Per pirmus 2 nestumus ginekologes buvo moterys, bet gimdziau pas vyra. Ir tikrai buvau lb patenkinta viskuom, bet va si karta papuliau pas vyra, nes persikraustem, tai pabegau gal po kokio 5 vizito- siabas kazkox buvo. Dabar lankaus pas moteri , bet zinau, kad vel gimdysiu pas ta pati, kuris mano 2 pirmuosius prieeme:)
As irgi masciau, kaip bus jei atvykus gimdyti susidursiu su ginekologais vyrais.. ir aisku prisikarksejau, del mano ypatingos vaisiaus padeties mane stebejo visa daktaru komisija.. taigi net trys skirtingi vyrai apziurejo.. ir nieko.. tiesiog kai patenki i ta istaiga - ir situacija tampa sudetinga - niekas nerupi... be to siandien galiu pasakyti, kad vyrai ginekologai labai ramus, taktiski ir svelnus.. ko negaleciau pasakyti apie visas ginekologes moteriskos gimines..
pritariu nuomonei, kad vyrai ginekologai svelnesni. bent jau man iki siol teko susidurti su dviem vyr g gydytojais - tikrai super. baisiausia pirma karta, o po to eini kaip pas eilini gydytoja ir tiek.
teko ir man tai... nu bet ka, jau man dzin buvo, juk jis gydytojas ir ziuri i tai kaip i savo darba... spausdamas pilva padejo man isstumt mazyli nes nebeturejau jegu o vyras i ji reagavo paprastai, juk jis tik daktaras