Įkraunama...
Įkraunama...

WizzAir

QUOTE(whitey @ 2012 04 04, 09:27)
ar ten tikrai ryanair buvo?! g.gif aishku, nezinia, koks yra zodzio 'ikyriai' suvokimas. tad subjektyvu

Lyg ir g.gif biggrin.gif Su vezimeliais malesi pirmyn-atgal, bet per mikrofona tikrai nieko nesiule schmoll.gif , tad suvokimas cia niekuo detas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 04, 10:27)
ar ten tikrai ryanair buvo?! g.gif aishku, nezinia, koks yra zodzio 'ikyriai' suvokimas. tad subjektyvu

Kiek skridau su ta airiu skrydziu bendrove, reklamos uzveikdavo..snausti sunku, nes kas 10 min (nu gerai kas 15-20) vis kazka siulo, cigaretes, maista, gerima, dovanas... O jei dar stiuardese pasitaiko su ikyriu balsu, tai padek D doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 04 04, 13:26)
Kiek skridau su ta airiu skrydziu bendrove, reklamos uzveikdavo..

Nu negi mums taip pasiseke g.gif
Ir siaip nei vienas skrydis nevelavo, nei vienas nebuvo atidetas, stiuardai ir stiuardeses malonus. Uz tokia bilietu kaina viskas thumbup.gif Gal mes kokie laimes kudikiai biggrin.gif

Bet mes cia ne toje temoje diskutuojame, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 balandžio 2012 - 13:45
QUOTE(linole @ 2012 04 04, 08:50)
Man atrodo, kad zmones daznai nezino, jog uz Wizzair bilietus galima susimoketi paprastu banko pavedimu. Nereikia tureti jokiu korteliu.  thumbup.gif
As isivaizduoju, kad agenturose bilietus dazniausiai perka tie, kas neturi kreditiniu ar virtualiuju banko korteliu. Taciau Wizzair tuo man ir patinka, kad galima atsiskaityti su pavedimu. Nors pati turiu kortele, bet pavedimu gaunasi pigiau.  thumbup.gif

gal kas žinot jei skrydis ne iš Lt, tai bankinis pavedimas bus jau tarptautinis?
Ar pavedimas bus į Wizzair sąskaitą LT?
Klausiu, nes tarptautinis žymiai brangesnis, gal tada apsimoka mokėt kortele
Atsakyti
Nuskridau ir parskridau wub.gif wub.gif viskas man labai ok ..nelyginu su rynair schmoll.gif
Atsakyti
"Wizz exclusive club" nariams - 20 proc. nuolaida visiems skrydziams. thumbup.gif

Raso, tik balandzio 12 diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 12 balandžio 2012 - 07:40
Man tai ju puslapis neatsidaro siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 12, 08:57)
Man tai ju puslapis neatsidaro siandien g.gif

Man budavo momentais darbe su Exploreriu visa diena neatsidaro, o i vakara, ziurek, jau atidaro. g.gif
O namuose su Mozila tokiu fintu nebudavo.

Ka tik patikrinau - ir darbe atidare. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 04 12, 09:18)
Man budavo momentais darbe su Exploreriu visa diena neatsidaro, o i vakara, ziurek, jau atidaro.  g.gif
O namuose su Mozila tokiu fintu nebudavo.

Ka tik patikrinau - ir darbe atidare.  thumbup.gif

Aha, ryte kazka chimycino matyt cool.gif
Atsakyti
As tai laukiu Wizz exclusive club narystes nuolaidos. Po savaites jau baigiasi mano narystes galiojimas. Atsiunte pasiulyma isigyti uz 29 svarus, bet daugoka tokiai skraidytojai kaip man. Pernai uz 10 svaru pirkau - Velykine nuolaida buvo.
Tai gal ir simet dar kazkas bus. Rekite, jei jau ka uzmatysite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 04 12, 12:03)
As tai laukiu Wizz exclusive club narystes nuolaidos. Po savaites jau baigiasi mano narystes galiojimas. Atsiunte pasiulyma isigyti uz 29 svarus, bet daugoka tokiai skraidytojai kaip man. Pernai uz 10 svaru pirkau - Velykine nuolaida buvo.
Tai gal ir simet dar kazkas bus. Rekite, jei jau ka uzmatysite.  4u.gif

Rekite garsiai labai prasau, nes as ir laukiu. Mano jau pora savaiciu baigesi, tai vis ziurineju, kada padarys nuolaida. Tikiuosi visi kartu nepraleisime sios progos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau vakar i emeilą gavau, kad šiandien akcija 20% nuolaida WIZZ Xclusive Club“ nariam. Visiems skrydžiams, visiems miestams. Tik užsakymams balandžio 12 dieną!
Atsakyti