Įkraunama...
Įkraunama...

Laura

Aš taip pat dėkinga, kad turiu toki gražų varda... wub.gif , net jei turėčiau antrą dukrytę pagalvočiau apie šį vardą, nesvarbu, kad mano toks pats...
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
labai grazus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liah @ 2011 09 18, 01:01)
o as manau kad tu lauru tai ant kiekvieno kampo..kur bepasisuksi -ten laura..

nu nezinau nei 1nos nepazystu siamgyvenime tik savop dukriuka ,gal del to sis vardas man ipatingas wub.gif
Atsakyti
man asocijuosasi su siltom simpatiskom merginos,grazus paprastas vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulisb @ 2012 02 24, 15:50)
man asocijuosasi su siltom simpatiskom merginos,grazus paprastas vardas 4u.gif

na o man tai asocijuojasi su protingu, kruopsciu ir tvarkingu asmeniu. Bet cia esu saliska :]
Atsakyti
QUOTE(Myliu vaikus @ 2012 02 25, 05:36)
na o man tai asocijuojasi su protingu, kruopsciu ir tvarkingu asmeniu. Bet cia esu saliska :]

Viena Laura pazistu kuri visiskai netvarkinga { kaip ir jos motina},negrazi ,isterike doh.gif o kita Laura pazystu ,tai labai grazi ,gerai mokinasi visada pasitempus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleva @ 2012 02 25, 08:09)
Viena Laura pazistu kuri visiskai netvarkinga { kaip ir jos motina},negrazi ,isterike doh.gif  o kita Laura pazystu ,tai labai grazi ,gerai mokinasi  visada pasitempus  thumbup.gif

tai galvok apie ta Laura kuri turi teigiamas savybes :]
Atsakyti
Na tikrai savęs negirsiu, nežinau kiek tai asocijuojasi su vardu, bet esu ne pabaisa, nes vaikinų dėmėsio tikrai daug sulaukdavau, ir tvarka pas mane pirmoj vietoj, visada mėgau mokytis, ir dar kažkada kai bus daugiau laiko, bent vieną kalbą dar išmoksiu smile.gif
Atsakyti
Tokiu vardu yra mano vyro brolio žmona. Labai netikusi moteris, todėl ir vardas, kai jį išgirstu, visada asocijuojasi su ja. Jei jos nepažinočiau, būtų normalus eilinis vardas. O dabar schmoll.gif
Atsakyti