Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

Merginos, gal kas turi WIZZair korta ir gaetu su nuolaida nupirkti bilietus?
Atsakyti
merginos, kaip jūs nusiperkate tuos wizzair bilietus, kokią tik berašyčiau kortelę- visas atmeta:(
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 01 05, 18:49)
merginos, kaip jūs nusiperkate tuos wizzair bilietus, kokią tik berašyčiau kortelę- visas atmeta:(

žodžiu ir nepavyko užsisakyti banko kortele bilieto. Bilietą rezervavau banko pavedimu.Skrydis Roma-Vilnius. Sakykite, ar aš rytoj ryte galiu nuėjusi į banką atlikti pavedimą (ta prasme čia, Lietuvoje)? ar , kadangi skrydis Roma- Vilnius tai pavedimą reikėtų daryti Romoje?
Ir, jei galima Lietuvoje, kokius man duomenis reikia rytoj turėti banke ir į kokią sąskaitą pravesti pinigus?
labai prašyčiau greito atsakymo?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 01 05, 20:40)
žodžiu ir nepavyko užsisakyti banko kortele bilieto. Bilietą rezervavau banko pavedimu.Skrydis  Roma-Vilnius. Sakykite, ar aš rytoj ryte galiu nuėjusi į banką  atlikti pavedimą (ta prasme čia, Lietuvoje)? ar , kadangi skrydis Roma- Vilnius tai pavedimą reikėtų daryti Romoje?
Ir, jei galima Lietuvoje, kokius man duomenis reikia rytoj turėti banke ir į kokią sąskaitą pravesti pinigus?
labai prašyčiau greito atsakymo?Ačiū 4u.gif

galit moket Lietuvoje - jiems jokio skirtumo, svarbu gauti.
Atsakyti
Vietiniø ir tarptautiniø pavedimø sàskaitos numeris LT93 2050 0042 0000 3001
Sàskaitos informacija: „Wizz Air Hungary Kft“

Patvirtinimo numeris ......

Atlikdami banko pavedimà, pirmajame pastabos lauke nurodykite 6 raðmenø rezervavimo patvirtinimo kodà (tik ðiuos 6 raðmenis). Jei yra kitø pastabø laukø, nurodykite pirmojo registracijos keleivio vardà ir pavardæ. Jei yra tik vienas pastabos laukas, áveskite TIK patvirtinimo kodà. Jei á pastabos laukà ávesta informacija nesutaps su uþsakymo informacija, negalësime identifikuosi rezervavimo ir jis bus atðaukta.

Jei, atlikæ banko pavedimà, negausite rezervavimo patvirtinimo per 5 dienas, susisiekite su skambuèiø centru ir patikrinkite, ar jûsø mokëjimas gautas. Jei mokëjimo nepavyks atsekti, galite bûti papraðyti pateikti jo patvirtinimà.

Pagarbiai „Wizz Air“ Ryðiø su klientais skyrius
Papildyta:
http://wizzair.com/u.../?language=LT#2
Atsakyti
labai ačiū merginos už atsakymus, dar vienas klausimėlis - į galvą šovė mintis, tas "banko pavedimas" reiškia, gal nebūtinai man vykti į banką, jei aš turiu internetinę bankininkystę ar galima daryti internetu pavedimą ? ar jūs taip darote, ar visgi vykstate į banką?
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 01 05, 21:30)
labai ačiū merginos už atsakymus, dar vienas klausimėlis - į galvą šovė mintis, tas "banko pavedimas" reiškia, gal nebūtinai man vykti į banką, jei aš turiu internetinę bankininkystę ar galima  daryti internetu pavedimą ? ar jūs taip darote, ar visgi vykstate į banką?

Darau internetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skridau Lutonas-Vilnius.Laaabai nemandagios stiuardeses pasitaike.Kaip kokios kalejimo priziuretojos.Pvz uzkliuvo,kad nusivilkau megztuka blink.gif
Atsakyti
Turiu klausyma tiek, kad turi Wizzair'o klubo kortele. Ar su ja taikoma tik skelbiama 10 euru nuolaida, ar buna dar kazkokios nuolaidos, kurios nematomos paprastiems keliautojams?
Atsakyti
QUOTE(esis @ 2012 01 07, 14:10)
Turiu klausyma tiek, kad turi Wizzair'o klubo kortele. Ar su ja taikoma tik skelbiama 10 euru nuolaida, ar buna dar kazkokios nuolaidos, kurios nematomos paprastiems keliautojams?

Paprastai tai ta 10 euru nuolaida vienam zmogui. Nebent buna akcijos kokios, tai gal kiek daugiau gaunasi. Bet paprastai vskas matosi. g.gif
Atsakyti
Labuka mergaites,
***** sunerimau, nusipirkau bilietus i uk penktadieni, sumokejau pavedimu, bet joks man patvirtinimas i pasta neatejo. Wizzair sistemoje rezervacijos busena raso ISLAIKYTA, bet moketina suma vis dar yra. Gal kas susidurete su tokia situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(great_one @ 2012 01 16, 12:09)
Labuka mergaites,
***** sunerimau, nusipirkau bilietus i uk penktadieni, sumokejau pavedimu, bet joks man patvirtinimas i pasta neatejo. Wizzair sistemoje rezervacijos busena raso ISLAIKYTA, bet moketina suma vis dar yra. Gal kas susidurete su tokia situacija? 4u.gif

Atliekant uzsakyma ar gavus patvirtinima apie rezervacija, yra pateikiama informacija, kad pirkimo patvirtinimas ateina per 5 dienas. Taigi, sios savaites viduryje-gale turetu jus tas patvirtinimas pradziugnti. smile.gif
Atsakyti