Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

Gal kas nors turite atsiliepimų apie šiuos akių šeųėlius http://www.eyeslipsf...~prodID~148.htm user posted image ir skaistalus http://www.eyeslipsf...~prodID~160.htm user posted image? Iš anksto ačiū pasisakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2011 11 29, 22:47)
laba vakara  smile.gif
kokie atsiliepimai apie si pravedeja? bei sepeteli? ar smagiai tepasi,kaip issilaiko?  4u.gif
user posted image

šiandien gavau violetinį, spalva faina, šiek tiek metališkumo turi. šepetukas man nepatiko, mažiukas labai, bet turiu tokį mažą teptuką, lyg ir neblogai pasitelė smile.gif bet dar nesidažiau, tai nežinau kaip "nešiosis" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 29 lapkričio 2011 - 23:10
aisku.. hm,nezinau kazkas negerai su akytem darosi,nes einu i temas kur galeciau pasikonsultuoti ir ne i tas pataikau,rodosi gerai pavadinima perskaitau,bet poto paziuriu,kad ne.. cia turbut jau nuovargis daro savo doh.gif unsure.gif

dekui,lauksiu,labai noriu isbandyti pravedeja kremines konsistencijos bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu uzsisakyti savarankiskai is http://www.eyeslipsf...co.uk/index.htm bet kadangi dar neikarto to nedariau tai noriu paklausti ar apmoketi galima paprasta kortele.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 11 29, 21:13)
40 proc. nuolaida viskam ELF  thumbup.gif

UK & EU Use code: ILOVEMASCARA
minimum order £20/ 22 Euros Offer ends tomorrow 6.00pm (UK time)
norėčiau kooperuotis smile.gif

Jei dar ne per vėlu, aš irgi noriu kooperuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 30, 09:59)
Jei dar ne per vėlu, aš irgi noriu kooperuotis  ax.gif

vėlu jau verysad.gif tik dabar pamačiau, reikėjo per AŽ parašyt verysad.gif priėmiau visas norinčias
Bet kai gausiu naujienlaiškį apie nemokamą siuntimą, įdėsiu į temą 4u.gif būna kartas nemokamas siuntimas perkant už 10 svarų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(heerta @ 2011 11 30, 08:59)
Noriu uzsisakyti savarankiskai is http://www.eyeslipsf...co.uk/index.htm  bet kadangi dar neikarto to nedariau tai noriu paklausti ar apmoketi galima paprasta kortele.

tik kreditine
Atsakyti
galetu dar pries Kaledas arba Naujuosius,padaryti free shippinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 11 30, 21:14)
vėlu jau  verysad.gif tik dabar pamačiau, reikėjo per AŽ parašyt  verysad.gif priėmiau visas norinčias
Bet kai gausiu naujienlaiškį apie nemokamą siuntimą, įdėsiu į temą  4u.gif būna kartas nemokamas siuntimas perkant už 10 svarų smile.gif

verysad.gif Ot gaila. Bet dėkui, lauksiu žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2011 11 29, 23:47)
laba vakara  smile.gif
kokie atsiliepimai apie si pravedeja? bei sepeteli? ar smagiai tepasi,kaip issilaiko?  4u.gif
user posted image

Jua rašau anksčiau, bet galiu papildyti, kad laikosi man jis puikiai, šepetukas irgi visai tinkamas naudojimui, tik galėtų būt kotelis ilgesnis. Tepasi gal kiek sunkokai, nes truputi nelygiai spalva pasidengia, bet šiaip visai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 13:32)
verysad.gif Ot gaila. Bet dėkui, lauksiu žinių  mirksiukas.gif

kai bus kokia akcija, įmesiu į temą, tad dažniau užeikit smile.gif Gal prieš Kalėdas dar ką nors įdomaus duos smile.gif
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 01, 16:43)
Jua rašau anksčiau, bet galiu papildyti, kad laikosi man jis puikiai, šepetukas irgi visai tinkamas naudojimui, tik galėtų būt kotelis ilgesnis. Tepasi gal kiek sunkokai, nes truputi nelygiai spalva pasidengia, bet šiaip visai patenkinta esu smile.gif

Man irgi labai patinka, bet tepu ne pridėtu šepetėliu, o kitu plonu, laikosi liuks, violetinė net nesimato, kad violetinė, bet dienai man pats tas,juoda būtų per ryški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 12 01, 17:53)
kai bus kokia akcija, įmesiu į temą, tad dažniau užeikit smile.gif Gal prieš Kalėdas dar ką nors įdomaus duos smile.gif

Man irgi labai patinka, bet tepu ne pridėtu šepetėliu, o kitu plonu, laikosi liuks, violetinė net nesimato, kad violetinė, bet dienai man pats tas,juoda būtų per ryški smile.gif

na as megstu ryskias akytes bigsmile.gif tai,manau busiu patenkinta,o tarkim su tokiu va sepeteliu lygiau uzsibrezia linija,negu su plunksnele kai buna liquid eyeliner? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida4 @ 2011 12 01, 21:20)
na as megstu ryskias akytes  bigsmile.gif  tai,manau busiu patenkinta,o tarkim su tokiu va sepeteliu lygiau uzsibrezia linija,negu su plunksnele kai buna liquid eyeliner? g.gif

man pasirodė, kad su šiuo šepetėliu užsibrėžia riebesnė linija, man dieniniam pernelyg biggrin.gif dabar brėžiu šituo teptuku, plonesnis manau nepakabins eyeliner'į schmoll.gif jis kietokas, tad ir šepetukas turi būti kietesnis.
Atsakyti