QUOTE(Verslinykas @ 2006 08 31, 00:04)
Visiems pasakysiu, kad meskite teflono keptuves lauk. Naujausiais duomenimis teflona sukelia vezy ir apsigiminus. Galit pagooglinti parasykit: teflon + cancer
Ismes aibe straispniu apie tai.
Tikrai sutinku su Verslinyku. nors atrodo, kad tefloninės keptuvės kepa

, tačiau teflonas į mūsų oganizmą patenka su maistu, nesvarbu, ar naudojam aštrius įrankius, ar ne. o organizme jis nusėda į kaulų čiulpus, iš kurių jau nebepasišalina ir, be abejonės, daro neatstatomą žalą.
Gal aš ir įkyrėjau su tais Zepter puodais, tačiau man keptuvė atstoja visas špižnes, teflonines ar dar kitokias keptuves. CACA, bulvinių blynų tikrai neverta kepti kitokioj keptuvėj, nes šioje gaunasi tiesiog

.
Papildyta:
QUOTE(Vaidute @ 2003 05 30, 03:41)
Turiu ir aš Zepter keptuvę-troškintuvę [smiley=daemon.gif]už 700 Lt, kitus gausim kai sumokėsim likusius pinigus. Bet nesu ta keptuve labai patenkinta, nes neviska moku joje kepti. Mėsai tai gerai, ir be riebalų, ir greičiau, bet jei ką kita, tai ne kartą teko mesti lauk. Pvz.įkaista ta keptuvė per stipriai, įdedi kokią žuvį ir sudega iškarto. Ugnį gali užsukti, bet tas keptuvės dugnas taip paprastai neatvėsta, o ir ištraukt maisto nebespėji, nes jei be riebalų, tai iškart stipriai pritraukia, o tada jau ir sudega [smiley=crazyhot.gif] Ir šiaip viską reik iš naujo man virt-kept mokytis su ta keptuve. Gaila man pinigėlių, bet gi ne aš sugalvojau juos pirkti, o mano būsimas vyras, sveikos gyvensenos mėgėjas :
Vaidute, ar dabar tą keptuvę naudoji? ar vis dar išmeti produktus lauk?