykit per kokią tarpininkę iš elf.com nusipirkti keleta daiktų, nė viena kuriai rašiau neperka g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 06 10, 18:25)
laba, sakykit per kokią tarpininkę iš elf.com nusipirkti keleta daiktų, nė viena kuriai rašiau neperka g.gif  doh.gif

Taip, domina tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 06 10, 16:25)
laba, sakykit per kokią tarpininkę iš elf.com nusipirkti keleta daiktų, nė viena kuriai rašiau neperka g.gif  doh.gif

aš manau, kad neperka galbūt todėl, kad iš UK puslapio galima nusipirkti su siuntimu į Lietuvą pačioms mastau.gif
čia informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 06 10, 18:25)

Šį savaitgalį ridzis pirko, jos tema:

http://www.supermama...?...4184&st=276

Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 06 10, 18:40)
aš manau, kad neperka galbūt todėl, kad iš UK puslapio galima nusipirkti su siuntimu į Lietuvą pačioms mastau.gif

4u.gif žinau, bet USa gerą akciją rinkiniui išmetusi

QUOTE(Siurbelyte @ 2013 06 10, 19:25)
Šį savaitgalį ridzis pirko, jos tema:

http://www.supermama...?...4184&st=276

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 06 10, 18:40)

Bet JAV puslapy pigiau, doleriai ir kainos geresnės(vietoj 1.5eur ten 1 doleris), bei asortimentas didesnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite pasakyti, kas cia per daiktas? Ar tinka vietoj kasdienines pudros? ir kokia spalva niekaip nesuprantu..
http://www.iherb.com...28-oz-8-g/48688
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 09 20, 15:54)
Sveikos,
gal galite pasakyti, kas cia per daiktas? Ar tinka vietoj kasdienines pudros? ir kokia spalva niekaip nesuprantu..
http://www.iherb.com...28-oz-8-g/48688

Bespalvė biri pudra makiažo užtvirtinimui. Vietoje kasdieninės pudros jos naudoti kaip ir neišeitų.smile.gif
Kiek pamenu, tai neblogas produktas - niekuo nesiskyrė nuo turėtų brangesnių tokią funkciją atliekančių pudrų.
Atsakyti
Kurie šešėliai būtų geriausi tiek matiniai tiek blizgūs? smile.gif
Atsakyti
Visai buvau pamirsusi ELF kosmetika doh.gif O tiek geru produktu turi .
Npriu sau uzsakyma padaryti.

Gal kas turime Studio Eyebrow Kit ? Ar dark spalva labai tamsi? ar geriau imti Medium ? Mano pacios antakiai gan tamsus. Ir kaip su pridetiniu sepeteliu ? ar jis pakankamai geras naudoti, ar reikia papildomai nusipirkti ?

Beje UK ELF 50% nuolaida perkant uz 20£ iki nuolaidos , arba siuntimas nemokamas thumbup.gif perkannt uz 30
Atsakyti