Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

QUOTE(Partizanė @ 2012 01 23, 19:04)
priminkit, kaip exclusive kortelė gaunama? ir žinoma ji kainuoja ane?

Tai netgi ne kortele, o lojalumo programa. Prisijungi prie savo accounto ir automatiskai taiko nuolaidas. Per Velykas buvo akcija, tai 9 svarus kainavo, nusipirkau. Bet kadangi nedaug skraidau, tai tik islaidas atsiemiau. Paprastai tai 105 Lt kainuoja metams, vis pirmame lape reklamuoja.

Sakykit, o kada vasaros tvarkarasciai jau turi pasirodyti? 4u.gif
Mat dabar musu skrydziui rodo superpalankius laikus, dienos metu. Bet kiek prisimenu, i Bergama vis skraidydavo labai anksti ar velai. Tai galvoju, dabartinis laikas ar tikras ar tik triukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 23 sausio 2012 - 20:09
QUOTE(linole @ 2012 01 23, 20:07)
Tai netgi ne kortele, o lojalumo programa. Prisijungi prie savo accounto ir automatiskai taiko nuolaidas. Per Velykas buvo akcija, tai 9 svarus kainavo, nusipirkau. Bet kadangi nedaug skraidau, tai tik islaidas atsiemiau. Paprastai tai 105 Lt kainuoja metams, vis pirmame lape reklamuoja.

Sakykit, o kada vasaros tvarkarasciai jau turi pasirodyti?  4u.gif
Mat dabar musu skrydziui rodo superpalankius laikus, dienos metu. Bet kiek prisimenu, i Bergama vis skraidydavo labai anksti ar velai. Tai galvoju, dabartinis laikas ar tikras ar tik triukas?

oi nžn ką atsakyt, bet tik noriu pasakyt, kad patikrinkite ir ryanai laikus, irgi skraido, ir beveik pakeinčiamu laiku (atvyksta ~18:30, išvyksta berods ~13)
Atsakyti
Sveikos.
Gal zinote, kaip svyruoja wizzair bilietu kainos? smile.gif
vakar zadejau pirkt bilietus i barselona, buvo labai superine kaina, bet iskilo bedu su internetu ir nenusipirkau. siandien kaina beveik dvigubai pakilusi sad.gif(((((((( ar verta laukt kainos kritimo ar jau taip ir nebekris?
Gal kvailas klausimas bet nebezinau ka daryt sad.gif gal yra stebinciu kainas ir patars kaip cia su jais buna. nelabai turiu patirties...
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 01 23, 22:28)
Sveikos.
vakar zadejau pirkt bilietus i barselona, buvo labai superine kaina, bet iskilo bedu su internetu ir nenusipirkau. siandien kaina beveik dvigubai pakilusi sad.gif(((((((( ar verta laukt kainos kritimo ar jau taip ir nebekris?
Gal kvailas klausimas bet nebezinau ka daryt sad.gif gal yra stebinciu kainas ir patars kaip cia su jais buna. nelabai turiu patirties...

aš irgi laukiu bilietams į londoną akcijos, nors lyg kaina dabar nebloga, bet norisi dar geresnės biggrin.gif bijau, kad belaukdama negaučiau šnipšto arba dvigubai didesnės kainos doh.gif
o kokį mėnesį planuoji skrist, nes aš tai gegužę, tai laiko kaip ir yra blush2.gif
jau 2 savaites žiūriu, tai kainos nė krust, nei mano pasirinktą datą, nei aplink verysad.gif
Atsakyti
Merginos, wizzair puslapyje parašyta:
Visą 100 ml talpos neviršijančią tarą galima patogiai sudėti į permatomą, pakartotinai uždaromą 1 litro talpos plastikinį maišelį, kurio matmenys yra 20 x 20 cm.

Kur gauti tokį maišelį?
Atsakyti
O atsiskaitant banko pavedimu, pavedimas daromas į LT banką ar užsienio?
kažkaip tik kortele esu pirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 24, 15:25)
O atsiskaitant banko pavedimu, pavedimas daromas į LT banką ar užsienio?
kažkaip tik kortele esu pirkus  g.gif

I LT saskaita. As beveik visada darydavau pavedimus internetu, ne kortele atsiskaitydavau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kysa000 @ 2012 01 24, 11:28)
Sveikos.

Jei iki skrydzio yra like nemazai laiko tai tos kainos dar sokines ne karta ir ne du. Buna kad ir kasdien jos keiciasi. Reik sekti. Jie viena diena vienoms datoms kaina nuleidzia po kiek laiko kitoms. mirksiukas.gif Esu ir labai geromis kainomis pirkus ir likus ne pilnam menesiui iki keliones pradzios (pirkau balandzio vidury i Londona, skrydis buvo geguzes pradzioje). Bet jei kaina tinkama, tuomet ir griebkit tuo momentu. Turetu dar buti akciju ir vasario menesi (praeitais metais buvo Valentino proga), pries Velykas.

Zinoma vienos taisykles nera. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 24 sausio 2012 - 14:46
aciu uz atsakymus. iki skrydzio dar pora menesiu tai bandysiu laukt. dabartine kaina smarkiai per didele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 01 24, 13:33)
Visą 100 ml talpos neviršijančią tarą galima patogiai sudėti į permatomą, pakartotinai uždaromą 1 litro talpos plastikinį maišelį, kurio matmenys yra 20 x 20 cm.

Kur gauti tokį maišelį?

Bagažo temoje radau, kad oro uoste jie parduodami. Taigi tikiuosi taip ir yra. Ryt išskrendu ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 01 24, 20:36)
Bagažo temoje radau, kad oro uoste jie parduodami. Taigi tikiuosi taip ir yra. Ryt išskrendu ir aš  bigsmile.gif

Galima rasti ir Maximoje tokius maisiukus ir pritaikyti tu skysciu sudejimui. Jie dazniausiai prie saldymui skirtu priemoniu buna sudeti, galima pasiklausti parduotuvej. Kad ir su liniuote pasimatuoti ismatavimus. Na tokie kur virsuj abu sonus suglaudus susisega. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 01 23, 21:07)
Sakykit, o kada vasaros tvarkarasciai jau turi pasirodyti?  4u.gif

Bijau sumeluot, bet juk turbut jau yra vasaros tvarkarastis g.gif ax.gif kitaip turbut nerodytu nei laiko, nei kainu g.gif
Dabar skraido velai, bet paziurejau vasaros sezona-tikrai labai geras laikas bigsmile.gif
O tai ta prasme buna, kad daro triukus su laiku? Cia kokiu tikslu? Kazkaip dar neteko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2012 01 24, 13:33)

Kur gauti tokį maišelį?

aš pirkau maximoje, buvo padėta prie visokių kepimo rankovių ir šaldymo maišelių. Matmenys buvo 18x25, bet niekas nesikabinėjo
Atsakyti