Sveiki, gal kas turi Wizz Xclusive Club nario kortele ir galetu man pagelbeti, noriu pirkti bilieta, bet su ja daug pigesni, gal kas galetu padeti, busiu dekinga.
Aciu.
QUOTE(giletaite @ 2012 03 02, 11:17)
Noriu pasiklausti, mano bilietas vizualiai ne taip atrodo kaip pvz. ar tai normalu???? reikia greito atsakymo- ačiū labai.............
jeigu turi omeny kad neteisingai issideste per 2 lapus, man taip buvo ir nieko tokio

QUOTE(ievzar @ 2012 03 02, 01:19)
Sveiki, gal kas turi Wizz Xclusive Club nario kortele ir galetu man pagelbeti, noriu pirkti bilieta, bet su ja daug pigesni, gal kas galetu padeti, busiu dekinga.
Aciu.
Aciu.
paskolint kortelės negalima, jos savininkas būtinai turi skristi kartu
QUOTE(special @ 2012 03 02, 15:00)
jeigu turi omeny kad neteisingai issideste per 2 lapus, man taip buvo ir nieko tokio 

Cia ne nieko tokio, o taip PRIVALO buti: bilietas per du lapus.

QUOTE(linole @ 2012 03 03, 10:21)
Cia ne nieko tokio, o taip PRIVALO buti: bilietas per du lapus.
Viena lapa kazkur pasiima, nebepamenu, kur, prie vartu turbut.
Todel ant abieju pusiu spausdintas netinka, reikia, kad butu atskiri du lapai.

Na mums spausdinant italijoj, atsispausdino 2 lapai, bet tie barkodai ar kaip pavadinti abu buvo ant to pacio pirmo lapo, na ir oro uoste viska normaliai prieme be problemu-rasau is asmenines patirties

Ačiū visiems atsakiusiems, na su barkodais tai išdėsčiau per du lapus, bet pirmame lape nėra paso duomenų... ???? O pvz. yra....
SOS.darom checinga internetu ir neleidzia ivesti sunaus paso galiojimo pabaigos.metus,diena leidzia o menesio ne.kazkokia nesamone.leidzia tik sausi,vasari ir kova.gal kam taip buvo,gal as kazko nezinau.pagelbekit.pasas galioja iki 2016metu

Sveikos,
esu skridus su šia kompanija, viskas ok. BET va dabar užsakinėjant bilietą mamai, pačiam paskutiniame etape, kuriam vedami banko kortelės duomenys neleidžia įvesti(pasirinkti) banko kortelės galiojimo mėnesio ir metų - nors tu ką
tik IKI KADA galioja leidžia rinktis, o vat NUO KADA - ne. net neina tų pasirinkimų pamatyti, nieko.. o jei jų nevedu, tai po to išmeta langelį, kad "deja, jūsų kortelė atmesta". Nors tikrai su ta kortele viskas gerai, ir galiojimas, ir pinigėlių yra. gal kam teko panaši situacija ir galit pagelbėt su atsakymu?
būčiau dėkinga.
P.S. ar nieko, kad bileitas užsakinėjamas vienu vardu pavarde, o mokėtojas(kortelės savininkas) - kitas asmuo? gal būtent dėl šito 'neatitikimo' neleidžia apmokėti iki galo?
esu skridus su šia kompanija, viskas ok. BET va dabar užsakinėjant bilietą mamai, pačiam paskutiniame etape, kuriam vedami banko kortelės duomenys neleidžia įvesti(pasirinkti) banko kortelės galiojimo mėnesio ir metų - nors tu ką

P.S. ar nieko, kad bileitas užsakinėjamas vienu vardu pavarde, o mokėtojas(kortelės savininkas) - kitas asmuo? gal būtent dėl šito 'neatitikimo' neleidžia apmokėti iki galo?
QUOTE(Eglytia @ 2012 03 10, 13:22)
Sveikos,
tik IKI KADA galioja leidžia rinktis, o vat NUO KADA - ne. net neina tų pasirinkimų pamatyti, nieko.. o jei jų nevedu, tai po to išmeta langelį, kad "deja, jūsų kortelė atmesta". Nors tikrai su ta kortele viskas gerai, ir galiojimas, ir pinigėlių yra. gal kam teko panaši situacija ir galit pagelbėt su atsakymu?
būčiau dėkinga.

kas liecia del mokejimo is kitos korteles viskas gerai nes pati visada perku bilietus su drauges kortele

as kaip dabar uzsakinejau bilietus tai reikejo kiek pamenu ivedineti tik iki kada galioja kortele.bandykit visokius variantus

dekui D pagaliau siandien mums pavyko uzsichekinti bilietus(leido ivesti sunaus paso galiojimo pabaigos data).matyt buvo kazkokia sistemos klaida

Sveikos , kas kiek laiko jie nuolaidas duoda bilietams ar cia kaip papuola ir nori ar yra kazkokia sistema ?
reikia atgalinio bilietuko tik dar brangoka
parskristi ketinu 11.balandzio.
Aciu

Aciu
Ir dar ..Ar seb korteliu nepriima?? man atmeta kazkodel