vakar buvau Ikejoj, ciupinejau blizgius baldus, nesimato antspaudu!!!! is ciupinejau kaip tik tas be rankeneliu, kur spustelint atsidaro
merginos dekui uz konsultacijas, noriu blizgios virtuves!
vakar buvau Ikejoj, ciupinejau blizgius baldus, nesimato antspaudu!!!! is ciupinejau kaip tik tas be rankeneliu, kur spustelint atsidaro
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 26, 08:39)
jau dabar ir as matau, kad neapsipirstuoja
o tas mechanizmas gerai laiko? tai pas jus ir indaplove be rankeneliu atsidaro? dar nemaciau tokio stebuklo 
Tai ten realiai rankenėlės ant stalčių neva yra - tiesiog plokštės viršuje yra išpjautas griovelis. Va čia dėjau savo virtuvės foto, tai matosi, ten kur stalčiai, kad viršus tarsi nupjautas. Paspaudimo mechanizmas yra tik ant vienos spintelės - viršuje, ant tos kur gartraukis, tai sugedo tas mechanizmas
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 26, 11:42)
Sky diver, rimtai su tom kopeciom ten taip
kazkaip kai pirma karta pamaciau pagalvojau kad ten tikrai kopecios, o veliau jau nebesigilinau
gal vyra auksaranki turit arba pati nebijot dirbt su medziu, tai nesunku susimeistraut
o spalvota laida esu macius tik morkava berods, senukuose
as pamenu kai pirma karta skandinaviskuose namuose buvau tai baisiai nusistebejau tom spintelem be rankenu, virtuves funkcionalumu ir dar tokiu mandru dumtraukiu kuris is spinteles issitraukia ir vel sulenda paspaudud mygtuka
dar siukslinem is groteliu kabinamu prie dureliu spinteles ir kad viskas taaaaip sviesu ir grazu 
o spalvota laida esu macius tik morkava berods, senukuose
as pamenu kai pirma karta skandinaviskuose namuose buvau tai baisiai nusistebejau tom spintelem be rankenu, virtuves funkcionalumu ir dar tokiu mandru dumtraukiu kuris is spinteles issitraukia ir vel sulenda paspaudud mygtuka
reikes paciai meistraut
spalvotu laidu, tik nezinau, ar jie pakankamai ilgi, maciau ermitaze, ten, kur lempos pardavinejamos.
isivaizduoju, kaip nerealu turetu but tokiuose namuose
QUOTE(Nerytė @ 2011 08 26, 12:37)
tai gal baldus is ikejos pirksit?
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 08 26, 13:38)
Tai ten realiai rankenėlės ant stalčių neva yra - tiesiog plokštės viršuje yra išpjautas griovelis.
ai, supratau
tas sviestuvas su juodais laidais - tai super atrodo
kai isirenginesim namo vidu ir prieis eile tokiom grozybem, tai buinai kazka panasaus kabinsim
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 26, 13:50)
ai, supratau
ziuriu stiklas tarp spinteliu detas. ten po apacia tas spalvotas piesinys - tapetas?
jo, stiklas. O po juo mano daryta foto
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 08 26, 15:33)
jo, stiklas. O po juo mano daryta foto
įsirenginėdami pirmą butą prieš kokius 6 metus baisiai inovatyvūs su stiklu tarp spintelių buvom
tada irgi savo darytą foto dėjom, dabar tai jau visai nuvalkiotas reikalas, reiks kažką įdomesnio galvot
arba atvirkščiai paprastesnio. Biški pabosta visigi nuotrauka, pirmąkart pilka neryški buvo, tai dar nieko, bet dabartinė jau pabodo...
nepasakyciau, kad stiklas pabodes reikalas. man atrodo, kad tai kaip tik kazkas naujesnio, nes dauguma juk plyteles arba tiesiog plokste deda. bet aisku, plyteles plytelem nelygu. as dariau paprasciau - daziau siena ir ant virsaus dejau stikla.
sakot, pabodo nuotrauka - tai pakeiskit. stiklas juk nesunkiai nusiima
manau, kad taip
turiu nemazai geru atsiliepimu kas turi ikejines virtuves
Sveikos, įrenginėjam ir mes savo namučius, tiksliau taisom jaunystės klaidas
ir aišku taisant sunkiau priartėti prie norimo stiliaus, bet stengiamės. Pakolkas pradėjome nuo miegamojo
Labai įkvepia šis skyrelis
kaip tik tokių ieškau į savo miegamajį. Kiek teko apžiūrėti aptikau Vilniuje dviejuose vietose: Tai Riviera salone (šiek tiek ne tai ko man reikia, per didelės ir masyvios)
http://www.rivieraho...-spaustuvei.jpg
o kitą mačiau Domus galerijoje skandinaviškų baldų salone, bet ji buvo labai aukšta, kas man irgi netiko
tad tęsiu paieškas 
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 25, 08:24)
kaip tik tokių ieškau į savo miegamajį. Kiek teko apžiūrėti aptikau Vilniuje dviejuose vietose: Tai Riviera salone (šiek tiek ne tai ko man reikia, per didelės ir masyvios)
http://www.rivieraho...-spaustuvei.jpg
o kitą mačiau Domus galerijoje skandinaviškų baldų salone, bet ji buvo labai aukšta, kas man irgi netiko
dar viena ideja su spalvotu lempos laidu

dabar labai populiarus ikea sviestuvai. tikrai graziai atrodo ir plius nebrangus

dar viena truputi kitokio tipo lentyna

dabar labai populiarus ikea sviestuvai. tikrai graziai atrodo ir plius nebrangus

dar viena truputi kitokio tipo lentyna

tos ikejines lempos kaip dulkes renka
lietuvoj dar jei zemos lubos tai nuvalysi, o as kai gyvenau skandinavijoj tai virs laiptu tokia kabejo, tai nei kopeciu nejo pasistatyt, kad nuvalyt nieko..su siurbliu kiek prieini tiek..
o pirmoji vonia kokia