Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(bugyte @ 2011 09 06, 11:36)
Mano manymu plintusų aukštį reikėtų rinktis pagal kambario plotą. Aš į savo 12 kv.m kambariuką užsisakiau 8 cm aukščio plintusiukus. Esu patenkinta savo pasirinkimu  ax.gif

Pas mus apie 30 kvadratų erdvė, virtuvė ir svietainė kartu g.gif Tai 10 bus pats tas?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 06, 12:03)
Pas mus apie 30 kvadratų erdvė, virtuvė ir svietainė kartu  g.gif  Tai 10 bus pats tas?

Erdvė nemaža, aš turbūt rinkčiausi net ir didesnius rolleyes.gif man patinka aukšti plintusai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 05, 21:46)
bet pas skandinavus nera labai daug bereikalingu daiktu, kaip tarkim kokiam provanso interjere.

Tai jei modernesnis. O jei jau vintage, tai žiūrėk koks skuduriukas numestas ar lempa įmantresnė. Kad ir prieš tai dėtose fotkėse - toršeras iš balerinos sijono. Aš jau matau, kiek jis pabus baltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 06, 10:54)
O gal pakalbėkit su manim apie grinjuostes  ax.gif  MB sako, kad 10 cm užteks, bet man dar aukštesnių norisi (jie bus ąžuoliniai-sienos baltos, grindys balintos), kokio aukščio pas jus plintusiukai?

Mūsiškiai plintusai maždaug 9 cm aukščio. Turėjo būt keliais mm aukštesni, bet pjovė iš klijuotos medienos tai kažkaip ten sutaupė ant vienos lentos pločio... nesigilinau, leidau smile.gif Visame name bus vienodi - tiek didelėje erdvėje, tiek mažuose vaikų kambariukuose po 10 kv/m rolleyes.gif
parodysiu iš ko rinkaus; turiu tuos gabaliukus ir dabar, jei kam reiktu smile.gif :
pirmasis pavyzdys aukštas - 12 cm, labai raitytas, labai gražus, bet lyg labiau tiktų klasikiniame interjere (pavyzdėlis sendintas):
user posted image

Antrasis - maniškis, 9 cm, nuosaikesnio banguotumo, bet tėvai vis vien įvertino kaip meno kūrinį lyg į bažnyčią lotuliukas.gif
user posted image

priglaudžiau prie savo sienos, ji ne balta, bet šviesi. Grindys, kaip matote nei baltos, nei balintos...keisiu kai tik laimėsiu aukso puodą lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 09 06, 15:05)
parodysiu iš ko rinkaus; turiu tuos gabaliukus ir dabar, jei kam reiktu  smile.gif  :
pirmasis pavyzdys aukštas - 12 cm, labai raitytas, labai gražus, bet lyg labiau tiktų klasikiniame interjere (pavyzdėlis sendintas):
user posted image

Labai patiko pirmieji plintusai. Kokios kainos, kur gaminote? g.gif
Atsakyti
Dar į lempučių temą biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 09 06, 18:13)
Dar į lempučių temą  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

http://janaaz.skelbi...s-10641836.html
Atsakyti
Į šviestuvų temą:
user posted image
Atsakyti
O man antri plintusai labai patinka. Gal galit pasakyti, kur pirkote ir kiek kainuoja? Kaip tik aktualu, nes reikia uzsisakineti. O deti ruosiuosi prie labai panasiu grindu (naturalios spalvos azuoliniu lakuotu lentu grindu).
Atsakyti
Odilija5, jau kaip ačiū už nuotraukėles! Labai gerai abeji atrodo. thumbup.gif Kaip ir minėjau anksčiau, labai norėčiau meistrų kontaktų. Gal į AŽ? Nes mums jau laikas užsisakinėti kaip tik. Leliaus atėjimas ant nosies ir namus norisi kuo greičiau įsirengti.

O tas lemputes kuo toliau, tuo labiau įsimyliu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 09 06, 17:13)
Dar į lempučių temą  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

super bigsmile.gif

Ir zuveles33 ideta virtuve kokia faina wub.gif
Atsakyti
Parašiau kelias a.ž., kas prašėte. smile.gif

Man irgi gražesni pirmieji, bet realiai jie labai prabangūs, nelabai įsivaizdavau viso savo paprastučio namuko su tokiais apvadais. Dar grožio priduoda ir sendinimas, bet ten jau darbelio daug. Patiems pasidaryt tą efektą reikia daug laiko ir įgūdžių, geriau reiktų užsakinėt, kad dirbtuvėse padarytų. Bet bus įdomu, jei kuri nors dar užsisakys ir pasirodys kaip atrodo smile.gif
Atsakyti