QUOTE(gupija @ 2009 05 08, 17:58)
oftopikas, bet vistiek įsiterpsiu

Išėmimas ir įdėjimas- visiškai skirtingos procedūros. Išimant spiralę niekada neskauda

O vat įdedant- tai jau nekoks jausmas, švelniai tariant.
sutinku su jumis,as apie isemima tik is forumieciu prisiskaiciau kad irgi skauda,tai pabijojau vel pas apylinkes daktare grizti..

bet kalbama apie gydytojo profesionaluma ir gebejima bendrauti,taktiskai elgtis.kai gulejau ant "lektuvo" nors jis zinojo,kad tai paprasta procedua,mane snekino,klause kaip sunus auga ir panasiai.o ne teske ka nors,pvz:Pakentek,cia nieko tokia ir pan...
mano ginekologas nemaloniose situacijose,neprivercia manes kazkaip nemaloniai jaustis..visada islieka labai mandagus ir taktiskas.o juk visos zino,kad net per paprasciausia apziura nemalonu kai sukise galvas,instrumentus ir sujunge lempas ten krapstosi

ne archiologija juk
P.S.cia irgi ne i tema,bet...viena karta kai sia ziema ejau pas savo apylinkes ginekologe,ji dare man echoskopija(ziurejo ar su spirale viskas gerai)..ir ten reikia pereiti koridorium i kita kabineta,ne tam paciam kur ji dirba.nu ir nueinam mes abi ten,ijungia sviesa,liepia gulti,patepa tuo geliu,paziuri,sako:"Viskas gerai,stokis.",as atsistoju,o ji:"Nu tai viso gero,tu apsirengsi,gerai.",isjunge sviesa ir isejo

taip ir likau prasegtu klynu tamsoj...
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.