QUOTE(Bircis @ 2011 09 12, 21:38)
Cobre, o kaip prie tokio fontano (kuris tikrai labai ispudingai atrodo) pastatyti sezlongus, tai jau ne privati erdve, tai jau reprezentacine
Mano ideja buvo tokia ir tiek

Gal as tiesiog pradejau nuo kitu punktu. Ir aisku is savo inkilo viska matydama

Pas mus buna sveciu. Gana daznai. Todel jei tureciau si sklypa, tai noretusi kazkur su sveciais pasibuti toliau nuo tvartu ir suliniu, vidinio kiemo.
Vat todel tokia mintis ir kilo taip isdelioti. Jei sveciu nemegstama, tada gal ir tokiai zonai nelabai yra prasmes.
Nors tureti kazka reprezentatyvesnio man atrodo vistik nera blogai.
Gultai man faktas, kad ten nelabai tinka, uztat netoli seimynines zonos pavesines, visai gerai butu, reiktu tik saule pagaudyti. Net patraukti i sona, kai nenaudojami, jie neatrodytu ne vietoje, nes cia daugiau laisvumo, cia galima jau ir nematuoti centimetru taip grieztai, ir pan. Netoli virtuve, todel nubegti atsinesti sumustinuku, bendrauti su seimyna manau, butu visai patogu. Gal ir vaikus paganyti, jei tokiu yra ar bus. Pagaliau ir i pirma zona norint galima nusitemti ta sezlonga, jei staiga visi uzknistu, tai nera labai jau stacionarus daiktas, kad keltu problemas. Galima koki hamaka tureti ir sode. Bet cia nuo poziurio priklauso. Siaip , jei planas yra tureti sezlongus palei fontaniuka, tai man ta mintis nera gera. Kazkaip nelabai dera
Bet mano planas juk tik siulymas, as padariau ji visa, o jei is jo panaudos tik keleta detaliu, vadinasi ne be reikalo dirbau. O pagaliau manau, kad ir nieko nepanaudojus, gal tiesiog beziurint kils savu minciu

Nemokama juk
Tarkime as palaikau apzeldintojos diplomantes minti, kad prie siaurines namo dalies tas plotas neisnaudotas ir man nekilo minciu, kaip ji isnautoti protingiau ir paprasciau, nei prijungiant ji prie Vilzes poilsio zonos ir truputi pakoreguojant tos zonos paskirti.